Connect with us

Водещи новини

Пълен месечен хороскоп за август 2021

Публикувана

на

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Овен

03.21 – 04.20

Овен

 

През август представителите на зодия Овен, ще трябва активно да се борят за успех в кариерата. Няма цели, които представителите на вашия ярък, силен и харизматичен знак, да не могат да изпълнят. Единственото нещо, което може да осуети този план, е често срещаният мързел. Не позволявайте да вземе глобален мащаб, борете се с инерцията, самомотивирайте се, да се движите в избраната посока. Не бива да слушате нечии съвети (дори ако човекът е добре познат и се ползва с авторитет). Сега само вие самите, сте в състояние правилно да определите как да действате.

Трябва да направите план за действие. Но не само за един ден, а до края на месеца. Не се опитвайте умишлено да промените нещо, едва ли ще получите добър резултат. Обърнете внимание на финансовите инвестиции. Ако някой поиска заем, дайте го. Когато става дума за бизнес теми, по-добре се консултирайте със знещи хора.

Любов и семейство

Склонни сте когато сте увлечени по някаква идея, да забравяте всичко останало. Август ще премине в усилена работа и ще считате личния си живот за нещо второстепенно и незадължително. Това е грешен подход към взаимоотношенията. Опитайте се да не позволявате любимиte хора, да страдат заради вашето безразличие. Почивните дни трябва да бъдат посветен не на работата, а на семейните дела. В края на месеца е препоръчително да отидете на малко пътуване със своята половинка.

За тези, които още не са срещнали любовта, август няма да донесе интересни запознанства. Фокусирането върху работата ще бъде причината, поради която няма да имате време да посещавате приятелски и развлекателни събития. За щастие окончателното ви превръщане в работохолик няма да се осъществи. Щом успеете да съставите стратегически правилни действия за завладяване на човека, който харесвате. Може да сте сигурни, че скоро усилията ви ще бъдат възнаградени и ще бъдете щастливи и обичани.

Кариера и финанси

Трябва да сте фокусирани върху работата си, в противен случай ще допуснете много грешки. Ако витаете в облаците, може да пропуснете много важни неща. Освен това другите ще искат да се възползват от вашата наивност, затова бъдете внимателни, когато подписвате важни документи. Поддържайте връзка с адвокат, ако извършвате големи сделки.

Всички професионални победи през август, ще бъдат достойна награда за вашият труд. Мнозина ще получат престижна позиция, увеличение на заплатата или ще „спечелят“ най-изгодният работен график за себе си. Тази цел, която е била най-важна за вас, ще бъде реализирана. Ако тази цел е увеличение на доходите в резултат на предприемаческа дейност, струва си да се възползвате от полезни връзки. Август е чудесно време за нови партньорства. Най-обещаващ би бил съюз с компания в чужбина.

Здраве

Твърде небрежни сте към здравето си. Дори да се разболеете, няма да отидете на лекар. Няма опастност от сериозни болести, но хронични са напълно възможни. Не пренебрегвайте профилактиката и тогава няма да страдате много от сезонни или хронични обостряния. Разхождайте се по-често на чист въздуха, пийте витамини и не забравяйте за правилното хранене. Много от вас имат нужда от повече излагане на слънце, за да получат витамин D.

Август е добър месец за борба с вредните навици и придобиване на добри. Например, задайте си цел от първият ден на месеца, да намалите цигарите, алкохола или се опитайте да въвеждате ново здравословно ястие във вашата диета всеки ден.

Телец

04.21 – 05.21

ТелецПредставителите на зодия Телец през август, ще нарушат собствените си правилата, които сами някога са си определили. Не става въпрос за тотално разбиване на обичайните навици, а само за епизодични опити да се тръгне по нов път. Това ще се прояви например при избора на нов образ, при съставянето на нова диета. Във всичко, свързано с по-фундаментални понятия като (семейство, приятелство, работа, любов), както и преди, ще бъдете консервативни. Това означава, че в края на лятото, животът ви ще бъде лишен от големи сътресения.

В личният живот не трябва да избягвате отговорите, независимо колко са трудни. Напротив, бъдете търпеливи, помнете богатия си опит и дайте отпор. Недоброжелателите ще се държат твърде арогантно, но гледайте на това спокойно. Непредсказуема ситуация в любовта, ще ви помогне да отворите очите си за истинските чувства на избраника. Заемете се с ново хоби.

Любов и семейство

Стабилността, която ще цари в семейството напрез август, ще е почти невъзможно да бъде нарушена. Много от вас ще започнат някакъв съвместен проект с половинката си. Едни ще започнат да обновяват жилището, други ще тръгнат на пътешествие. А за някой е дошло време да променят нещо. Ще проведете труден разговор с любимия човек, може дори да се наложи да направите пауза, за да оцените адекватно ситуацията във времето. В края на лятото е възможно голямо семейно тържество, подготовката за което ще се превърне в отличен стимул да развихрите творческите си фантазии.

Необвързаните през август, ще са склонни да променят личния си живот към по-добро. Възможно е да започнете красиви романтични отношения с някой интересен човек, основани на духовно сродство и физическо привличане. Не се изненадвайте, ако много хора около вас започнат да завиждат на тази връзка.

Кариера и финанси

В края на летния сезон, ще сте удовлетворени от развитието на професионалния си живот. Онези, които отдавна си проправят път към кариерния връх, ще реализират целите си. Някои изгодно ще сменят работата си. Онези, които се откажат от промените ше се насладят на приятелски отношения с работният колектив. Предприемачите ще намерят начини да увеличат доходите си. Както новите проекти, така и старите, ще започнат да носят печалба. Някакво безспокойство може да предизвика промените в законодателството, но бързо ще се справите и с този проблем.

В последния месец на лятото, ще може успешно да овладеете ново хоби. Нещо повече, подобна дейност не само ще ви носи радост, но по-късно успешно ще може да печелите пари от любимито си занимание. Въпреки че финансовите затруднения ще ви създадат някой неудобства, скоро ще получите значителна печалба, която дори ще ви позволи да направите голяма покупка.

Здраве

През август може да се появят нови болести, които никога преди не са ви притеснявали. Най-вероятно ще възникнат проблеми поради физическа преумора. Трябва да следите за мускулите и костите, тъй като те ще са уязвими. Избягвайте вдигането на тежести и се опитайте да спите на удобни повърхности. Най-добре би било да изберете ортопедичен матрак, така тялото ще се чувства добре и качеството на съня ще се подобри.

Втората половина на месеца ще е идеална тези, които мечтаят да отслабнат. Сега ще имате невероятно силен стимул, благодарение на който ще станете по-издръжливи и ще може да приложите дори най-строгата диета. Но няма нужда да се хвърляте от една крайност в друга и да гладувате. Изберете лека диета и в същото време, да не изпитвате глад.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци 

Представителите на зодия Близнаци през август, могат да се надяват на финансов растеж. Предприемачите от вашия знак, ще спечелят от успешни финансови транзакции, а доходите на тези, които нямат собствен бизнес, ще се стабилизират. В същото време личният живот, ще бъде сериозно обтегнат. Много от вас ще прекарат лятото, чувствайки се изоставени или забравени от всички. Има ли шанс да предотвратите тази прогноза? Да, има такава възможност, но за да я използвате, трябва да се постараете много.

Може да прекарате този месец с минимални финансови и морални разходи. И всичко това благодарение на факта, че сте се научилили да пестите вътрешна енергия. Погледнете на съмненията на хората около вас философски, защото вие също сте склонни да се съмнявате в себе си. Много положителни емоции, ще ви доесе пътуването. Ще сте щастливи, че сте направили удачен избор на дестинация.

Любов и семейство

Бъдете търпеливи. Безразличието, излъчвано от близките, не е нищо повече от негативното влияние на планетите, но в никакъв случай безславният финал на много години приятелство, любов, брачни отношения. Потопете се в работата си, без да обръщате много внимание на случващото се между стените на дома. Точно по този начин, пренебрегвайки равнодушието на близките, ще изживеете следващите четири седмици без драми, стрес или скандали.

Тези, които търсят истинската любов, ще трябва да се примирят с факта, че представителите на противоположния пол сякаш ще гледат през вас. Не, не сте станали по-малко привлекателни и вашата харизма не е изчезнала никъде. Това е просто неприятен момент, който скоро ще свърши. Направете всичко възможно, случващото се да не стане причина за ниско самочувствие. Все още сте неотразими, не забравяйте за това!

Кариера и финанси

Компенсация за не особено успешния личен живот, ще бъде всичко, което се случва в професионален аспект. Много от вас ще намерят мечтаната работа. Други най-накрая ще достигнат върха в кариерата, някой ще заемат обещаваща позиция. Особено предприемчивите представители на вашият знак, ще успеят да съвместят основната си работа с развитието на частния си бизнес.

Тези, които отдавна имат собствен бизнес, точно сега може да получат високи доходи от стартиралите по-рано проекти. Новите сделки също, обещават да бъдат успешни. Рентабилността на вашия бизнес ще расте и може сериозно да помислите за разширяване на производството. Меркурий, традиционният покровител на вашия знак, ще бъде много силен в края на лятото. Затова има смисъл да вложите всички сили, в преследване на професионални цели, забравяйки за неприятностите, възникнали в личната сфера. Негативната ситуация в личният живот, няма да продължи безкрайно.

Здраве

Погрижете се за главата си. Могат да възникнат вестибуларни проблеми. Възможни са замайване, шум в ушите, главоболие, проблеми със зрението и слуха. Може би е време да посетите вашия лекар и да започнете да приемате лекарства за поддържане на кръвоносните съдове. Лекарствата със сигурност са добри, но не забравяйте, че трябва да водите здравословен начин на живот, за да избегнете подобни проблеми в бъдеще.

Ходете по-често пеша, бъдете активни и не забравяйте за контрастните душове. Ако не се закалявате, значи е време да започнете. Може да опитате с душове на открито, йога, слънчеви бани. Ходете по-често боси по камъчета, така ще получите масаж, който ще подобри микроциркулацията.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

Представителите на зодия Рак ще прекарат август, в дух на самоирония. Ще имате способността да се шегувате пред лицето на неприятностите. Ще спрете да се притеснявате, когато чуете критики относно външния си вид, поведението, личния си живот и други важни аспекти от бита. Този месец ще премине не леко и единственото нещо, с което не трябва да се шегувате, е вашето здраве. Следете за вашето здраве и ако е необходимо, използвайте услугите на професионалист в областта на медицината.

През август, ще трябва да събирете мислите си и да предвижите идеите си в правилната посока. И дори да ви критикуват и да сте възмутени, действайте разумно. Здравето трябва да е на фокус, затова не се претовайте. Пазете се, не бъдете небрежни и хаотични. Във всичко трябва да има ред, в противен случай няма да постигнете хармония. От пътувания, не се отказвайте.

Любов и семейство

През август като магнит ще привличате погледите на непознати. Чести излизания в обществото, посещения на всякакви пикници и партита – това е вашият сценарий за този месец. Тези, които имат ревнив партньор, трябва да следят за неговото настроение. Има възможност горещите погледи, които ще получите от противоположния пол, да предизвикат вътрешносемейни конфликти. За щастие, ще намерите начин да се справите с този проблем.

Необвързаните в края на това лято, най-вероятно ще започнат нов романс. По-точно, ще позволите на някой да ви обожава, без да откривате сърцето си за тази любов и ще се отнасяте към нея по потребителски. Въпреки това вие и човекът, когото изберете за своя половинка, ще бъдете доволни от подобна ситуация.

Кариера и финанси

Краят на това лято е добър момент за голяма промяна в професионален аспект. Може да смените работното си място, да се преместите в друг отдел, да се опитате в ново направление или да овладеете различна професия. Това, което определено ще ви радва, е връзката с колегите и ръководството. Тези хора ще бъдат привлечени от вашата харизма и ще успеете да съберете екип около себе си, насочен към постигането на високи резултати.

Тези които имат собствен бизнес, ще се докажат като мъдри лидери. Хората, които сте наели, с желание ще правят каквото поискате от тях. Времето е благоприятно за започване на голям проект, насочен с поглед към бъдещето.

Здраве

Има риск да останете без сили през август. Твърде често се излагате на непоносим стрес и не забелязвате, как емоционално и физически изнемогвате. За да предотвратите силната умора, апатията и загубата на сили, трябва да дозирате работата и почивката. Излизайте по-често сред природата, спете достатъчно и, ако е възможно, отидете на почивка, като същевременно оставите всички проблеми у дома и използвате по-малко джаджи.

В края на лятото трябва да проверите сърдечно-съдовата си система. Вероятно отдавна сте забелязали нещо нередно в работата на сърцето и сега е моментът да бъдете изследвани. Не пренебрегвайте прегледите и предписаното лечение. Склонни сте да се държите като дете и да отказвате медицинска намеса. Време е да пораснете и да се отървете от вредните причички.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв 

Единственото нещо, което няма да харесат през август представителите на зодия Лъв е, че този месец благоприятен във всички отношения ще приключи твърде бързо. Всяка работа, независимо с какво се захващате, ще се развива перфектно, бързо, лесно, без големи инвестиции на усилия, време и други ресурси. Събитията в тесен семеен кръг, светският живот, социалните начинания, в които ще вземете активно участие, ще ви носят удоволствие. С други думи, отново ще може да блестите, като се отдадете на вашето его.
Само трябва да сте внимателни, за да не развалите доброто впечатление. Факт е че бързате и искате всичко наведнъж. Избягвайте да общувате с тези, които ви отвличат от основната ви работа. Може би правите всичко това непреднамерено. В отношенията с „втората половинка“, са възможи неразбирателства. Вслушайте се в интуициата си, ще намерите много мъдри отговори и бързо ще решите проблема.

Любов и семейство

В отношенията не всичко ще е толкова просто. Вероятно сте си измислили много ненужни проблеми, които са ви вкарали в задънена улица. Не е ли по-лесно да седнете и да говорите директно с любимия човек? Оказва се, че решаването на дългогодишния проблем не е било толкова трудно. Основното е, никой да не се бърка в семейството с излишни съвети.

Пред необвързаните се очертава нова любов, която вероятно ще се развие бързо и ще доведе до прибързано решение за брак. Август е добър месец за сключване на брак, но помислете няклолко пъти, без да бързате, готови ли сте да промените свободата си за ежедневни проблеми и отглеждане на деца.

Кариера и финанси

Постоянно се борите за място под слънцето. Вие не само не искате да пропуснете своето, но също така сте готови да вземете чуждото. Може би не трябва да бързате толкова с повишението? Всичко си има време. Пред вас са големи перспективи, което означава, че сега трябва да се отпуснете и да вземете максимума от това, което вече имате. Не се съмнявайте, че успехът със сигурност ще дойде.

Никой не може да спре вашият триумф. Да, от време на време ще усещате атаки от някой недоброжелател или ще изпадате в депресия. Например, в момента, в който се радвате на нова победа, може да се появи лека тъга. За щастие слънчевият оптимизъм, лесно ще потисне меланхоличните прояви и нищо няма да ви попречи да се насладите на успеха в този август.

Здраве

Няма да се оплаквате от здравословни проблеми. Ще се чувствате доста добре физически, което не може да се каже за вашето душевно състояние. Може да се почувствате депресирани и апатични. Такива състояния се лекуват от слънцето, въздуха и водата, както и в прегръдките на любимия човек. Усмихвайте се по-често, спете достатъчно и просто мислете позитивно, тогава животът ще искри с нови цветове.

В края на лятото трябва да се преборите с вредните навици. Не става дума само за тютюнопушене и злоупотреба с алкохол, но и за вашата диета. Прегледайте диетата си и премахнете вреднните елементи. Например, спрете да ядете тестени закуски и започнете да мислите за консумация на повече фибри.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

Представителите на зодия Дева е добре през август, да посветят всичките си сили на своите дела. В края на лятото много от вас ще трябва да решават жилищни въпроси, да се занимават с бъдещето на по-млад роднина и да си пробиват път за напредък в кариерата. Това е само малка част от огромния списък с дейности, които ще правите. Ще имате ли достатъчно сила? Разбира се! Вашият потенциал на този етап ще бъде много голям, което означава, че няма смисъл да губите ценно време в мързел или душевни преживявания. Ще успеете, не се колебайте.

Във вашият характер ще се проявят такива черти като смелост, дързост, способност да отстоявате за себе си на всяка цена. Няма задачи, с които представителите на вашия знак не биха се справили. Трябва обаче да се уверите, че този напор от сили не ви превръща в агресор, който винаги постига всичко за сметка на другите. Интуитивно действайте по най-проблемните въпроси. Очаква се солиден хаос във финансовия сектор. Ако не се справите с това преди края на месеца, ще загубите.

Любов и семейство

Август като цяло ще е благоприятен за личния живот, на родените под съзвездието Дева. Някои безпокойства могат да възникнат при тези, които се отправят на път без любимия човек. Може да бъдете съблазнени от среща с много очарователен човек. Без значение колко е силно е желанието да започнете любовен роман, не се препоръчва да го правите. Не забравяйте за неприятните последици от такава стъпка.

Необвързаните, които са в търсене на любота, напротив, могат и трябва да общуват по-смело с всички, които проявяват симпатия към тях. Не се страхувайте да се борите за вниманието на тези, които харесвате. Сега вашата енергия е много силна и ако желаете, можете да покорите най-непревземаемата крепост.

Кариера и финанси

Август е много благоприятен за покоряване на нови върхове в кариерата. Препоръчва се по-често да се обръщате към началниците със всякакви инициативи. Изключително вероятно е те да са полезни и ще бъдат оценени. Тези, които отдавна мислят за нова по-престижна работа, могат и трябва, сериозно да се заемат с този проблем.

Тези които имат собствен бизнес, в края на лятото ще оценят добрата възвръщаемост на започнатите преди това дела. Вероятно проектите, в които сте вложили значително количество енергия, ще започнат да носят печалба. В края на месеца много от вас ще могат да започнат печелившо бизнес партньорство, което ще отвари светли бизнес перспективи.

Здраве

Готови сте да се грижите за здравето си. През август лесно ще преодолеете страховете си от медицински процедури и ще вземете решение за нещо, което отдавна не смеете да направите. Сега е много подходящ момент за козметични процедури, стоматологично лечение и операции. Може да сте сигурни, че всичко ще премине на най-високо ниво и без последствия.

През август е възможно разстройство на нервната система, което да се прояви като главоболие, скокове на кръвното налягане, промени в настроението и световъртеж. Може да се плашите от състоянието си. За да се успокоите и контролирате, трябва да посетите специалист, който ще ви помогне с проблема и ще ви научи да гледате на стреса по различен начин.

 

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement