Connect with us

Водещи новини

Пълен годишен хороскоп за 2021 година /част 1/

Публикувана

на

2021 г. ще даде нещо свое и доста особено на всеки зодиакален знак. Астролозите вече съставиха хороскоп, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето и да не пропуснете добрите възможности, които ви очакват.

Според китайския хороскоп следващата година ще премине под знака на Белия Метален Вол. Той символизира увереност, търпеливост и сила. В годината на Вола се очаква да не липсват перипетии, но тя ще бъде изпълнена и с много късмет и просперитет. Вижте астрологичните прогнози за всяка зодия:

Годишен Хороскоп Овен 2021

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е година изпълнена с много повече отговорности от предходната 2020-а. През тази година ще бъде трудно да планирате предварително личния си живот, тъй като ангажиментите ви ще бъдат свързани предимно с роднини, приятели или с работата ви. Ще бъде добре да си наложите известни ограничения и да се опитате да бъдете щастливи с това което имате в момента, най-вече в семейството си. Ако запазите позитивизма си, то ще може да се радвате на любов, приятелство и щастие.
През тази година ще вложите повече енергия в социалните си контакти с приятели, с които вече са имате създадени отношения. Ще планирате различни срещи или общи мероприятия там, където живеете, сред природата или на други интересни места. Особено благоприятно влияние върху живота ви ще изиграят приятелски или професионални отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази година често ще ви се налага да променяте плановете си, особено на тези които са свързани с пари. Ще възникват различни неочаквани ситуации, които ще изискват от вас едно по-гъвкаво действие.
През тази година може да получите неочаквано предложение или шанс за повишение на доходите си по един или друг начин. Една такава възможност не бива да се приема в името на парите, а да се огледат добре нещата, до колко са добри и сигурни за вас. През тази година трудно ще приемате нови хора в обкръжението си и ще сте склонни още в самото начало да реагирате остро и подозрително към опитите за сближаване с вас. Това касае почти всички видове отношения.
През тази година ще искате да разчитате повече на вече създадени и проверени връзки, отколкото на нови такива, независимо дали ще имате изгода или не.
Много деликатни ще бъдат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог, които много често буквално ще “ лазят по нервите ви“.
През тази година ще имате тревоги или ангажименти свързани със здравето на роднини предимно от мъжки пол, като е възможно за тях да възникне необходимост от лечение в болница, операция или друг вид продължителна терапия.
През годината ще имате възможности да пътувате предимно на кратки разстояния за удоволствие, но и за разрешаване на различни проблеми, грижи за имот, който притежавате извън населеното място, в което живеете и други.
Мнозина от вас ще преживеят затруднения свързани с транспорт, или ще се наложи да се ангажират с ремонт на личния си автомобил.
Ако имате романтичен партньор от друго населено място отношенията ви ще бъдат сложни, дотолкова доколкото ще ви бъде трудно да планирате действията си заедно.
Тези от вас, които имат дете, което живее или работи в друг град или държава ще усещат много по- емоционално разстоянието с тях и ще се опитат да разговарят (когато това е възможно) за завръщане им.
2021 вещае неприятна новина свързана с жена, която може да бъде родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. В работата ви ще възникне ситуация, която ще ви накара да се разграничите или разделите с жена, която е ваша колежка или клиент.
Семейните ви отношения ще се влияят в голяма степен от събития в живота на мъж, който може да бъде ваш дядо, баща или съпруг (за жените Овен).
Това ще бъде благоприятна година за създаване на ново семейство за младите жени Овен и за мъжете над 35-годишна възраст. 2021-та година не вещае събития или специални придобивки чрез наследство, завещания или други подобни източници. Ако възникне подобна ситуация, вие по-скоро ще искате да съхраните това, което ви се дава, вместо да го продавате или отдавате на други хора. През 2021 година чуждестранните ви отношения ще са доста сложни и много рядко ще ви носят положителни емоции или очакваните от вас успехи. Това особено важи за тези от вас, които имат роднини в чужбина, или които планират брак с чужденец.
Разкриването на тайна, която по някакъв начин касае семейството или брака ви, ще постави на сериозно изпитание вашите отношения, което не означава че ви очаква раздяла.
През 2021 много внимателно вземайте решения свързани с покупка на имот и въобще с всякакви действия свързани със собственост, която в момента притежавате.
През тази година трудно ще бъдете удовлетворени от ремонти или подобрения, които ще предприемете за жилището, в което живеете. Много добре поставяни през годината ще бъдат вашите отношения с жени, включително майка, сестра или приятелки. Чрез тях може да постигнете някои от важните за вас успехи, да получите подкрепа, или ще бъдат повод за различни приятни преживявания.
2021 ще ви изненада с новина или събитие свързано с бременност, раждане на дете и други приятни събития свързани с деца.

Годишен Хороскоп Телец 2021

Ако сте родени под знака на Телец, 2021 година ще се запомни с важни събития свързани с хора, които досега са били в чужбина или са чужденци (хора от друга националност), които живеят във вашата държава.
Голяма част от жените на 35-годишна възраст ще пътуват по важни причини или ще преживеят преместване по местоживеене. Тези събития няма да са изненадващи. В повечето случаи ще бъдат предварително добре планирани и организирани.
Във финансов план, нещата като цяло ще бъдат стабилни при вас, донякъде и поради факта, че вие умеете добре да боравите с пари и да избягвате рисковете.
Младите мъже от този зодиакален знак ще имат невероятен шанс да увеличат доходите си чрез нова работа, нова професионална дейност или чрез развитието на една бизнес идея.
През годината ще се натоварите емоционално с неприятности около ваша близка жена (най-вероятно момиче или млада жена), която ще създаде неприятен хаос в живота си, след което ще разчита на други хора да оправят бъркотията. Това означава, че в голяма степен тя ще разчита на вашата помощ, но в същото време ще иска нещата да се случват по нейния начин.
В повечето случаи става дума за жена от кръга ви роднини.
2021 ще благоприятства планове свързани с имот или имущество на ваши родители или други родственици. По някакъв начин вие ще може да се облагодетелствувате от такава собственост, като е възможно да се ангажирате с поддръжка, отдаване под наем, продажба и други.
През годината ще имате няколко важни повода за събиране в дома си, които ще бъдат по специален повод и ще бъдат свързани с много емоции и незабравими преживявания.
2021 година ще бъде сложна за семейството и по специално за брака ви, тъй като различни неочаквани събития ще създават силно напрежение, конфликти и ще поставят на сериозно изпитание бъдещето на вашите отношения.
Ще оцелеят стабилните връзки, а тези които са се държали досега заради деца, натиск от страна на родители или други фактори, ще се разпаднат.
Стресова ситуация, която ще възникне в кръга ви от роднини, ще противопостави различни мнения и идеи за нейното разрешаване.
През тази година все повече ще проявявате недоверчивост към всякакъв вид новини, вероятно поради горчивия ви опит от подвеждането ви с невярна информация. Независимо с какво ще бъдат свързани тези новини, вие няма да бързате да реагирате и ще проверявате всичко в детайли.
През годината бъдете внимателни с всякакъв вид предложения или покани и винаги се стремете да проверявате доколко искрени, реални и перспективни са те за вас. Колкото и примамлива да изглежда една ситуация, тя може да ви причини неприятна загуба, от която трудно ще се възстановите.
През годината ще имате грижи свързани със здравето на човек от семейството, но различни благоприятни фактори ще способстват за бързото или правилно лечение и възстановяване.
Годината ще бъде благоприятна за сключване на брак и за създаване на семейство, но това не означава че тези събития ще се случват с лекота. Винаги ще има някакви допълнителни усложнения или пречки, които може да се окажат за хубаво. През годината голяма част от вас ще преживеят кардинални промени свързани с работата си като: преместване на друго работно място (или позиция), пенсиониране, безработица, пренасочване към друга дейност или стартиране на нов бизнес. Всичко ще зависи от вашата нагласа, амбиция и воля (или липсата на такива).  Както казах началото през 2021 година важно значение ще имат ваши отношения с хора, които досега са били в чужбина или с чужденци, там където живеете. Особено важни ще бъдат тези, които са свързани с мъже, независимо дали са ваши родственици, колеги или съмишленници. Жените родени под този зодиакален знак ще имат благоприятна година за създаване на семейство с мъж от друга националност или религия, стига тя да се базира на искрени чувства и ясна перспектива за бъдещето. Всякакви други отношения ще са сложни и неработещи. През годината важна роля в живота ви ще изиграе мъж роден под зодиакалния знак Рак, скорпион или Риби. Във важните си дела в голяма степен ще можете да разчитате на представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци. 2021 вещае неприятно събитие свързано с млад човек от семейството ви, което може да има връзка с неочаквана промяна, вземане на погрешни решения, които носят някаква загуба след себе си.
Възможна е житейска раздяла с по-млад човек от вас от кръга ви роднини. През тази година въпреки обещанието за добра финансова стабилност, не бъдете непредпазливи, и не разчитайте на обещания свързани с пари. Използвайте само наличните си ресурси и то много пресметливо.
Внимание ще изиска финансов документ свързан с човек или институция, които се намират извън вашето населено място. През тази година ще създадете едно интересно запознанство с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, който може да живее близо до вас, като съсед, наемател и други.

Годишен Хороскоп Близнаци 2021

Ако сте родени под знака на Близнаци, 2021 година ще бъде време, което ще бъде запомнено с важни за вас постижения. Те могат да касаят развитието на ваши семейни дела, но могат да бъдат свързани с вашата работа или бизнес. През годината на успехи ще могат да разчитат тези от вас, които са ангажирани с дейности, за които имат призвание, имат талант. Важно условие за постигане на успех или през 2021 година е умението ви да постигате равновесие, баланс в отношения, желания и цели. Трезво преценявайте какво може да постигнете според реалните си възможности. Това е година за растеж, затова дайте си повече кураж и действайте смело.
През годината не бива да действате самонадеяно във финансовите си дела, тъй като това може да ви изиграе лоша шега и да претърпите някаква загуба. Не е нещо което ще ви срине, но така или иначе няма да е приятно.
През тази година ви предстои сериозен разход свързан с мъж от семейството, който може да бъде ваш син, брат, зет и други.
През 2021-ва година ще възникнат нови възможности в работата или бизнеса ви, особено ако дейността ви е свързана с туризъм, транспорт, логистика, комуникации, онлайн продажби и други.
За някои от представителите на зодиакалния знак Близнаци ще възникне възможност за нова перспективна работа, което определено ще съумее да ви изненада.
През годината ще имате затруднения с родители или други възрастни родственици, които ще проявяват инат при вземане на важни решения или при реализиране на важни промени. Те могат да бъдат предизвикани във връзка с различни документи, относно които ще имате различни мнения. Любовния живот на Близнаците няма да е във върхова форма, но това може да се дължи на прекалено големите ви очаквания. По-трудно ще ви бъде с партньор, който е роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, тъй като емоционално ще сте лесно докачливи и свръхчувствителни.
2021 година вещае неприятна новина свързана със здравословен проблем на жена, от кръга ви роднини или близки приятели.
Вашите приятелски отношения през годината ще имат сериозно влияние върху вашия личен и професионален живот.
През тази година ще имате благоприятно време за пътувания или за окончателно преместване (завръщане) в друго населено място или държава.
Много силни емоции ще изживеете с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, който живее в друг град или държава.
2021 година ще бъде благоприятна за развитието на ваши чуждестранни отношения, независимо от техния характер.
През годината ще ви изненада подарък или друг жест на внимание от страна на жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева.
През 2021 година пазете внимателно своите лични идеи и планове, особено в работата си, тъй като има вероятност някой друг да реагира бързо и да се възползва от тях за своя лична изгода.
В работата и в бизнеса си бъдете внимателни с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, особено ако решите да им се доверите за нещо, което е конфиденциално.
2021 година ще изненада някои семейства със зачеването или раждането на дете, за което от дълго време имат мечта или са преминали различни медицински терапии.
Някои от родителите Близнаци, ще преживеят раздяла с дете, която ще бъде за хубаво, и която може да бъде за по-кратко или по-дълго време.
С какво може да ви изненада 2021? Това което трудно може да се предскаже в детайли, но ще бъдат неща свързани със семейството ви, със сватби, с различни източници на доходи и с късмет който ще ви споходи тогава, когато най-малко очаквате или когато най-много имате нужда от него.
Мъжете до 35-годишна възраст ще обмислят различни промени в дома си, които ще изискат разход на пари и поради тази причина ще трябва да бъдат много добре обмислени и планирани. Възможно е да вземете решение за покупка на дом или имот, тъй като ще възникне възможност да реализирате една такава идея.
През годината внимание ще изиска здравето на жените до 35-годишна възраст, които не бива да гледат несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение.
2021 година ще бъде благоприятно време за създаване на ново семейство за мъжете над 35-годишна възраст, независимо дали са имали друго семейство (брак) досега или не.
Жените над 35-годишна възраст ще създадат нови приятелства с чужденци, или с хора от друга националност (религия), които тепърва ще повлияят положително върху тяхното развитие или лични планове.

Годишен Хороскоп Рак 2021

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е година, в която ще промените в голяма степен мирогледа си, вижданията си за различни неща от живота. За всеки от вас това ще бъде една бавна промяна, предизвикана от различни събития.
През годината от вас ще се изисква да бъдете по-толерантни към мнението на други хора, да не налагате своето собствено мнение и воля.
Това ще бъде година, в която ще имате възможност да стабилизирате важни за вас приятелски отношения, да постигнете едно по-интересно развитие в тях, както и да създадете нови познанства.
През тази година ще бъдете много по-амбициозни във финансовите си ангажименти и дела.
Не пренебрегвайте един разговор или предложение от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, тъй като това ще даде благоприятно отражение върху доходите и финансовото ви положение.
През годината ще получите поне един документ от финансов характер, който ще бъде повод за радост и задоволство.
През годината внимавайте във важни за вас дела с хора, които са родени под знака на Телец, Козирог или Дева, с които до сега сте имали сложни отношения. Не забравяйте горчивия си опит с тях от миналото. Загубите които сега може да преживеете ще са много по-неприятни.
През годината ще преживеете житейска раздяла с човек, който винаги ви е създавал проблеми или някакъв дискомфорт в живота.
2021 година ще поставя на изпитание романтични отношения с партньор, с когото живеете в едно населено място. Възможно е да възникнат различия свързани с лични планове от ваша или негова/ нейна страна, които да разделят житейските ви пътища.
Отношенията ви с близки роднини (но не родители) понякога ще са сложни, свързани със ситуации, от които ще останете обидени или разочаровани.
Годината вещае интересни събития свързани с родители или с мъж от кръга ви роднини. Една такава личност ще преживее важен успех, който може да бъде свързан с пари или с нов старт в живота.
Някои от вас ще се зарадват на много важна финансова помощ от родител или на друга облага чрез по-възрастен родственик.
2021 година вещае различни приятни събития свързани с дете, любов с човек отдалеч, създаване на ново семейство и преместване по местоживеене поради една от тези причини.
В професионален план се старайте да бъдете стриктни и изпълнителни. Фокусирайте се върху своите лични задачи и ангажименти. Не коментирайте работата на ваши колеги или ръководители и като цяло избягвайте ситуации, които могат да предизвикат неприятни конфликти.
Ще може да постигнете стабилност, стига да се фокусирате върху собствените си задължения.
През тази година мнозина ще имат шанс да закупят нов дом, жилище на село или друга имотна придобивка. В този план добро влияние, подкрепа или съвет може да получите от човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Това е година, в която може да направите различни промени в дома си, ремонти за по-добър комфорт.
Тези от вас, които ще допуснат напрежение в работата си, поради липса на контрол на собствените си емоции или въвличането в някаква интрига, могат да загубят настоящата позиция, по един доста неприятен начин. Някой друг може да се възползва от сложната ситуация около вас и да заеме вашето място, а вие да останете безработни. Бъдете внимателни в тази сфера от живота си и не проявявайте неразумие в действията си.
Годината ще бъде благоприятна за развитие на ваши планове свързани с чужбина или с чужденци, както е и възможно да възникнат нови шансове. Чуждестранните ви отношения ще повлияят благоприятно преди всичко на вашите материални и финансови интереси.
През годината ще имате грижи за здравето на човек от семейството си, който ще се нуждае от болнично лечение, хирургическа операция или друга специфична терапия.
Годината не благоприятства ангажирането ви със съдебно или юридическо дело и ако възникне такава ситуация бъдете много внимателни, особено когато давате доверие на някой друг да разрешава ваше проблеми.
През годината от живота ви ще си тръгнат един мъж и една жена, което ще стане внезапно и при някакви драматични обстоятелства. Не е задължително те да бъдат ваши роднини, но едно такова събитие определено ще остави следа в живота ви.

Годишен Хороскоп Лъв 2021

Ако сте родени под знака на Лъв, 2021 година обещава за вас прогрес във вашите обществени, професионални и политически дела.
Това е година, в която може да осъществите желанието си за по-висока позиция в кариерата си, да стартирате нов бизнес или нов обществен/ политически проект.
Годината вещае неочаквани гости в дома ви или неочаквано пътуване за вас цел гостуване при приятели или роднини. Пиша неочаквано, защото всичко ще се реши в последния момент, или неочаквано ще възникне причина за такова събитие.
Като цяло социалния ви живот през 2021 година ще бъде много по-динамичен от предходната година. Ще създадете повече познанства и приятелства, ще присъствате на повече събирания по най-различен повод.
Не всичко ще ви носи положителни емоции през годината и съвсем естествено е да преминете през някои изпитания или затруднения. Ще преживеете емоционално противоречия или охлаждане на отношенията ви с хора от кръга ви приятели родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Не всяко ново познанство през годината ще се развие според очакванията ви. Понякога ще имате разочарования, но не спирайте своето развитие и продължавайте смело напред.
2021 година ще ви помогне да оставите зад гърба си разочарования или болка от емоционална раздяла в любовта или с човек от кръга ви приятели/ роднини. Пред вас е едно ново начало, когато съдбата ще ви срещне с нови интересни и полезни за развитието ви хора.
Ако през годината станете обект на кражба независимо от нейното естество, то не бързайте да изпадате в паника, тъй като предстои едно благоприятно за вас развитие. През годината ще имате интересни идеи, свързани с работа или бизнес, чиято реализация ще бъде важна за вас. Нещата могат да имат бавно развитие, но не се отказвайте и следвайте своите цели.
През годината ще имате притеснения свързани със здравето на човек от дома ви. Избягвайте паника и излишен стрес, тъй като този проблем ще има добро разрешение, след предприемане на необходимото лечение и терапия. Възможни са леки проблеми свързани с дома ви, които ще предизвикат необходимост от ремонти или подобрения на интериора. 2021 година носи получаване на наследство от жена или получаване на финансова помощ от жена, която е ваша майка, баба или роднина от страна на партньора ви.
Годината ще изиска от вас по-голямо внимание при планиране на пътувания в чужбина, тъй като те повечето случаи ще бъдат свързани с много напрежение, с важна и стриктна организация, с преодоляване на различни спънки или забавения. Понякога ще възникват неприятни спорове и конфликти, с хора които живеят в друго населено място и с които имате роднински, приятелски или професионални отношения.
Ако сте родители и имате собствено дете, ще преминете през своите периоди на тъга, неспокойствие или притеснение, Но това ще бъдат временни състояния, които няма да се задържат дълго.
По-трудно ще бъде на тези родители, чиито деца са родени под зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, с които комуникацията ще бъде твърде емоционална.
През годината мнозина ще се зарадват на пари или на важен документ в дома си, който може да има връзка с мъж от кръга ви роднини или брачен партньор (за жените).
Годината носи изненади които по някакъв начин ще бъдат свързани с важни новини, с неочакван договор или документ, с неочаквани пари или придобивка.
Годината ще бъде благоприятна за начало на семеен бизнес за младите жени Лъв, независимо с кого ще си партнират в тази нова дейност: съпруг, баща/ майка, брат/ сестра и други. За вас млади дами 2021 година обещава постигане на важни успехи в професионалния ви живот, както и ще имате благоприятно време за създаване на семейство и за сключване на брак.
Деликатни ще бъдат отношенията на младите мъже Лъв с техните родители или са техни родственици. Това особено важи в случаи свързани с вземане на важни решения, реализиране на важни промени в живота ви или при ангажиране с някакво съдебно дело.
Мъжете Лъв над 35 годишна възраст ще имат благоприятна година за стабилизиране във финансов план и в любовта.

Годишен Хороскоп Дева 2021

Ако сте родени под знака на Дева, през 2021 година ще преживеете неочаквано събитие свързано с нов старт в живота на момиче или млада жена от кръга ви роднини или приятели. Един нов шанс ще бъде даден на тази личност, и той по някакъв начин ще бъде свързан с вас. През годината притеснение ще предизвика здравословното състояние на жена от семейството ви или от кръга ви роднини. Вероятно ще бъде нещо, което ще създаде голямо напрежение, но за кратък период от време. През 2021 година поради различни причини ще се увеличат разходите в семейството ви, като най-голям дял затова ще имат ваши собствени деца (в случай че имате такива). Ще възникнат възможности за нови допълнителни доходи, но това не е нещо което ще може да планирате предварително, а и не трябва да разчитате само на това.
През годината ви предстои раздяла с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева поради различни житейски причини, но без завръщане назад. Внимание ще изискат представители на тези трите зодии, с които работите заедно и които винаги са били ваши опоненти.
През годината бъдете много внимателни при закупуване на скъпи неща за децата си или за ваши роднини, които нямат достатъчно умения да ги използват или не оценяват правилно тяхната стойност. Възможно е кражба или загуба на скъпоструваща вещ, най-вероятно по невнимание.
Годината ще благоприятства планове и ангажименти свързани с поддръжка на наследствен имот, с неговото обновяване и възстановяване, използване за постоянно живеене или през почивните дни (ваканции).
Като цяло годината ще благоприятства уреждане на различни наследствени въпроси независимо дали са свързани с пари, имущество или с имот. През годината ще преживеете завръщането на ваши приятели или роднини от чужбина, които са били извън родината ви за даден период от време,  поради различни причини. Те ще дойдат разочаровани, или уплашени от нещо, с някаква тревога в сърцата си или със страх за бъдещето си.
За тези които се занимават с обществена или политическа дейност, има опасност от попадане в конфликтни, скандални ситуации, режисирани добре от хора или институции от други градове или държави. Внимание ще изискат с отношенията ви с представители на зодиите Рак, Скорпион или Риби, с които сте ангажирани в подобна дейност.
Новите приятелства през годината ще ви обогатят с интересни знания или чрез тях ще се запознаете с нови интересни хора. Повечето ви контакти през годината ще бъдат виртуални, но като качество ще са по-важни от тези, които са в близост до вас.
През годината ще получите покана или предложение от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, което ще ви развълнува.
Изненадата за 2021 година ще е неприятна тъй като ще е свързана с голямо разочарование, което ще преживеете от стар приятел, който умишлено или не, ще злоупотреби с доверието ви и ще ви въвлече в една неприятна интрига, злепоставяща ви ситуация или такава, която сериозно ще накърни вашия имидж.
Младите жени Дева ще имат много силна година, стига да съумеят правилно да усетят шансовете си и да не ги пропиляват в очакване на други по-примамливи или по-печеливши, от тяхна гледна точка.
Младите мъже Дева ще преживеят затруднения в работата си свързани със заплащане, постигане на по-добри финансови резултати и печалби, което може да доведе до промяна на работното място и търсене на нова кариера.
При мъжете над 35 годишна възраст нещата във финансов план ще бъдат много по-стабилни, но това ще се дължи на техни пресметливи и добре организирани действия още през 2020 година. В този смисъл някои от младите представители на този зодиакален знак ако проявят предпазливост и добре планират делата си, могат да се защитят от евентуални финансови затруднения през 2021.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement