Connect with us

Водещи новини

Пълен месечен хороскоп за месец юли

Публикувана

на

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Хороскопът за юли 2019 г. ще донесе положителна енергия на хората. Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Овен

В разгара на лятото представителите на зодия Овен, няма да мислят за почивка. Ще бъдете загрижени за работните задачи и проблемите на роднините. В суматохата на ежедневието, не забравяйте да направите пауза за почивка, в противен случай ще докарате тялото си до изтощение. Също помислете за близките, семейството ви вече е забравило, кога за последно сте прекарвали времето си с тях.

През юли, няма да е необходимо да се борите за място под слънцето – насладете се на това което имате, не се отказвайте от бизнес пътувания. Но интересите на семейството, все пак трябва да бъдат на преден план. Методично и спокойно, решавайте всички натрупани проблеми. Пари, здраве, семейство, кариера – през юли имате шанс да подобрите ситуацията на всички фронтове. Би било хубаво, да отидете някъде и да си починете.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, трябва по-често да излизат сред хората, където може да направят нови запознанства с представители на противоположния пол. Отворете се към света и общувайте с другите хора и ще видите колко интересни личности има около вас, дори може да се влюбите в някого. Тези, които вече имат връзка, ще продължат напред и могат да решат да предприемат следващата стъпка към създаване на семейство. Годината е благоприятна за такива подвизи и благославя съвместното съжителство.

Семейните ще се сблъскат, с много неприятности у дома. Ще им се струва, че нямат време и с нищо не се справят, което ще подкопае авторитета ви в очите на семейството. Половинката и децата, могат да ви се обидят за честите закъснения или за липсата на внимание към тях. Предупредени – въоръжени, опитайте се да не оставате твърде дълго на работа, за да не унищожите най-ценното в живота си.

Кариера и финанси

Юли е месец, в който катастрофално няма да ви стига времето на работа. Ще вършите работата на колеги, забравяйки за своите собствени задължения. Шефовете ще ви товарят със задачите, на служители излязли в отпуска и ще намекват да работите извънредно. Единственото радостно е, че за двойната работа ще получите прилично заплащане, а парите сега ще са ви много нужни. За безработните, съдбата е подготвила много интервюта, но придирчивите представители на знака дълго ще избират подходяща позиция и заплата.

През този период, трябва да избягвате да взимате прибързани решения. Независимо от факта, че имате отлична интуиция, не може сами себе си да съветвате, както и да се доверявате на другите. Може да попаднете под влиянието на хора, грижещи се само за собствената си изгода. За учудване финансовата ситуация, ще бъде изненадващо стабилна, няма да заемете заеми или кредити, напротив, очаква се голяма покупка в края на месеца. Старайте се, умът ви да взима връх над желанията и инвестирайте парите в нещо полезно.

Здраве

През юни има риск, от получаване на слънчев или топлинен удар. Е, разбира се, защото сте огнен знак, освен това е лято, а и напрежението в работата ще е голямо. Старайте се, да не прекарвате много време на слънце и често вземайте душ. След средата на месеца, се увеличава рискът от невроза, поради прекомерен стрес и натиск на работното място.

Членовете на семейството, също ще спомогнат за влошаване на нервното ви състояние. Трябва да научите да релаксирате и поне 20 минути на ден, да си почивате от всичко и всички. Ако не може да облекчите напрежението, тогава опитайте с лечебна музика.

Телец

През юли представителите на зодия Телец, ще бъдат изпълнени с енергия и готови за ново начало. Очакват ви незабравими пътувания, приключения, забавна почивка с приятели, а някой и романтично запознанство. Може дори да се замислите за промяна на имиджа, което ще предизвика още по-голямо внимание от страна на другите.

През този месец, трябва да престанете да се дразните на целия свят. За да повдигнете падналото без причина настроение, помислете за получено преди време бизнес предложение. То заслужава внимание. Понякога нерешителността е специфична за вас, но не и сега. Чувствате се пълни с енергия и сте готови да я използвате. Всички ще искат да са с вас – роднини, приятели, близки, ще търсят вашата компания.

Любов и семейство

През юли, ще се влюбите в себе си, а след това всички останали ще бъдат привлечени от вас. Промяната на имиджа или гардероба, ще бъде много от полза и ще ви предаде увереност в любовните дела. Необвързаните представители на знака, ще се влюбят в интересен човек, който ще се окажа и добър приятел. Препоръчително е да бъдете по-уверени и да не спирате ентусиазма си в търсене на любимия човек, защото той вече е някъде наблизо.

Семейните ще преминат, през кризата в отношенията. Ще трябва да изяснявате някои обстоятелства, ще разбудите миналото, което ще доведе до много спорове и кавги. Препоръчително е да действате, по-спокойно и мъдро. Не преминавайте на груб тон и се опитайте да се разберете с любимия човек, без да прибягвате до обиди. Към края на месеца ще осъзнаете, че никой на света не ви е по-скъп и по-близък от съпруга.

Кариера и финанси

По отношение на кариерата, ще имате необичаен късмет. Приятно ще изненадате шефовете със своите идеи и ще получите нова интересна задача, която ще изпълните блестящо в най-кратки срокове. Ако имате нужда да установите полезни контакти, да сключите споразумения, да убедите някого, че сте прави, не губете времето си. Всичко, което правите на работното място сега, обещава да бъде успешно.

Финансовото положение, ще бъде стабилно. Освен това ви очакват чудесни възможности и ще може да създадете много неща, от нищо. Но не бива да се забърквате в рискови спекулации и начинания. Единственото нещо, за което може да имате по-големи разходи, е здравето. В труден момент ще бъдете подпомогнати от близък човек, който няма да иска нищо в замяна.

Здраве

През юли към здравните проблеми, трябва да подхождате разумно: не се претоварвайте, почивайте си пълноценно. Съдбата ви е надарила с висока жизненост. Проблема тук е, че обичате да поемате непосилна работа и да давате обещания, поради които непрекъснато всички ви търсят. Поради това, са възможни здравословни проблеми.

През този период, ще са уязвими- зъбите и уши, нос, гърло и може да се разболеете в най-неподходящия момент. Профилактиката е най-добрият начин, да не попаднете в неприятна ситуация и да не харчите много пари за лечение. Особено внимание трябва да обърнете също на кръвоносната система. Възможна е инфекция, която да доведе до усложнения. Лекувайте се само при специалисти и не приемайте сами лекарства.

Близнаци

За една част от представителите на зодия Близнаци, юли ще премине безгрижно. Важните задачи, ще бъдат отложени за началото на есента. В същото време, ще може да ходите на гости, да се забавлявате или просто да се наслаждавате на лятото. Помислете как да създадете хармония с външния свят и съдбата ще бъде благосклонна към вас. Месецът е благоприятен за почивка, пътуване, ремонти в дома.

За други представители на знака, това ще е месец на промяна. Но това е само за по-добро, защото вие сами отдавна искате да промените живота си. Много от събитията, ще се развиват бързо, а причината за това ще бъде вашата решителност и инициатива. Така че изправете се и вървете смело към новото начало. Първата половина на месеца, обещава да бъде богата на комуникации, а през втората смело осъществявайте творческите си начинания.

Любов и семейство

В личния ви живот през юли, всичко ще е прекрасно, това е време за дълбока и приятелска комуникация с вашата половинка. Взаимоотношенията, ще се развиват по-лесно от всякога. Ще може спокойно да задавате различни въпроси, да говорите за чувствата си, да убеждавате.
Но ако се държите безчувствено, тогава няма да може да избегнете скандалите у дома. За да избегнете това, обръщайте по-голямо внимание на любимия. Спомнете си за миналата страст и изненадайте половинката.

Необвързаните, лесно ще завързват запознанства. В общуването винаги привличате вниманието към себе си, разказвате различни истории, открито се възхищавате на събеседника, обсипвате с нестандартни комплименти. Вашите обаждания по всяко време на денонощието, вълнуват въображението. Във всяка компания, към вас ще се отнасят с голяма симпатия. Затова по-често ходете на гости и посещавайте различни събития.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през юли, трябва да сте много внимателни при сключване на бизнес споразумения и подписване на важни документи. Възможно е да бъдете измамени и да откриете това по-късно, когато нищо не може да се промени. Правете планове, съставете си график, обсъждайте с колегите текущите дела, но не предприемайте нищо ново.

Тези които се занимават с интелектуална дейност в този период, не трябва да затъват в сложна работа. Лятното настроение ще ви лиши от обичайната концентрация и може да направите грешки.

Във финансовата сфера през юли, не трябва да пилеете пари на вятъра. Правете покупки, както малки, така и големи, само в случай на спешна нужда. Преди да се увлечете от инвестиране, претеглете плюсовете и минусите, така че да не останете в бъдеще без нищо. Заеми е по-добре да не давате, дори и най-близките хора. Има вероятност парите да ви бъдат върнати с няколко месеца закъснение или изобщо да не бъдат върнати.

Здраве

През юли, трябва да сте внимателни при шофиране и да избягвате всякакви рискове. През този период, има голяма вероятност от наранявания и злополуки. Не злоупотребявайте с алкохола, иначе рискувате не само да унищожите черния си дроб, но и да направите толкова неприятни неща, че след това трудно ще се измъкнете.

Обърнете специално внимание на имунитета. Въпреки факта, че навън е лято, рискувате да настинете или да хванете вирусна инфекция, която ще унищожи всичките ви сили и ще се чувствате като изцедени. Пийте витамини и по-често си мийте ръцете. При първите симптоми, потърсете квалифицирана лекарска помощ.

Рак

Представителите на зодия Рак, ще трябва да избират кое е по-важно за тях през юли: да печелят пари или да си почиват. И в двата случая, ще спечелите или финансово или в емоционален план. Пригответе се за неочаквани обрати, които ще бъдат много през юли. Но едно нещо е сигурно – дори на почивка, представителите на вашият знак, ще може да спечелят прилична сума пари.

Тези които изберат да работят, ще бъдат толкова зарити с работа, че ще им се струва, че няма никакъв шанс, да се измъкнат дори за малко този месец. Но една щастлива случайност в края на месеца, ще ви позволи да опаковате багажа и да се отправите на пътешествие. Вие болезнено искате промяна и съдбата ще ви помогне за това. Починете си добре и натрупайте сила за бъдещи постижения. Ако не се противите на обстоятелствата, всичко ще се развива по най-добрият начин за вас.

Любов и семейство

Ще бъдете омаяни от нови чувства, които ще се появят в средата на едно интересно пътуване. Забравете всички проблеми и се насладете на момента. Новите отношения обещават да бъдат дългосрочни и определено могат да доведат до брак. А тези, които отдавна са уморени от трудни взаимоотношения, е препоръчително да направят пауза и да се разберат със своите желания. Ако не го направите, ще се изострят противоречията и ще се стигне до конфликти.

Семейните ще искат, да отрупат любимите си хора с внимание. Може да изненадате втората си половинка, подарявайки и цветя, правейки красиви комплименти. Само не прекалявайте, за да не възникнат подозрения, че след това ще трябва много да се извинявате и доказвате своята честна и искрена любов.

Кариера и финанси

В работата, късметът ще бъде на ваша страна. С минимални усилия, ще успявате повече от всякога. Колегите ще завиждат на вашия ентусиазъм и спокойствие. А вие, ще се наслаждавате на ситуацията и ще се опитате да поемете повече задачи, ако разбира се преследвате повишение. Тези, които отиват на почивка, съдбата ще им подхвърли работа в интернет. Творческите личности, могат да изкарат добри пари от хобито си, много от вас, така ще се увлекат, че ще решат да сменят професията си

Финансовото положение, ще бъде стабилно, така че, няма да имате нужда от кредити или заеми. Напротив, хората около вас ще искат да им заемете малки суми, но не бързайте да давате пари. Тъй като самите вие, ще имате нужда от тези средства в последните дни на месеца.

Здраве

Препоръчително е през юли, да следите за нещата които консумирате. Сега има голяма вероятност да получите остро отравяне, със всичките му съпътстващи прелести. Няма да е много приятно да лежите в средата на лятото в болница, така че внимателно проверявайте продуктите в хладилника и не яжте в съмнителни заведения.

Обърнете също внимание на стомаха, от колко време не сте се изследвали за язви и гастрит? През юли има всички шансове за обостряне на хронични заболявания, така че бъдете внимателни и не приемайте никакви лекарства, без да се консултирате с лекар. Похарчете пари и направете обстоен преглед в качествена клиника, така че, да не съжалявате по-късно за изгубеното време.

Лъв

На представителите на зодия Лъв, юли ще изглежда измамно тих. Никой няма да създава проблеми, а страстите ще са затихнали. Но имайте предвид, че тези, които поискат да нарушат този мир и спокойствие, няма да бъдат „погладени по главата“. Така че бъдете далновидни: не се карайте, не затръшвайте вратата и не се разправяйте ненужно. За кариерата не е най-доброто време, но в края на месеца ще станете по-ярки и забележими. Събирайте идеи, времето за тяхната реализация не е далеч.

През този период достойно ще посрещате всички трудности и проблеми, които ви е подготвила за съдбата. Всичко това, благодарение на царствената си порода. Ще може успешно да победите конкурентите, да обърнете една трудна сделка и дори да направите нещо, за което преди са ви липсвали сили. Съдбата ще се гордее с вашия темперамент и ще помогне да преодолеете препятствията.

Любов и семейство

Необвързаните най-накрая, ще имат възможност да срещнат човек, който ще бъде изненадващо подобен на тях. Дори хобитата и възгледите ви за живота, силно ще съвпадат. На фона на такова поразително сходство, ще започнете да търсите минуси в новата връзка и това ще ви накара да се противопоставяте. Успокойте се и се наслаждавайте на нежните нови чувства.

Семейните ще копнеят за тих живот, но едновременно с това, членовете на семейството ще се разбунтуват и ще ви обвинят, в не инициативност. Трябва да обясните на близките си, че сте просто уморени, а хладното ви отношение не е свързано с липсата на любов. Подарете на половинката си цветя, отидете на кино, забавлявайте се с децата в парка. И ще усетите, колко много ви е липсвало това.

Кариера и финанси

В професионалната сфера през юли, се препоръчва да не поемате твърде много задачи. Бъдете последователни и разумни. Учете се от грешките на другите. Намалете контактите с началници, за да не предизвиквате критика по ваш адрес. Работете спокойно и добросъвестно, не се хвалете с постиженията си. Когато общувате с колеги, бъдете изключително коректни. Не си позволявайте да се съмнявате в способностите на другите или да се изказвате пренебрежително за тях.

Учтивостта и дружелюбието, ще ви помогнат да получите това, което наистина искате. Финансовите дела, ще вървят добре. Необходимо е само да избягвате спекулативни сделки, както и да харчите пари наляво и надясно. Рисковите инвестиции, също са противопоказни. Най-добре, заделете определена сума пари за по-късно, скоро ще разберете колко разумно. сте постъпили.

Здраве

Здравето няма да ви подведе през юли, ще се наслаждавате на крепко здраве и ще си почивате в най-пълна степен. Все пак трябва да обърнете внимание на храносмилателната си система. За да избегнете стомашни проблеми, трябва да преразгледате диетата си и да водите здравословен начин на живот. Заместете пържените храни с варени или задушени, изключете газирани напитки и алкохол, яжте често и на части.

Когато купувате хранителни продукти, не забравяйте да проверите срока на годност- има голяма вероятност от отравяне. Благоприятно ще се отразят на здравето сутрешните упражнения, те ще увеличат вашата сила и ще укрепят мускулите и ставите. Друго за което трябва да се тревожите, е прекомерния тен. Рискувате да увредите кожата си или да получите слънчев удар.

Дева

През юли активната ви житейска позиция, ще подобри вашите отношения с приятелите, особено с онези, които преди това са ви обвинявали в нерешителност и слабост. В тях ще намерите надеждни съюзници. Ако ви бъде предложен проект, който преди това сте смятали за неперспективен, смело се захванете с него. Може да направите наистина много. Вашата творческа енергия сега ще е голяма и ще изисква изход, не се колебайте да реализирате идеите си.

Юли ще ви донесе много щастие във финансовата сфера, материален успех и стабилност, за които само сте мечтали. Всичко това ще се случи, благодарение на вашата увереност и решителност. Ще искате да споделите с другите своите успехи и оптимизъм, дори и с тези, към които сте се отнасяли с подозрение.

Любов и семейство

Необвързаните ще бъдат увлечени от всякакви дела, само не и любовни. Понякога е полезно да се разсейвате от важните въпроси, създавайки нови отношения, в противен случай ще останете сами. Новият избраник, може да бъде много взискателен и е възможно да ви се наложи да отстъпвате много. Но вие отдавна чакахте в живота ви, да влезе човек, който да вземе всичко в свои ръце.

Семейните ще трябва да решават стари дела, проблеми около дома или да правят ремонти. Втората ви половинка няма да има нищо против и дори ще се присъедини, за да ви помогне. Любовните отношения ще се развиват по-добре от всякога и дори ще се почувствате като във втори меден месец с вашия съпруг. Не пропускайте момента, за създаване на дете.

Кариера и финанси

Препоръчително е да се стремите със всички сили да постигнете заветната позиция, особено след като сега имате всички предпоставки за това. Ако не ви оценят на постоянната работа, направете автобиография и продължете с интервютата. Съдбата може да ви подтикне, да откриете собствен бизнес, ще разберете колко важно е вашето хоби за вас, особено когато донесе първата печалба.

Финансовата ситуация ще бъде нестабилна, това ще се дължи на нежеланието да работите на старата позиция. Разходите значително ще надхвърлят приходите, от което ще се чувствате притиснати и депресирани. Не се отчайвайте, до края на месеца нещата значително ще се стабилизират. През юли, се опитайте да не заемате пари на заем, в противен случай ще изпаднете в безизходно положение.

Здраве

Здравето, периодично ще напомня за себе си. Погрижете се за щитовидната жлеза, преминете всички необходими тестове. Струва си да посетите и зъболекар, за да излекувате кариесите, който отдавна ви мъчат. Жените трябва да обърнат внимание на репродуктивните органи, особено момичетата, които мечтаят да заченат дете. Сега имате благоприятен период, така че се опитвайте да избягвате стреса и алкохола.

В края на месеца нервната ви система, ще се обади. Могат да се появят симптоми като главоболие, замаяност, сънливост, неравномерно кръвно налягане, студени тръпки и тревожност. Помнете, че тялото ви се моли за почивка. Прекарайте почивните дни в максимално спокойно състояние и пийте успокояващи билки.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement