Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп за 20-26 март

Публикувана

на

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващия 7 дни, за да вземете най-правилните за вас решения.

Овен 21 март – 20 април

На 20-и в 09.39 часа по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Подновете контакти, извинете се за пропуските и грешките от миналото и не си позволявайте да влизате в конфликти. На 21-и до обед вървите уверено, но вечерта натоварването ви идва в повече и губите по точки. Днес е важно да следите знаците на съдбата. Не повтаряйте старите грешки, за да не бъдете неприятно изненадани в чувствата. На 22-23-и ще срещате съпротива у дома и на работното място. Здравето е нестабилно. Нагазвате в тресавище от негативни емоции и може да развалите важни връзки. Ориентирайте се към ремонти и подобряване условията на работа. Нищо няма да ви се даде даром и с лекота. Не е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. 24-и носи победи. Натоварете се максимално, както умствено, така и физически. Един от най-мощните дни в месеца. На 25-и си осигурявате подкрепа от спонсори. Следобед се погрижете за личната си визия, купете нов тоалет, направете си прическа. 26-и ще ви вкара в нова среда. Вървите към обвързване, което ще ви помогне да излезете от лична и професионална криза. От обед навлизате в период на важни запознанства. Днес Слънцето е в съвпад с Венера в Овен. Любовта върви до вас.

Телец 21 април – 20 май

На 20-и с навлизането на Слънцето в Овен, вие навлизате в сатурнова дупка. В началото на деня се развихрят опасни страсти, спорове и разправии. От обед навлизаме в деня на феникса, който ще възроди стари и нови връзки. До обед на 21-и се опитайте да стопите дистанциите с важните ви хора. Следобед ограничете контактите. Нужна ви е активна самозащита от чернотата и негативизма наоколо. До обед на 22-и бъдете внимателни, не започвайте нищо ново и отговорно за бъдещето ви. Късметът ви се отворя следобед, когато може да намерите и нова база за лично и професионално развитие. 23-и ви връща към стари проекти. Покрай тях идва и нещо ново. Високо енергиен ден. Може да постигнете максималното в плановете и задачите, които сте си поставили. 24-и и 25-и са рискови. В по-неблагоприятна позиция са родените около 1 май. Не отивайте в крайности в искания и претенции. Намалете претенциите и отложете за утре старта на амбициозните си проекти. 26-и идва с нови договори. Никъде не отивайте неглиже. Погрижете се за себе си. Важните срещи и разговори може да се отложат за следобед, когато ще бъдете и в по-силна позиция на избор.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените около 1-5 юни са лесно провокируеми на 20-и. Не се опитвайте да се доказвате, не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Контролирайте емоциите и в неделя. Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Постарайте се да бъдете сред тези, които ви приемат. 22-и има своята тъмна и светла половина. Важното уредете следобед. Заемете се с основополагащи и базови проекти. 23-и ви дава шанс да изкачите връх в кариерата и да намерете нова работа. Денят е добър за старт на нови дейности и подписване на нови договори. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. На 24-и до обед работете за себе си и за собствените си интереси, а следобед отделете време за другите. на обед сключете нов договор. Днес се връщат стари дългове на внимание и обич. Идва помощ и от чужбина. На 25-и е важно да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което смятате, че му е нужно. Може да се излъжете в преценката и да налеете масло в огъня, вместо да изгасите пожара. На 26-и лесно влизате в конфликт. Родените в първата декада са в притеснено положение и може да направят нежелан компромис. Следобед ви предстоят важни срещи и участия.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и Слънцето, а на 21-и и Венера навлизат в нехармоничния ви знак на Овена. Ще се задействат тежки аспекти, ще имате проблеми и трудности в контактите. Лесно се влиза в конфликти и то по незначителни поводи. На 21-и до обед си признайте прегрешенията и простете грешките на другите. Мислено изгорете в огън всичко негативно в живота си. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия на живот, работа и влияние. На 22-23-и ще се наложи да променяте програмата си. Не поемайте тежки задачи. Ще срещате отпор или мълчалива съпротива както у дома, така и на работното място. 23-и е ден на високите енергии и на още по високите цели. Всеки, с когото влезете в контакт ще е настроен амбициозно и с всички сили ще защитава интересите и позициите си. 24-25-и изискват повече да давате, за да получите каквото ви е нужно. Не бива да сте пасивни, но и прекалената активност е нож с две остриета. На 25-и е препоръчително да тръгнем един към друг с повече смирение, разбиране и стремеж към взаимопомощ. До обед не се занимавайте с амбициозни проекти. На 26-и обединете сили и интереси в екип за защита. Важно е да контролираме егото си.

 

Лъв 22 юли – 22 август

20-и започва с конфликт, но ще завърши с помирение. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите и уредите. До обед на 21-и с всеки може да се разберете, а следобед да се скарате. Намирате път към всяко сърце, което представлява интерес за вас. Вечерта се приберите навреме, не поемайте рискове. На 22-и късметът ви ще дойде следобед, тогава ще имате повече късмет, а и ще си спестите чакането по опашки. Днес е добре да дадете преднина на конкуренцията. На 23-и подпишете нови договори. Активизирайте се максимално. Подпишете нови договори, наемете майстори, снабдете се с нужните материали и технически средства за предстоящата работа. На 24-и до обед работете за себе си, а следобед за интересите на близки и приятели. Днес се създават стабилни творчески екипи, с които може да се отхвърли цялата застояла работа. На 25-и направете и чакайте подаръци. Ще получите някакво прозрение и откровение за бъдещето. Може да си спечелите неочакван благодетел и спонсор за бъдещите си начинания. 26-и е рисков. Счупеното е лош знак. Внимавайте за какво и за кого се молите. Не лъжете, тъй като една лъжа ще повлече друга и нещата ще се объркат.

 

Дева 23 август – 22 септември

20-и е рисков за родените около 1 септември. Днес трудно ще избегнете конфликтите, ако не си подбирате думите. Може да компрометирате някого в желанието да изпъкнете и направите впечатление. 21-и започва с извинение и завършва с гаф. Пътувайте сутринта и на място уредете спорните въпроси. От обед до утре на обед не започвайте нови начинания и не подписвайте нови договори. На 22-и важното свършете следобед. До обед лесно може да бъдете измамени и вкарани в различни схеми. 23-и разширява пълномощията и влиянието ви в средата. Уплътнете максимално работното си време, а след това се ориентирайте и към важните семейни задачи, които ще донесат разширение и ще подкрепят инициативите ви и тези на децата. На 24-и се събуждате заредени за действие, до обед подпишете нови договори. Сега е моментът да се явите на състезания и конкурси, да представите готовите проекти и да привлечете шефското внимание. От обед на 24-и до обед на 25-и е време за благотворителност. Не се притеснявайте и да помолите някого за услуга. Амбициозните начинания отложете за вечерта, а на 26-и внимателно подбирайте хората и екипа си. Оформят се новите професионални и тренировъчни групи и се възлагат новите задачи.

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда действайте активно, използвайте всеки шанс, преговаряйте, опитайте да пробиете в нова бизнес среда. Рекламирайте се, не се отказвайте от предложения и покани за участия, независимо колко трудни ви изглеждат условията. Контролирайте емоциите, не се претоварвайте с тежка физическа работа. В желанието да се представите на ниво може да надцените възможностите си. 22-23-и са рискови и проблемни. Не смесвайте работата с удоволствията. Заемете се с належащите ремонти и преустройствени дейности. Сега е моментът да направите огледи и да си дадете сметка на какво може да разчитате и с кое е добре да се разделите. Един подарък ще свърши по-добра работа от много думи и увещания. Бъдете готови да помогнете на близък. На 24-и работите на два фронта, за себе си и за някой друг. До утре на обед не се препоръчват прекалено амбициозни начинания. Включете се в дарителски инициативи, помогнете, жестовете ще ви се върнат. На 25-и до обед правете това, за което ви молят, дайте от себе си каквото искате и каквото можете да си позволите. На 26-и ще печелят хората на словото, тези които са достатъчно добре информирани и знаят как да привлекат и омаят с приказките си околните.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

20-и е провокативен. Сутринта прескачат искри. До вечерта ще трябва да се помирите, предстоят ви важни съвместни изяви. На 21-и до обед стопете дистанциите. Следобед навлизате в период на обмисляне и редактиране на връзките. Навлизате в период на успехи и възможности, които не бива да се изпускат. Приключете с обещаната работа. 22-23-и ще са силните ви успешни дни за периода. Направете крачката, за която дълго сте работили. 22-и ще започне мъчително и с неприятни намеси, но ще приключи с победа за вас и с възможност да получите повишение или по-изгоден пост и позиция. Не стойте пасивни, защитете си интереса. 23-и е може би най-силният ви и успешен ден за периода. Всичко предприето ще донесе пари и късмет. На 24-и се образуват тежки звездни аспекти в хороскопа на родените в първата декада. Бъдете внимателни, не поемайте излишни рискове. 25-и е ден за взаимопомощ. И на работното място бъдете готови да подкрепите някого, а не да навреждате и пречите. 26-и носи рискове, но и постижения. До вечерта ще преодолеете всяко препятствие. Имате шанс да влезете в силен екип. Ще ви си предложат по-добри властови постове и позиции.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се тежък уикенд, ако загърбите отговорностите заради любовта. Очаквайте и провокации. Пренебрегвате един заради друг, който ще ви пренебрегне. Време е да се преосмисли подхода и да се коригират грешките. На 22-и важното оставете за следобед. До обед още газите в тресавище от свои и чужди амбиции, прехвърляте си работа и задължения един на друг и отношенията зациклят. 23-и отваря нови възможности. Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно. Денят ви носи предимства пред останалите, но изисква активност, отговорност и предприемчивост. На 24-и до обед работете за себе си, а следобед за другите. Никъде не отивайте без подарък. Наблегнете на бартерните отношения. 25-и ви включва в перспективни връзки. Подпишете новите си договори. До обед помогнете на близки и колеги в техните ангажименти и дейности, с които не могат или им е трудно да се справят. Следобед идва вашето време. 26-и налага болезнен избор. На път сте към нова любов или към нови професионални ангажименти, които ще помогнат да откриете бъдещите си партньори. Започнете деня с възстановителни и лечебни процедури, променете прическа и визия.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

20-21-и са дни на разногласия. Трудно ще изберете обща цел и посока. Децата искат едно, родителите друго. Събота носи емоционално прекаляване и превъзбуда, които може да донесат проблеми и да ви вкарат в рискови отношения. В неделя работата ви може да зацикли поради страничните връзки. Не се препоръчват любовни авантюри на работното място. 22-23-и са дни на изневери, конфликти и пропуснати ползи. Слънце, Венера и Луна ви облъчват в негативни аспекти. До обед на 22-ри нищо важно не започвайте. Може да се излъжете във възможностите си или да се доверите на неточните и вредни хора. 23-и е рисков за родените в третата декада. Насочете вниманието си към дома, ремонтите и подсигуряващите фактори. В момента плащате скъпо за предоверяването си. На 24-и сключете нови договори. За днес не се препоръчва пасивност или изчакване. Още от сутринта направете планираните крачки и проведете отлаганите разговори. На 25-и получавате нужното финансиране или спонсорска защита. Родените в първата декада вървят към изневери или ще разберат за такива. На 26-и влизате в перспективна група или екип. Вървите към обвързване, което ще промени към по-добро работата и личния ви живот.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пожелайте си нещо на 20-и. Настроени сте активно и подхождете с хъс към всяка задача. Лесно ще убедите някой да ви съдейства или да приеме личните ви оферти. 21-и е ден за стопляне на отношения и излизане от зациклени положения. Активизирайте се в любовта. Играта на чувствата навлиза в решителна фаза. Денят е пълен с изненади, някои от които ще ви стресират, но и зарадват. На 22-и до обед не започвайте нищо важно. Някой търси начин да използва знанията и личния ви потенциал в своя полза. Важните договори подпишете до края на работното време или отложете за утре. До 23-и на обед може да се занимавате активно с личните си дела и да водите преговори. Чакайте предложения. Сключете нови договори. До 24-и на обед помогнете на близък и приятел. Родените в първата декада започват деня с притеснителни изживявания. Внимавайте при пътувания, спазвайте правилата в общуването и не поемайте излишни рискове. 25-и идва с проблеми. Денят ви поставя на кръста на изпитанията и отговорностите. Не правете нарушения, платете данъци и такси. 26-и ви вкарва в нова среда. До обед получавате нова информация, която изисква промяна в плана и напасване на нуждите на близките.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Слънцето напуска вашия знак на 20-и, а на 21-и и Венера ще го последва. Изпитвате облекчение, но и проблемите в любовта ще изискват решение. Родените около 1-5-и март са в трудна позиция. Очертават се конфликти и битки на интереси. За неделя родените в третата декада са в по-неблагоприятно положение, трудно намират нужната им информация или позволяват изтичане на личните им данни. 22-23-и са най-силните ви и пробивни дни. Сключете нови договори и подкрепете иницативите на близките и децата. Може да се излъжете в преценката и да привлечете негативни случайности. Контролирайте чувствата и амбициите. 23-и е един от най-силните ви и успешни дни. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви помага да вдигнете нивото. На 24-и до обед се включете в спонсорски дейности. Колкото дадете от себе си, двойно ще получите. Вечерта се приберете навреме и то с подарък. Правете това, за което са ви помолили. От обед на 25-и се заемете със себе си. Този ден има магична сила. Ще се случват стимулиращи събития. Някой върви към годеж и брак. 26-и налага болезнена смяна на средата и екипа. Труден ден. Притискат ви изостаналите задачи.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement