Connect with us

Водещи новини

Пълен хороскоп за месец март 2023

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

През март представителите на зодия Овен, ще се заемат с много нови неща. Това е благоприятен период за всякакви начинания, така че ако имате бизнес идеи, може спокойно да започнете да ги реализирате. Живота обещава да бъде ярък и наситен със събития. Така че, няма да имате време да скучаете и мислите за неприятности. В същото време се препоръчва да насочите всичките си усилия към подобряване на материалното благосъстояние и взаимоотношенията – в тази област може да постигнете максимален успех.

Любов и семейство

Трябва да спрете да пилеете чувствата и усилията си в безперспективни връзки. Ако отсрещния не ви цени, тогава се откажете от такъв съюз и още през пролетта, може да си намерите надежден партньор в живота. Същевременно трябва да контролирате буйния си темперамент – ненужните кавги за дреболии, няма да са от полза за нервната ви система.

Увлечени в любовните дела, не забравяйте за близките си. Те, също като вашата половинка, жадуват за вашето внимание. Приятелите ви ще ви помогнат, но понякога вниманието им може да бъде твърде натрапчиво. Не ги обвинявайте, те искат само най-доброто за вас и просто се стремят да ви насочат в правилната посока.

Кариера и финанси

Ще намерите много интересни предложения по отношение на работата и финансите. Ако работите за фирма, вероятно ще ви бъде предложено повишение, а ако управлявате собствен бизнес, тогава ви очакват нови, силни бизнес отношения. Това е подходящо време за търсене на партньори – почти всеки съюз, ще бъде ползотворен.

През март се вслушвайте в своята интуиция, определено ще се нуждае от помощта на Висшите сили, така че всички конфликтни ситуации да се разрешат във ваша полза. Но най-важното е, че винаги ще има истински приятели и близки хора до вас. Те ще ви помогнат да поемете по пътя към финансовото благополучие и наистина да разцъфтите тази пролет.

Здраве

Здравето ви в този момент, ще бъде подложено на много изпитания – стресът на работното място, ще бъде най-големият ви враг. Без значение колко стресиращ е животът ви, трябва да сте оптимисти. В този случай няма да обръщате голямо внимание на проблемите.

Ако през март решите да водите здравословен начин на живот, тогава не трябва да отстъпвате от своите убеждения, въпреки че този месец, ще имате много причини за това. Тези поводи обаче, ще бъдат невероятно радостни, така че се настройте за положително развитие на събитията.

Телец

04.21 – 05.20

Телец

 

Представителите на зодия Телец през март, трябва да се превключат от решаването на финансови въпроси към лично щастие и благополучие. Освен това, силно се препоръчва да избягвате всякакви приключения, защото те могат да внесат само нещастие в спокойния ви и премерен живот. Научете се да контролирате своите емоции, във всичките им проявления. След като охладите малко темпераментния си плам, ще може да вземате информирани и разумни решения.

Любов и семейство

На вашите близки без съмнение им липсва вашето внимание. Отделете няколко дни и ги прекарайте със семейството. Посетете приятелите си и подарете подаръци и сладкиши на децата. Така можете да върнете топлината във връзката си и да получите силната подкрепа, от която се нуждаете.

За необвързаните, това е благоприятен момент да потърсят нови връзки. По това време когато природата разцъфтява, вашите чувства към друг човек, могат да ви помогнат да създадете силен и плодотворен съюз. Може да търсите своята сродна душа както сред познати, на които симпатизирате, така и сред нови хора, които наскоро са влезли във вашия социален кръг. Заедно с това, когато намерите своята любов, не отлагайте брака – това е благоприятно време за узаконяване на отношенията.

Кариера и финанси

В работата отношенията могат да станат обтегнати и студени. Може би, ви чакат непредвидени проверки или други проблеми. Всичко обаче ще мине гладко, защото ще се справите отлично със всички задачи. Затова не се фокусирайте върху временните трудности – след няколко седмици те ще бъдат зад гърба ви, а финансовото състояние ще се подобри.

Слушайте вътрешния си глас и внимателно претегляйте всички нюанси, преди да вземете решения – през март трябва да се откажете от прибързаните заключения и експресивността.

Здраве

Обикновено имате един много лош навик – харесвате самолечението и отказвате да ходите на лекар. Този навик по това време на годината, може сериозно да ви навреди. Затова през март се препоръчва да се откажете от самодиагностиката, дори и да сте на 100% сигурни, че сте прави, и да се консултирате със специалист.

Освен това нервното напрежение и стресът са опасни за вашето здраве. Нормализирайте своя сън, дори ако имате много работа. Това не е причина за да не спите. Никога няма да свършите цялата работа на света, така че е безсмислено да се изтощавате в преследване на съмнителните привилегии на финансовото благополучие.

Близнаци

05.21 – 06.21

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци винаги намират правилните начини за решаване на определени проблеми. Март няма да бъде изключение от това правило. Рискувате да станете още по-щастливи, по-богати и здрави, ако положите достатъчно усилия за това. Спрете да прекарвате времето си пред телевизора и се огледайте – колко много обещаващи направления очакват вашето участие.

Любов и семейство

В личната сфера трябва да се откажете да поемате рискове. Защо не сте доволни от спокойния и премерен живот, който водите сега? Не се изкушавайте с изневери и лъжи. Трябва да се въздържате от необмислени действия, дори ако изкушението е достатъчно силно. Обърнете внимание на това, че в този период, трябва да създадете много нови и полезни запознанства.

За необвързаните март е най-доброто време да намерят сродната си душа. Съюзите, сключени по това време, ще бъдат силни и крепки, като гранитна скала. Съдбата ще ви помогне да намерите своята половинка, но не трябва да разчитате само на нея – започнете да действате решително, за да спечелите сърцето на любимия човек. Ако продължавате да отделяте време само на работата, тогава вашите близки могат да ви се обидят. Отделете няколко свободни часа или дни, за да ги посетите. Ще получите много положителни емоции, така че със сигурност ще останете доволни от прекараното време с тях.

Кариера и финанси

Март е подходящо време за започване на бизнес. Тук може да успеете много повече, отколкото като служител. Освен това, правейки свои собствени неща, ще може да изберете посоката, която наистина ви харесва.

Март не ви заплашва с физическа преумора или стрес. Наслаждавайте се на всеки ден. Ще ходите с удоволствие на работа. През март се очертава прекрасна перспектива за тези които търсят нова работа. Предишните ви усилия не са били напразни и е възможно сега да трябва, да избирате между няколко интересни и изгодни предложения.

Здраве

Трябва да помните, че пагубните привички, никога не са били от полза за никого. Това включва не само пушенето и пиенето на алкохол, но и пренебрежението към собственото здраве, липсата на сън и стрес. Впрочем последните три неща, могат да имат най-силно въздействие върху организма ви в този момент. За да сведете до минимум отрицателното им въздействие, хармонизирайте своя график, определете си време за почивка и работа. Сами няма да забележите как ще започнете да спите по-добре и всички трудности в работния процес ще останат зад вас.

Няма да е излишно да започнете да се занимавате със спорт, защото докато се огледате, навън ще е лято. Вашето тяло ще изрази дълбоката си благодарност за вашите усилия, дарявайки ви с добро здраве и отлично самочувствие.

Рак

06.22 – 07.22

Рак

За представителите на зодия Рак, март ще бъде благоприятно време за изграждане на личните и бизнес отношения. Сега ще бъдете достатъчно контактни, за да създадете много полезни запознанства, бизнес връзки и приятелства. Освен това началото на пролетта, обещава много приятни запознанства за необвързаните представители на знака.

Трябва да спрете да живеете само за семейството и дома, защото в един ден материалното ви състояние, може значително да се разклати. Ето защо по това време на годината е важно да разпределяте балансирано силите и ресурсите си, за да имате време да изпълните всички задачи.

Любов и семейство

По въпросите на семейството ви очаква успех – всички членове на семейството, ще се стремят да ви помогнат, ще бъдете в центъра на вниманието на всички. Вашият любим човек, също ще ви заобиколи с топлина и грижа. Остава само да отвърнете със същото и да не забравите да поднесете малки подаръци на всичките си близки, с повод или без повод.

Ако необвързаните представители на знака са достатъчно чувствителни и внимателни, тогава в крайна сметка, ще успеят да намерят своята сродна душа и да посрещнат пролетта с пищно сватбено тържество. Същевременно предпазливост няма да е излишна по този въпрос – някои представители на знака може да започнат връзка с користна особа, която иска да получи само незабавна полза от вас. Бъдете внимателни и не преследвайте идеала, тогава вашата половинка, ще се разкрие пред вас в цялата си красота.

Кариера и финанси

Сега не е най-благоприятното време за съмнителни дейности. Рискът, разбира се, е благородна кауза, но през март обещава финансови затруднения вместо забогатяване.

Но дори и да рискувате и да загубите, в това няма нищо лошо – не забравяйте, че винаги има изход от всяка, дори и от най-трудната ситуация. Интуицията ще ви подскаже как да постъпите правилно в дадена ситуация. Основното е, да се научите правилно да слушате нейните съвети.

Здраве

През пролетта трябва да нормализирате своя сън. Може би сте станали много нервни и не спите достатъчно – в този случай трябва спешно да започнете да спортувате. Така ще може да си лягате навреме, да се отървете от всички здравословни проблеми и да се чувствате прекрасно.

Обърнете внимание на факта, че вредните навици трябва поне да бъдат сведени до минимум, ако не може да се откажете от тях завинаги. Ако следвате тези препоръки, тялото ви ще ви се отблагодари с отлично състояние и добро здраве.

Лъв

07.23 – 08.23

Лъв

През март представителите на зодия Лъв, ги очакват няколко празнични семейни събития. През този период може да прекарвате почивните дни в релакс, наслаждавайки се на спокойно семейно общуване. Ако по-рано сте направили някои инвестиции или сте завършили важен проект, сега може спокойно да пожънете плодовете на труда си, отдавайки се на безделие.

Същевременно не трябва да се отпускате напълно – защото парите имат свойството да свършват, затова е добре да ги поддържате в достатъчно количество. По това време, повече от всякога е важно да редувате периодите на работа и почивка. Прогонете мързела от дома си и тогава истинският късмет ще ви се усмихне.

Любов и семейство

Може да сте недоволни от съществуващите отношения, но в този случай е по-добре да не предприемате сериозни стъпки, а да седнете на масата за преговори. Един конструктивен диалог, ще ви помогне да внесете известна доза яснота в живота си. След такива поучителни разговори, където всеки от партньорите слуша и чува, връзката става много по-добра и топла. Ако сте женени от дълго време, сега е чудесен момент да си припомните романтиката на първите срещи.

Изхвърлете тоталитарните нотки, които са толкова присъщи на характера ви, и се опитайте да се поставите на мястото на вашата половинка. Вероятно вие бихте постъпили по същият начин, ако не и по-лошо. Опитайте се да разберете любимия човек, ако е необходимо, дайте му втори шанс. В този случай отношенията ви ще се подобрят и ще процъфтяват. Необвързаните не трябва да се надяват на романтични срещи тази пролет – цялото им свободно време, може да бъде заето с работа или решаване на семейни проблеми. Ако обаче Съдбата все пак се смили над вас, тогава любовта няма да ви подмине.

Кариера и финанси

Ако все още не сте намерили работа по свой вкус, тогава ще се чувствате несигурни на работното място. Март е благоприятно време за смяна на професията. Ако отдавна искате да започнете свои бизнес, тогава не пропускайте шанса си да започнете метаморфозата този месец.

През март, има голяма вероятност да получите много обещаващо предложение. Не го оставяйте без внимание, новата работа ще задоволи вашите материални нужди, освен това ще ви позволи да се присъедините към прекрасен екип от съмишленици.

Здраве

За вас болестта не е само физическо страдание. В голяма степен страдате морално, защото всяко посещение при лекар се възприема като наказание за грешни действия. Изключително рядко успявате да следвате препоръките на лекаря и да завършите курса на лечение, който сте започнали. Такова отношение към собственото ви здраве, няма как рано или късно да повлияе неблагоприятно на вашето състояние.

Трябва да слушате собственото си тяло. По това време, то ще ви дава много сигнали. Всичко това, ще е резултат от отношението ви към собственото здраве. Ако по-рано сте се грижили за себе си, яли сте правилно и сте се занимавали със спорт, тогава обострянията ще ви заобиколят, в същото време, ако не сте се вслушали в организма си, тогава болестите, за които отдавна сте забравили, може да се върнат с удвоена сила.

Дева

08.24 – 09.22

Дева

В началото на пролетта, на представителите на зодия Дева им предстоят не само радостни събития, но и истински изпитания на съдбата. Не приемайте всичко присърце, защото нервите само ще влошат ситуацията. По-добре е да се отпуснете и да оцените възможностите си. Ако не може сами да разрешите съществуващите проблеми, не се колебайте да се обърнете за помощ към роднини и близки хора.

Не се тревожете за дреболии, защото до средата на месеца всичко ще се реши във ваша полза. Това не означава, че трябва да седите със скръстени ръце, по-скоро обратното – колкото по-рано започнете да действате решително, толкова по-бързо ще стабилизирате ситуацията.

Любов и семейство

Във всяка житейска ситуация, може да разчитате на пълната подкрепа на вашето семейство и любим човек. За тези, които все още не са намерили своята любов, настъпва благоприятен период за романтични срещи. Може би, ще намерите своята половинка сред старите си приятели и познати. Огледайте се – наблизо има хора, които са толкова нетърпеливи да прекарат целия си живот с вас. Може би ви предстои една малко странна любовна история, която няма да ви остави безразлични. Избягвайте обаче, да изграждате отношения въз основа на личен интерес – през март се въздържайте от лъжи и меркантилност. Винаги казвайте истината на своя избраник, колкото и обидна и жестока да е тя.

През почивните дни, отделете време и се срещнете със своите приятели. Може би някои от тях отдавна страдат от липсата на вашето внимание. Ако продължавате да проявявате безразличие, рискувате да останете сами. Тези, които вече са успели да се сдобият със семейство, ги очакват много приятни романтични моменти. Насладете се на всяка минута щастие, защото времето лети все по-бързо от година на година.

Кариера и финанси

През този период, ще трябва да си съставите ясни правила за разходите. Ще трябва да направите много необходими покупки и затова ще трябва да работите много. От друга страна, ще ви липсва почивка, така че трябва ясно да планирате собственото си време, за да сте в крак с всичко. Този подход ще даде резултат и до края на месеца, финансовото ви състояние ще се подобри.

Ако ви предлагат допълнително обучение, опреснителни курсове, не пренебрегвайте това предложение. Дори това да не донесе незабавни ползи и увеличение на заплатата, със сигурност ще получите своите дивиденти преди края на тази година.

Здраве

Ако сте от онези представители на знака, които отдавна не са ходили на лекар, то тази пролет трябва да разбиете статистиката и да посетите специалист. Пълният преглед ще помогне да се идентифицират и елиминират възможните патологични процеси. Започнете да се грижите за себе си и ще видите, колко благодарно ще бъде за тялото ви за такова отношение.

Напрежението и стреса, също няма да ви заобикалят. През март ще бъдете изкушени да преодолеете депресията с помощта на транквиланти или сериозни антидепресанти. Не правете това. През този период е много възможно появата на пристрастяване към лекарства и дори зависимост от тях.

Везни

09.23 – 10.23

Везни

За представителите на зодия Везни, планетарното влияние тази седмица ще е такова, че всичко, което предприемате и планирате, ще среща сериозни пречки. Получавате предизвикателства, на които трябва да отговорите адекватно, Вселената тества вашата сила и това в никакъв случай не трябва да се приема като трагедия, ще получите достойно възнаграждение за труда и преодолените препятствия.

Знаейки за непостоянството на вашия характер, опитайте се да сведете до минимум промените в настроението и. И ако близки хора се отнасят със знание и разбиране към тази ваша черта, тогава на работа това няма да се възприема лоялно и дори може да се превърне в източник на значителни трудности, както и неразбирателства.

Любов и семейство

Огледайте се, във вашата среда има полезни хора, които не само могат да ви помогнат в работата със съвети, но и с реални действия, а също така, могат да станат надеждни и близки приятели в продължение на много години.

Съдбата е приготвила за вас приятни срещи и изненади в личен план. Възможно е началото на нов романс или развитие на съществуващите отношения на качествено ново ниво. Ако имате съмнения относно потенциалните партньори в любовта, не се колебайте да поискате мнението на вашите близки. Те определено ще ви помогнат да решите и обърнете внимание на тез неща, които не сте забелязали.

Кариера и финанси

Вашият усилен труд през март, определено ще бъдат забелязан от шефовете или ръководството на фирмата в която работите. Но същевременно е възможен и проблем, тъй като не всички колеги смятат вашите успехи за заслужени и на фона на техните собствени неуспехи и вашите победи, безскрупулните колеги могат да плетат интриги и да склоняват по-лековерните от вас към прикрити интриги.

Бъдете изключително внимателни и точни, вродената интуиция ще ви помогне да разпознаете опасността и да идентифицирате врага. В бъдеще се опитайте да ограничите комуникацията си с такива хора, до обсъждане изключително на работни въпроси.

Здраве

В началото на март не е изключена появата на късна зимна депресия, но в слаба форма. Летаргията и апатията, могат да бъдат преодолени чрез разнообразяване на свободното време и чрез по-активно общуване с хората. Опитайте отборни спортове, игри или просто вземете партньор измежду приятелите си, за съвместно занимание с любимото си хоби.

Трябва също да обърнете внимание и на своята диета, да включите повече плодове и зеленчуци, както и варива. Докато големият брой разходки на чист въздух, може да увредят вашето здраве, бъдете внимателни.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

Ако сте от онези представители на зодия Скорпион, които с нетърпение очакват пролетта, тогава ще бъдете обхванати от оптимизъм и надежда за по-добро. Месецът ще оправдае максимално вашите очаквания – предстоят ви успехи, както в личната сфера, така и във финансовите дела. Но трябва бързо да започнете да гледате на живота реалистично и оптимистично. В този случай, ще бъдете доволни от своята позиция и ще излъчвате радост и щастие, изненадвайки своите близки и колеги.

Любов и семейство

Тази пролет ви очакват много изненади в семейния живот. Трябва да общувате повече с онези хора, които са наистина скъпи и интересни за вас. Това ще допринесе за вашето благополучие в тази област. Задължително прекарвайте известно време със семейството, в пълноценна почивка и релакс.

Сега е моментът да тръгнете на пътешествие, така ще можете по нов начин да опознаете всички членове на вашето семейство и да се сближите още повече. Ако не може да си позволите продължителна ваканция, е добре да посветите почивните дни на домашните дела. В този случай, ще може напълно да се отпуснете, да разговаряте с вашите близки и да разберете какво се случва в живота им.

Кариера и финанси

През март ви очакват значителни печалби, интересни проекти и допълнителна работа. Ще успеете да намерите източник на доходи, който ще ви удовлетворява. Всъщност трябва да направите всичко, за да превърнете вашето хоби или увлечение в печеливш и вълнуващ бизнес. За да направите това, може да си сътрудничите с вашите приятели, които споделят същите интереси.

Ако се занимават с това, което обичате, ще получите не само финансово, но и морално удовлетворение от работата. По въпросите за парите, трябва да вземате светкавични и балансирани решения. Ако искате да отворите собствен бизнес, тогава не го отлагайте за неопределено време, в противен случай идеята може да загуби своята актуалност. Трябва да посещавате професионални и културни събития, където може да срещнете полезни хора и да създадете нови бизнес партньори.

Здраве

Ако през март животът ви е толкова натоварен, че възникват нервни сривове, това не е повод да пиете успокоителни, а необходимост да разрешите ситуацията. С оглед на вашият нрав, често приемат всичко присърце. А това може да доведе до здравословни проблеми. Гледайте по-повърхностно на нещата и тогава вашето здраве ще се подобри драстично.

Ако отдавна ви тревожи определена патология, сега е моментът да я лекувате. Не е нужно да ходите по лекари, просто се опитайте да промените начина си на живот. Със сигурност това бъде по-ефективно, отколкото да не правите нищо. Ако сте от онези представители на знака, които изпитват алергични реакции, трябва да разберете природата на това явление, за да предотвратите сериозни последствия.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

През март представителите на зодия Стрелец, ги очакват много емоционални сътресения, ярки впечатления и незабравими срещи. Всички събития трябва да са положителни и ще успеете да постигнете впечатляващ успех не само в личната сфера, но и в областта на кариерното израстване. Разбира се привилегиите няма да паднат от небето, ще трябва да постигнете всичко с кръв и пот.

Любов и семейство

На любовния фронт се очакват много промени, те ще бъдат свързани със среща с вашата половинка, която може да се случи доста неочаквано. Ще трябва да работите усилено върху тези отношения, защото вашите вредни навици и сприхав характер, може да не се харесат на потенциалния партньор. Трябва да обърнете повече внимание на любимия човек. Той заслужава само най-доброто и за това ще трябва да работите усилено.

За тези от вас, които вече са създали собствено семейство, са възможни кавги на финансова основа. Точно тях трябва да избягвате по всякакъв начин, като подкрепяте партньора си във всички начинания. Трябва по-често да дарявате подаръци на своите близки, да им правите комплименти и да показвате неочаквани признаци на внимание. Така комуникацията ще се подобри и в дома, ще цари атмосфера на спокойствие, хармония и любов.

Кариера и финанси

Очакват ви много допълнителна работа през март. За да успеете във всичко обаче, трябва да се запасите с голяма доза увереност в собствените сили. Няма нищо лошо в това, да не се получи добре от първия път. Ако си поставите цел, тогава със сигурност ще я постигнете, основното е да вярвате в себе си.

Небрежното отношение към работата, едва ли ще се хареса на вашите шефове – рискувате да загубите бонус или дори работата си, ако продължите в същия дух. Но ако получавате незаслужени упреци от ръководството, тогава е време да смените сферата си на дейност. Може би, отдавна се замисляте за друга работа или собствен бизнес. Ако е така, не се колебайте да се впуснете в това вълнуващо пътешествие в света на финансовата независимост.

Здраве

През март ще трябва внимателно да следите с какво се храните. Ако се отнасяте небрежно към собственото си здраве, тогава ще се сблъскате с много проблеми и патологични процеси, с които ще бъде много трудно да се справите. Ако отдавна искате да се избавите от вредните навици, през този период този процес, ще бъде най-малко безболезнен за вас. Започнете да спортувате, направете всичко, за да се отвлечете от зависимостите.

Ако не се заемете с това сега, по-късно може да е твърде късно, особено след като вече ще започнете да забелязвате промените, причинени от лошият начин на живот. Няма да е излишно да нормализирате своя сън, да разделите времето за работа и почивка. След няколко дни ще видите промяната, настроението ви ще се подобри, ще станете по-малко раздразнителни и по-стабилни емоционално.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

Трудолюбивите и отговорни представители на зодия Козирог, ще се чувстват прекрасно през март. В същото време тези, които не се срамуват от зли мисли и необмислени действия, могат да получат заслуженото. Затова е най-добре да се погрижите за моралните си качества.

Психическата нестабилност може да се изрази в редица заболявания. Ето защо, трябва да помислите за своето здраве, за подобряване на отношенията с близки приятели и роднини, както и за финансовото си положение.

Любов и семейство

С приятелите и роднините трябва да бъдете по-търпеливи и нежни. Това ще допринесе за подобряването дори на разклатени отношения, което ще повлияе положително на емоционалното ви състояние. Трябва да сте по-старателни, когато става дума за общуването с децата. Помнете, че те са все още твърде малки, за да разберат всички характеристики на живота.

От гледна точка на любовните отношения, може да ви бъде доста самотно, защото вашата половинка има вероятност да се заеме с организирането на собственото си кариерно израстване. Ако това се случи, тогава не трябва да приемате всичко присърце, трябва да се опитате да разберете, че това е много важно за вашия спътник в живота и да го поддържате във всички начинания. Така любовта и разбирателството, ще царуват във вашия дом.

Кариера и финанси

Някои от вас, могат да бъдат затрупани с прекомерна работа, но не е нужно да забравяте, че има обедни почивки и почивни дни. Не се преуморявайте и не прибързвайте с финансовите въпроси, по-добре ги отложете. Не вземайте променящи живота решения за инвестиции и бизнес партньорства.

Не трябва обаче, да се отказвате от печеливши проекти, ако ви се предлагат достатъчно упорито. Не e излишно да повишите квалификацията си, дори и да не се стигне до необходимостта да отворите собствен бизнес, получените знания, със сигурност ще ви бъдат полезни на практика. Същевременно, ще може да демонстрирате своята отговорност и надеждност в работната сфера, също така, да разгърнете потенциала си и да постигнете целите си по-бързо.

Здраве

Нищо сериозно няма да застраши вашето здраве през март. Най-лошото, което може да се случи в началото на пролетта, е леко влошаване на храносмилането. Но психо-емоционалната сфера през този месец е доста уязвима. Стресът на работа, тежкият график и ритъм на живот, ще разстроят нервната система на мнозина.

За борба със стреса, използвайте духовни практики и медитация. Това не само ще помогне за балансиране на нервната система, но и ще направи вашата психика по-малко лабилна до края на живота. Освен това, опознавайки себе си, ще може да разберете много за устройството на живота.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

Представителите на зодия Водолей през март, ще имат успех в много важни за тях области от живота. Промените в работата ще са значителни. Внимателно следете за своето поведение и не отблъсквайте хората от себе си, с вашата упоритост и инат. Промяната на обстановката, ще ви се отрази добре този месец. Също така си струва, да започнете ремонта, който сте планирали толкова дълго или да запълните живота си с неща, за които сърцето ви жадува. Прекрасен месец за тези, работещи в голям екип.

Любов и семейство

Този месец е изключително благоприятен за отношенията с противоположния пол. Лесно ще спечелите сърцата на околните и ще събирате възхитени погледи след себе си. Това несъмнено ще повлияе на вашето самочувствие и осъзнаване на вашата природа. Не се страхувайте да бъдете слаби, защото високата ви социална и работна активност не означава, че трябва да поемате инициативата във всичко.

В семейния кръг спокойно организирайте свободното си време, сега е подходящ момент за уединение с вашите любими хора. Вие и вашите близки ще получите много приятни и положителни емоции и впечатления, които ще помните с топлина дълго време.

Кариера и финанси

Нямате равни в работата с голямо количество информация и особено такава, която трябва да бъде обработена за възможно най-кратко време. Тези ваши качества са изключително ценени от началниците и този месец, резултатите от вашите усилия ще бъдат особено забележими. Струва си да разчитате на увеличение на заплатата или бонус.

Месецът ще бъде благоприятен, особено втората му половина, за държавни служители и хора, заети в големия и среден бизнес. Добър месец ще бъде и за тези, които работят с големи количества информация.

Здраве

Промяната в обичайната визуална среда, ще бъде от полза за психическото ви състояние. Ако отдавна мечтаете да пребоядисате стените в спалнята или да направите промени в интериора, тогава задължително го направете. Не се страхувайте да отделите време за това, ще се справите добре.

За хората на средна възраст се препоръчва, да се погрижат за здравето си. Бъдете внимателни към сезонните вирусни заболявания и вземете мерки за укрепване на организма. Правете разходки и спазвайте дневен режим.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

Този месец обещава да бъде спокоен и дори малко скучен за представителите на зодия. Риби Трябва да се възползвате от свободното време и да започнете да развивате нови таланти и способности. Благоприятно време за самообразование и подобряване на интелектуалните умения. Стабилността в основните области на живота, ще ви помогне да се чувствате комфортно в емоционален и психологически план.

Опитайте се да разнообразите свободното си време с по-често общуване с приятелите. Време е да се докажете и да станете душата на компанията. Не се страхувайте да експериментирате, генерирайте идеи, внасяйте нещо ново, ако вашата компания преди е предпочитала туристически пътувания, опитайте се да ги поканите да играят настолни игри или обратното. Във всеки случай, ако поемете инициативата, ви очакват успех и одобрение, а резултатите ще ви радват дълго време.

Любов и семейство

Помислете за необходимостта от разнообразяване на общуването, времето е благоприятно за създаване на нови приятелства. Ако имате деца, те ще ви доставят много дребни неприятности, опитайте се да споделите отговорностите със своята половинка през този месец, това ще ви спести значителни усилия и ще укрепи отношенията. Взаимоотношенията с любимия човек, ще се развиват изключително добре, опитайте се да се насладите на този период.

Семейството и благоприятната атмосфера у дома са много важни за вас. Близките хора ви осигуряват надежден тил и подкрепа и са стимул за успешни действия във всички области на живота, както и ви подтикват към нови постижения и победи.

Кариера и финанси

Очаква се стабилен период в работата, няма да ви затрупват с излишни задачи, а със своите ще се справяте със завидна лекота и бързина. Обърнете внимание на тези колеги, които винаги са ви помагали, може би някой от тях сега се нуждае от вашата подкрепа. Периодът ще е особено успешен за работещите в сферата на красотата и финансите. Също така занимаващите се с търговия, ще постигнат значителни успехи през този месец.

Времето е благоприятно за саморазвитие и самообразование, особено за деловите от вас. Струва си да обърнете внимание на подобряването вашите на умения, по отношение на планиране на времето, управление на екипа, образованието и усъвършенстването на лидерските качества.

Здраве

През този месец, не се очакват особени здравословни проблеми, но трябва да обърнете внимание на профилактиката. Това ще ви помогне да подготвите тялото си за прекомерните изпитания и натоварвания, които толкова често се случват през пролетта.

На много от вас им предстои посещение при зъболекар. Други от вас, ще се насочат към пълни изследвания. Профилактичните прегледи, ще помогнат да се предотврати развитието на скрити заболявания. Стриктно и точно спазвайте всички препоръки на лекуващия лекар. Народната медицина, ще стане органично допълнение към курса на полученото лечение.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement

Популярни