Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп: 22-28 януари 2022

Публикувана

на

Звездите с прогноза от 22 до 28 януари

 

Вижте съветите на звездите, те ще ви помогнат да вземете правилното решение. Разберете какво очаква всеки представител на зодиака.

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

Ще се сблъсквате с нов тип проблеми, които ще наложат пътувания и промени в неделя. 23-24-и са рискови дни, които затягат хватката на нелоялната конкуренция. От 24-и Марс, а от 26-и и Меркурий навлизат в Козирог и ще действат провокативно на родените в първата декада. Очертават се спорове и разправии за дреболии. Родените в първата декада започват тежка битка на интереси и позиции. Конкуренцията измъква под носа ви инициативата, повишението или други екстри. На 27-и приключвайте с обещаното. Нищо ново да не се започва преди да се изпълнят договореностите и да се приключи със старата програма. Издължете се, разплатете се, но не правете нови поръчки.Преговорите на 28-и ще са неуспешни. Оставете другите да влизат в конфликти, да хабят енергия време и пари в незначителни спорове. Днес печели индивидуалната игра и политика. Посетете капацитет за съвет в нужната ви област и сами давайте консутации, но само на четири очи. Където се съберат повече хора истината ще бъде заглушена и принизена, а работата ще зацикли.

 

Телец 21 април – 20 май

22-23-и са дни за срещи и пътувания. Постигате всичко с лекота, преодолявате прегради. Родените в третата декада получават подкрепа и презареждане във връзките и важните инициативи. Няма да ви липсват енергия, време и пари за постигане на целите, но ако се разпилявате в много посоки победата ще е половинчата. Всеки на своето място ще получи максималното и може да влезе в нова среда. Кандидатствайте по спонсорски проекти, рекламирайте се. На 24-и е добре за среща с учителите, за избор на екип или група по интереси. Добре е за среща с учителите. Ще влезете в различни роли. На едно място ще бъдете ученикът, а на друго учителят. На 25-и удряте на камък, влизате в разправии и конфликти. Родените в първата декада стабилизират положението след 26-и, когато Меркурий и Марс ще ги стимулират от знака на Козирога. 27-и ви води към целта. 28-и е разпилян. Желателна е среща с капацитет в интересуващата ви област, който може да ви даде нужната идея и професионален съвет. Конкуренти ще ви подложат крак и ще ви провокират. Каквото отложите за утре ще мине успешно и на ниво.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

22-и ви поставя пред преграда, която изисква бързи действия и намеси. Всяко закъснение и протакане ще дава предимство на конкуренцията. Концентрирайте се над най-важната си цел и не се отказвайте от намеренията си. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза за бъдещето. 23-и носи победи и пътуване, преместване и генерални промени в бизнаса и в живота. Дава се клетва за вярност, някой се жени, а друг подава ръка за съвместни действия в кризата. 24-и изисква проверка и преосмисляне. Ако на 25-и не нападнеш ще те нападнат и атакуат на слабото място. Засилва се тенденцията към скандали и авантюри. И в световен план големите са на път да сблъскат интересите си. Съветът е да не се подавате на провокации и съблазни, да изчакате и да отложите за утре активните и настъпателни действия. 26-и изисква предоговаряне и реформи. 27-и носи приключване, а 28-и идва с объркване и провокации в отношенията и у дома. Бройте до десет преди да кажете и направите нещо, което може да провали личните връзки и работата ви.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 22-и се концентрирайте над важните проблеми и задачи и до вечерта ги уредете. Свършете най-важното и неотложното. Гонете си интересите и не позволявайте дори и на приятелите да ви се бъркат в работата и в личния избор. 23-24-и носят рискове в отношенията и проблеми при пътувания. Може да получите откази. Потърсете допълнителна информация, която ще ви е от полза в битките, които ще водите в работата и в личните отношения. На 25-26-и водите в играта и карате другите да се съобразяват с вас, с нуждите и изискванията ви. Родените в първата декада ще водят тежки битки, но шансът е да ги спечелят. Поставете ултиматуми. На 27-и идва награда за добре свършената работа. Вслушвайте се във вътрешния си глас, прочистете се от шлаката в тялото и в живота. Проведете консултации със специалист в нужната ви област. На 28-и посетете капацитет за консултация и съвет. Не се опитвайте да влезете в нова среда или да изпъкнете на работното място. Някой ще ви стовари собствените си грешки. Не правете големи разходи. Време за енергийни загуби.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Очертава се успешен уикенд с пътувания и приятни моменти с близки и приятели. Предприетото ще носи късмет. Ще спечелите, ако се концентрирате върху точно определена цел. Ще станете разногледи и ще изпуснете добрите си шансове, ако се колебаете към кого и какво да насочите интереса си. Изискването е да не лъжете другия и себе си, да сте пределно точни и лоялни. Подложете на проверка тези, с които смятате да вървите напред. На 24-и печелят добре подготвените. Търсете капацитетно мнение по интересуващите ви въпроси. Може да спечелите и от преподавателска дейност. 25-и е конфликтен, бъдете особено внимателни. Не рискувайте и на 26-и, когато настъпват коренни обрати в работата и отношенията. На 27-и всяка цел и достижима, а на 28-и късметът ще е за тези, които сами си вършат работата и си гонят интереса. Всяко кривване втрани от предначертаната посока ще ви среща с опасни конкуренти и врагове. Време е за любов, но в тази посока днес съвети не се приемат и дават. Ще създават проблем новите връзки поместоработа. Преди да предприемете каквото и да било довършете започнатите задачи.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

22-и ви носи предимства и залага нови приоритети. Действайте активно и в неделния ден. Някой ограничава периметъра си на действие и се концентрира само върху работата и близките. Другите да почакат. Направете огледи на терени и се свържете с тези, с които ще търгувате или работите съвместно в бъдеще. Може да се разберете за изгодни покупко-продажби. На 24-и може да изкарате допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. 25-и е зареден с агресия, проличават си несъвместимите характери. Девата често е в подчинително положение и в този ден шефските отговорности ще ви се струпат на главата. Апетитите са огромни, всеки се бори за кокала и не прави компромиси. Гонете си интереса, поставете условията си за работата, която ви възлагат.

26-и е ден на обрати и реформи, включете се активно. На 27-и не сменяйте уточнената посока докато не приключите. На 28-и някой ще ви качи кръвното. Много думи ще се изприказват, малко работа ще се свърши. Изолирайте се от хорския шум, вършете си работата.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

На 22-и взимате решение, което изцяло променя отношенията. 23-и идва с пътувания и желание за съвместна работа. Старайте се да туширате недоволството и да се разберете мирно с околните по спорните въпроси. От 24-и в живота ви се появява нов конкурент, а и старите се активизират. Навлизащият Марс в нехармоничия ви Козирог ще ви настъпи на болното място и ще активизира стаеното недоволство. Получавате информации, които качват кръвното и адреналина. 25-и е ден на проблеми и претенции, които трудно ще удовлетворите. Ще се окажете без вина виновни. Не се подавайте на провокации и не позволявайте на никой да ви използва като щит и меч за налагане на личната си политика и амбиция. От 26-и тенденцията е за приключване и инвентаризация. Върнете се към стара сделка и я приключете. Този ден може да ви помогне да изчистите проблемите си на едно ниво, за да може да се установите и окопаете на друго. На 27-и чакайте поощрения и награди. Ще намерите нужното ви лекарство за проблем, който ви мъчи отдавна. 28-и е ден на конфликти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

22-и идва с духовно прозрение. Немалете месото. 23-и е ден за среща на две сърца, но и умовете е добре да участват. Ще се разберете по спорните въпроси. Преговаряйте за цени на стоки и услуги. Рискувайте умерено. Днес кръвта се пречиства, отношенията също. Време е да се разберете по спорните въпроси и да изключите от играта тези, които не отговарят на изискванията и нуждите ви. На 24-и започнете с проверка на разходи и наличности. Ще се справите с всяка болка, ще си осигурите нови възможности и нова база за развитие. Оглеждайте се, проучвайте възможностите за покупко-продажби на имот. На 25-и се очертават проблеми с деца и родители, особено за родените в първата декада. 26-и носи напрежение и промени и за останалите. Доведете до успешен финал нещо, за което сте се трудили и старали дълго време. Идват награди за добре свършената работа. Не позволявайте да ви въздействат с предложения странични хора. Оставете кучетата да си лаят, докато вашият керван си върви. Не взимайте думата и не се изказвайте независимо кой и как ви провокира.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

22-и идва с проблеми и спънки на всяка крачка за родените в третата декада. Време е да се издигнете над нивото на безсмислените спорове, да поставите условията, от които няма да отстъпите, но и да се опитате да разберете другата гледна точка. Решавайте задачите си една по една и по степен на важност. 23-и променя правилата. Пътувайте, срещите ви са творчески и полезни. Ще ви правят остъпки от цени на стоки и услуги и сами може да продадете непродаваемото. Ще си проличат родените да побеждават. Опитайте пак. 24-и е ден за проучване преди старта на новите инициативи. Ако разчитате само на обща култура ще се спънете в проблем изискващ свежа и точна информация. Проведете и давайте консултации На 25-и апетитите са огромни. Оформят се тежки звездни конфигурации, които няма да ви засегнат пряко, но може да се отразят негативно на ваши близки и приятели родени в първите декади на Водолей, Скорпион и Телец. Hа 26-и предстоят генерални промени, на които бързо трябва да реагирате. 27-и изисква и налага приключване, а 28-и ви окопава с нови договори.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

22-и идва с откровение за правилната посока. Действайте активно. Преградите са лесно преодолими, особено за родените в третата декада. Луна и Уран от другите два земни знака ви оказват емоционална подкрепа с нестандартни идеи и положения, които отварят заключени в миналото врати. На 23-и проблемите ще са за родените в първата декада. Може да се провали пътуване или да се смени програмата ви в последния момент. Качвате кръвното и адреналина, предстоят тежки емоционални разговори и лични обяснения. На 24-и някой се опитва да скрива от вас ценна информация. Преди да предприемете какъвто и да било ход, проучете как стаят нещата, какви са законовите изисквания в посоката, в която тръгвате. 25-и идва с опити за елиминация. Някой стяга куфарите с цел да се върне тук, а друг окончателно избира живот в чужбина. 26-и залага нови правила и дава шанс да заемете нова пазарна ниша. Кандидатствайте по различни програми, осигурете си субсидии и подкрепа за нов предмет на дейност. 27-и е ден за приключване. На 28-и колективните инициативи удрят на камък. Играйте на свой терен.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

На 22-и се сблъсквате със стари препятствия и с нечие неразбиране. Свършете едно, но да е качествено, да направи другите доволни, а вас щастливи. Лесно се отдава енергия, не си разкривайте душата пред всеки. Но на 23-и късметът е с вас, всичко предприето ще има успех. На 24-и получавате информация, която ще помогне да направите силен ход. Срещите ви не са случайни, в живота ви може да се появи отдавна чаканият спонсор или любим. Държите в ръцете си козове и информации, които ще накарат всеки да си седне на мястото и да приеме вашите оферти. 25-и е ден на битки за родените в първата декада. Приберете се рано. Стъпвайте много внимателно. Здравето е нестабилно. До утре е неблагоприятно за гинекологични интервенции. 26-и е губещ, Меркурий напуска Водолея. 27-и носи награда за добре свършената работа. За тези, които приключат в срок с обещаната работа и поръчка ще има очаквани и неочаквани награди. В момента някой ви наблюдава и оценява преди да ви предложи доходна работа. 28-и е рисков. Не се опитвайте да сплотите колектива и да усмирите напрежението в семейството.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените около 10 март ще имат тежка и рискова събота. В неделния ден може да си позволите волности, пътувания и приятни моменти с приятели. Внимавайте с храната и питиетата, може да се обостри старата ви алергия. Концентрирайте се върху важна за вас цел и не я изпускайте от поглед независимо кой и с какво ви провокира, изкушава и притеснява. Ако промените целта ще загубите. 25-26-и ще са силните ви и успешни дни. Битките на другите ще ви помагат да заемете овакантено място и да печелите. Предприемате действия, за които се каните от доста време, а все не ви стигат сили или нямате време за тях. Днес старото се руши. Приключват нестабилни и вредни връзки, които вече тотално са се изчерпали и не дават нищо и на двете страни. Един проблем се маха от главата ви. На 27-и свършете работата си по най-бързия начин. Не правете нарушения, този път ще ви санкционират. Не си позволявайте волности и на работното място, ако искате да останете титуляр.На 28-и с всеки може да се скарате и разделите. Стойте мирни и не дразнете лъвовете, ще си изпатите.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement