Connect with us

Водещи новини

Пълен годишен хороскоп за 2021 година /част2/

Публикувана

на

Годишен Хороскоп Везни 2021

Ако сте родени под знака на Везни, за вас 2021 година ще се запомни с важни събития в брака, семейството и в кръга от роднини.
Това е година в която ще сложите край на различни ангажименти и отношения, както в личен така и в професионален план. Възможни са житейски раздели с хора, както от кръга ви роднини, така и с приятели.
Усложненията, които ще възникнат в някои ваши отношения също могат да бъдат причина за раздяла.
През тази година няма да толерирате хора, които само създават напрежение и неприятности в живота ви. Ще сте склонни с лекота да им обръщате гръб и да продължавате напред.
През 2021-ва година внимание ще изискат финансовите ви дела, първо поради факта че те ще бъдат в основата на някои сериозни конфликти в живота ви, и второ поради възникването на различни ситуации, които ще изискат по-големи разходи на парични средства. Ще сте склонни да търсите и да мислите различни практични варианти за излизане от подобни затруднения. В такива моменти може да получите помощ или правилен съвет от човек роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв.
През 2021 година ще имате интересни преживявания с роднини, които живеят на кратко разстояние от вас. Някои от тези моменти могат да бъдат свързани с важни успехи в техния живот, с неочаквана печалба, с годеж или сватба и други.
Годината ще благоприятства сключването на уреден брак за тези от вас, при които тези традиции са част от начина на живот.
През 2021 година ще бъдат много важни отношенията ви с баща, дядо или с друг по-възрастен от вас родственик, който или ще има желание да ви помогне или ще очаква помощ от вас.
Мъжете над 35 години ще имат повече грижи и ангажименти към роднини, които преминават през някакви трудни моменти от живота си.
В личния ви живот ще сте склонни да правите сериозни планове свързани с деца или с партньора ви, чиято реализация не е невъзможна, но в никой случай няма да се случи с лекота. В определени моменти ще може да разчитате на късмета си, но основната отговорност ще падне върху вашите рамене.
През годината ще имате грижи свързани със здравето на близък човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През 2021 година избягвайте да разширявате материалното или имущественото си състояние, като тази прогноза е много по-силна за младите жени под този зодиакален знак, отколкото за останалите. Внимавайте какво купувате и в какво влагате парите си, особено когато става дума за скъпо струващи неща.
Както писах в началото, 2021 година носи важни събития в брака, семейството и в кръга ви от роднини. Поради различни причини ще имате засилена комуникация с родственици, които живеят наблизо или надалеч. Някои от важните събития ще касаят ваши близки хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, както и тези, които са родени под въздушните зодиакални знаци. Аз нямам очаквания за някакви неприятни събития, но като цяло те ще бъдат свързани с моменти на стрес, безпокойство или напрежение.
През годината внимание ще изискат планове свързани с пътуване, които са в листа от желания на вашия брачен или интимен партньор. Възможно е той или тя да останат излъгани в очакванията си или да преживеят някакъв вид загуба.Младите мъже от този зодиакален знак добре да планират пътуванията си, особено когато те юе бъдат свързани с чужбина или с работа. През годината ще ви се наложи да отделите повече внимание за това какво преживява ваше дете, особено ако то живее в друг дом или в друго населено място. Не допускайте разстоянието да ви отчуждава. Рискувате да научите за някои събития със закъснение и това да ви накара да се чувствате тъжни или да се срамувате от себе си. Жените над 35 годишна възраст трябва да са много внимателни във всички планове които правят за децата си. Съобразявайте се не само със собствените си желания и чувства но и с реалността, в която живеете.
През тази година ще разчистите листа си от приятели и ще запазите само тези от тях, с които все още имате за какво да разговаряте, и с които все още един приятно да се срещате. През тази година определено няма да се фокусирате върху броя на вашите приятели, а върху това какво те ви дават (но не в материален план) и с какво ви помагат да израствате като личност. През годината може да ви шокира една сериозна загуба или кражба в живота на човек, когото познавате поради бруталността на конкретното събитие. Много от вашите приятели през годината ще преживеят драстични промени в кариерата си и в начина си на живот, което ще бъде повод не само за разговори, но и за осмисляне на вашия собствен живот.
През годината ще имате поводи за радост свързани с дома ви, с близките ви хора, с постижения, които ще успеете да постигнете в личен план, най-вече благодарение на женското присъствие в кръга ви от роднини.
Повод за радост през годината може да бъде и важно събитие свързано с майка, баба или сестра.
Мнозина ще запомнят 2021 година с преместване в нов дом или в ново жилище.
Основните изненади през годината ще бъдат свързани с вашия любовен живот, като за някой ще са хубави, за някои не съвсем (според личния ви хороскоп). Изненади ще има откъм внезапни решения за промени и в събития свързани с кариерата ви.

Годишен Хороскоп Скорпион 2021

Ако сте родени под знака на Скорпион, 2021 година ще бъде важна за вашето професионално, обществено и политическо развитие.Пред вас е година, в която ще възникне необходимост от уреждане на различни документи или финансови отношения с дете или с друг родственик, който е не по-възрастен от вас.
През годината внимание ще изиска здравето или един сериозен разход свързан с член на вашето семейство. През годината мъжете на 35 годишна възраст могат да преживеят сериозна загуба, която да касае някакъв вид имущество или скъпа вещ. Възможно е да се освободите от имот, който не използвате като го предложите за продажба или под наем.През 2021 година ще бъде важно да се стремите към реализацията на планове и проекти, които са реално постижими с оглед обстоятелствата в страната, където живеете. Избягвайте рискови действия и не разчитайте на обещания на други хора, както и на непроверена лично от вас информация.
Тези от вас които са ангажирани с някакво съдебно или юридическо дело, да не разчитат единствено на коректността на други хора, тъй като може да се изправите пред една неприятна изненада.
Внимавайте във важни отношения или големи проекти свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През 2021 година ще имате повече грижи свързани с възрастни родственици, включително ваши роднини, които не живеят с вас в един дом. Тези ангажименти не са свързани с някаква драма, и няма смисъл да се натоварвате предварително с някакви лоши очаквания или предчувствия.
Това ще бъде благоприятна година за събиране с роднини, включително за общо съжителство под един покрив.
2021 година ще бъде благоприятна за създаване на семейство и за сключване на брак, но само ако имате благословията на родителите си. В този смисъл в държави, където има подобни традиции, уредените бракове ще имат добро бъдеще.
В любовния живот на тези от вас, които имат партньор от друго населено място или държава, ще възникнат конфликти, поради подозрения в нелоялност, съмнения или доказателства за комуникация с други партньори, липса на доверие свързана с конкретни грешки или измама.
През годината добри обстоятелства ще възникнат в професионалния живот на жените над 35 годишна възраст, които ще имат възможност дори да започнат нова кариера, в област, която ще изиска специфични познания и умения. Това ще бъде благоприятна година за вас за начало на собствен бизнес или за създаване на нов кръг от контакти и клиенти.
За тези Скорпиони, които вече са обвързани с брак, 2021 година носи преминаване през турбулентни моменти, поради прояви на ревност, изневяра, опити за бягане от семейни отговорности и задължения и др. През тази година ще оцелеят само тези бракове, в които има равнопоставеност между партньорите, разбирателство и уважение. Развитието в останалите брачни отношения ще зависи от индивидуалния ви хороскоп, но като цяло не са изключени раздели или разводи.
През годината ви предстои да присъствате на годеж или сватба, който може да бъде свързан с роднина или приятел от страна на вашия брачен партньор, роднина по бащина линия и др. Подобно събитие също така може да касае ваш син или внук, по-малък брат или племенник.
През годината добро развитие ще имат ваши връзки с приятели, роднини или познати, които живеят в друга държава. Те могат да вземат решения за някаква инвестиция, покупка на дом в родината си, за което вие ще окажете помощ или ще дадете важна информация.
Възможно е в дома ви да влезе нов човек, който да е от друга националност или религия.
Добро развитие ще имат и планове свързани с преместване по местоживеене в друга държава, преди всичко по икономически причини.
Както писах в началото 2021 година ще бъде важна за вашето професионално, обществено и политическо развитие. Това касае тези от вас, които няма да допуснат задкулисни сделки, нелоялни действия свързани с пари или друг вид облаги, корупционни прояви използване на познанствата си с други (влиятелни) хора.
2021 година ще бъде благоприятна за младите жени, които ще имат важни планове свързани с пътуване, като обучение в друга държава, сключване на брак с чужденец, работа по временен трудов договор извън родината и други. За вас важно значение ще имат отношения с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, които живеят на разстояние от вас.
Изненадите през тази година почти винаги ще бъдат свързани с разочарования, поради невъзможността да реализирате ваше желание или план, въпреки че предварително сте имали голяма увереност и сигурност, че тези неща могат да се случат. Това ще се дължи на неумението ви да преценявате правилно хора и обстоятелства, както и собствените си възможности и ресурси.

Годишен Хороскоп Стрелец 2021

2021 година ще бъде трудно предсказуема за родените под знака на Стрелец, тъй като някои от събитията, чието развитие предстои през годината все още се “ готвят в тенджерата“ на 2020. Как ще преминете през тях, какви решения ще вземете ще определят и развитието ви през 2021 година.
Младите жени родени под знака на Стрелец ще са изправени пред труден избор през годината, който ще бъде свързан с по-добре платена работа или с възможност за допълнителна такава. Трудността в избора ви ще се дължи на факта, че това ще промени начина ви на живот, и най-вероятно ще съкрати личното ви време за почивка и приятни занимания. Изглежда лесно решение, но когато този момент настъпи ще видите че ще ви бъде доста трудно да направите някои компромиси, които ще засегнат комфорта, на който сте свикнали.
2021 година като цяло ще бъде трудна във финансов план и с много усилия ще можете да си осигурите нужните ви средства, за стандарта, който сте постигнали досега. По-често ще възникват неочаквани ситуации, които ще ви костват непланирани разходи на пари.
Като цяло едни ще ви бъдат очакванията през годината (във финансов план), но реалните събития ще бъдат други.
Мъжете родени под този зодиакален знак ще търсят начини за допълнителна работа или доходна дейност заедно с приятел или с група от хора. Успехът ви ще зависи от това с какво е свързана тази дейност, дали е легална или не, дали предварително са изчистени отговорностите и задълженията на всеки, и дали очакванията които имате, се покриват с реалността.
През годината ще ви изненада неочаквана придобивка, която ще дойде чрез семейните ви контакти, от родители или от деца, или чрез някакъв общ проект с тях. Нова любов ще изненада голяма част от Стрелците. Приемете това, което съдбата ви дава като подарък. Не търсете недостатъци или причини да избягате от сериозно обвързване.
В създадени вече любовни или брачни отношения ще възникнат няколко сериозни моменти на напрежение свързани с документи, с информация касаеща миналото на партньора ви или друга емоционална ситуация.
Годината не благоприятства зачеването и раждането на дете там, където някой се опитва да планира подобни събития. Изненади ще има и те ще бъдат като награда за търпението на тези от вас, които са приели че съдбата знае най-добре кога и какво да им даде.  През годината ще бъдете ангажирани с по-големи или с повече неприятности в живота на роднини, които ще търсят съвет или помощ или ще разчитат на вас да разрешат собствените си проблеми. Особено сложни и заплетени могат да се окажат подобни ситуации свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
Семейните представители на зодиакалния знак Стрелец ще имат добри отношения с роднини или с приятели от страна на партньора си. Не са изключени обаче опити за манипулация или други прояви на хитрост, които ще съумеете да игнорирате или да преодолеете без да предизвикате сериозни конфликти.
Годината ще бъде благоприятна за пътуване на далечни разстояния особено за жените родени под този знак.
През 2021 година важно или интересно за вас развитие ще имат отношения с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, която живее в друг град или държава.
Добро развитие ще имате в дейности или в бизнес свързан по някакъв начин с жени, където ще могат да се очакват по-добри печалби или постигане на сериозни резултати. Годината ще благоприятства действия свързани с намиране на по-добра работа, стига вие самите да сте готови за подобна промяна. Младите мъже ще са на прага да вземат важно решение или да започнат една сериозна промяна в живота си, но има и вероятност от безсмислено отлагане на тези неща за следващия месец, за следващия месец, докато в един момент може да стане за следващата година. Дали обаче 2022 година ще благоприятства подобни действия, нека да не отговарям на този въпрос сега. Годината ще се запомни с разрешаването на сериозен здравословен проблем или с по-сериозно обгрижване здравето на близък човек роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Годишен Хороскоп Козирог 2021

Ако сте родени под знака на Козирог 2021 година вещае важни промени във вашия любовен, семеен или материален живот.
Това е година, която мнозина ще запомнят с нова любов, с ново семейство, важна придобивка и с други промени в този план. Годината ще благоприятства развитието на финансовите ви планове свързани с по-стабилни или по-добри доходи, но това не означава, че трябва да нехаете и да разпилявате, с надеждата че не ви очаква някаква криза. Не е лошо да се вслушвате повече в съветите или в това, което ви говорят представители на други земни зодиакални знаци: Телец или Дева. Годината ще бъде сложна за тези от вас, които се опитват да намерят нова работа, дори това да е свързано със същото населено място, в което живеете. Съхраните добре професионалните си позиции и не рискувайте, да оставате без работа, преди да сте намерили нова стабилна и перспективна такава. Това не е в година, в която не трябва да вярвате на обещания и примамливи предложения.
През 2021 година ви предстои да се срещнете с ваши роднини, които живеят в други градове или държави и тези събития ще са причина за силни или специални емоции. Тези от вас, които живеят надалеч от родния си дом поради работа или други обстоятелства, ще бъдат предизвикани или ще възникне необходимост за завръщане.
Като цяло годината ще благоприятства пътувания, които вие или хората от семейството ви ще предприемете, но те основно ще бъдат по семейни причини. 2021 година носи раздяла мъж с когото имате близки, роднински или приятелски отношения. Възможно е това да бъде личност родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни или да има такъв асцедент.
Годината ще благоприятства действията на младите жени от този зодиакален знак, които се стремят към по-високо заплащане в работата си, които търсят нова допълнителна работа или нови източници на доходи. По-добрите ви финансови възможности могат да ви позволят закупуване на собствен дом, преместване в по-добро жилище или друга крупна придобивка.
Семейните ви отношения ще преминават през различни периоди на напрежение, но това не касае целостта на брака или семейството ви.
Годината ще донесе неочаквани събития в дома ви: чудо, неочакван шанс, успех или популярност.
През годината внимание ще изиска здравето на роднини, с които не живеете заедно. Те могат да имат нужда от специално лечение в болница, операция или друга специфична терапия.
Чуждестранните ви отношения през годината ще са коренно различни от вашите очаквания (за тези които имат такива). Като цяло през тази година може да се окаже, че нереалистично гледате на ситуациите извън вашата страна. Възможно е да бъдете подмамени от фалшиво предложение за работа в чужбина, да ви бъде дадена напразна надежда за нещо, което през тази година няма как да се случи.
Младите мъже и жените над средна възраст от този зодиакален знак ще имат благоприятна година да покажат своите способности и да развият своя потенциал чрез различни публични дейности. Това е време, в което трябва да излезете извън вашия свят, в който сте се самоизолирали през последните години.
2021 година носи промяна в списъка ви от приятели, като някои от тях ще си отидат поради нежеланието ви да комуникирате с тях, тъй като те са твърде негативно настроени за всичко, което се случва в живота. На тяхно място ще се появят нови, които ще има с какво да ви забавляват или на какво да ви научат.
Годината ще се запомни с неприятно събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви приятели.

Годишен Хороскоп Водолей 2021

Ако сте родени под знака на Водолей, 2021 година може да се окаже вашето златно време за прогрес, за развитие на важни проекти, и планове.
През годината нови хора ще се появят в живота ви, които ще имат важно значение и мисия.
Важна роля в живота ви ще изиграят личности родени под зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, които ще спомогнат за вашия напредък и развитие.
През тази година не губете време да мислите за свои пропуснати възможности през 2020 година. Най-вероятно не сте имали шанс или достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхното реализиране. През тази година може да добиете по-ясна представа за провала на подобни възможности, но това трябва само да ви помогне да усвоите определен житейски урок.
2021 година ще изиска особено внимание за родителите Водолей. Отношенията със собствените ви деца или внуци често ще са подвластни на по-голямо напрежение и конфликти по най-различни причини. Контрола върху подобни ситуации не бива да се омаловажава, тъй като лесно може да се стигне до раздяла.
Появата на нови колеги или ръководители на работното ви място ще предизвика различни промени или въвеждане на нови дейности. Подобни трансформации трябва да са очаквани най-вече в живота на младите жени Водолей. Всъщност за вас това ще бъде благоприятно време за начало на собствен бизнес, но за това вероятно ще трябва да разчитате на помощта или съдружието и на друг човек.
2021 година носи промени в интимния ви живот. Връзки които се радват на стабилност и хармония ще могат да достигнат до едно по-сериозно обвързване и брак. Тези обаче, които са нестабилни, страдащи от изневери, недоверие или други неблагоприятни влияния ще се разпаднат окончателно. Като цяло романтичните ви и брачни отношения ще се съхранят само ако има стабилност и доверие между партньорите.
През тази година мъжете над 35-годишна възраст трябва да са много внимателни във финансовите си дела, особено ако имат желание да инвестират една по-голяма сума пари в някакъв имотен или финансов проект. Бъдете предпазливи за да не попаднете на измамници, на хора които лесно ще ви обещаят печалба, която никога няма да се реализира. Както вече споменах нестабилните семейни отношения ще преживеят сериозна трансформация, включително и раздяла. Началото на годината нещата могат да изглеждат стабилни, но в последствие да излязат истини за някои скрити действия, които да разрушат хармонията в отношенията ви. Внимание, дипломатичност и такт трябва да изискат отношения с партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
2021 година ще се запомни със създаването на стабилно семейство, за тези чиято връзка е изградена на здрави основи, на ясни цели и честност.  Годината ще благоприятства романтични връзки и брак с партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Една от основните цели и желания за младите мъже ще бъде осигуряването на средства за скъпоструваща покупка: кола, нов дом или скъпа техника.  Неочаквани възможности за обществени, публични или политически изяви ще имат някои жени на средна възраст, осланяйки се на вече изградени отношения в тези сфери. Годината ще ви изненада с брака на жена, която ще създаде ново семейство след неуспешен първи брак.
Пътуванията през годината ще са според възможностите и плановете ви и като цяло не се очакват затруднения свързани с тях. Мнозина ще се зарадват на гости или срещи хора от други градове или държави, като те може да са представители на огнените зодиакални знаци: Лъв, Овен или Стрелец.
Това, което ще успее да ви изненада през годината ще е получаване на пари чрез някакъв документ или договор. Създаването на нови стабилни и перспективни познанства. Благоприятното лечение и възстановяване след специфично заболяване или операция.

Годишен Хороскоп Риби 2021

Ако сте родени под знака на Риби, 2021 година носи интересни преживявания в живота ви, които ще ви накарат да се чувствате по-сигурни за бъдещето си и по-уверени в това, с което сте ангажирани.
Младите жени родени под този зодиакален знак ще имат възможност да си осигурят собствен дом или много по-удобно жилище. Вие определено ще сте късметлиите на зодиакалния знак Риби, но в голяма степен затова ще трябва да сте благодарни на помощта на хора родени под зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.
Любовния ви живот като развитие ще бъде продължение на това, което сте постигнали или пропуснали през 2020 година.
Някои прибързани действия или решения в любовта могат да дадат негативно отражение върху личния живот на младите мъже. Все още има много да учите от живота.
Годината ще благоприятства пътуванията независимо от тяхната цел. Ако те са свързани с работа, която ще изиска преместване в друг град или държава, бъдете много внимателни и добре проверете това, което ви се предлага, както и мястото където отивате. Възможни са неприятни изненади, които да ви донесат не само разочаровани, но и загуба на пари.
През годината внимание ще изиска здравето на родител или възрастен родственик, най-вероятно роден под зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион. Благоприятното възстановяване е напълно възможно, но ще се изискат специфични грижи и някаква промяна в начина на живот.
През тази година бъдете много внимателни в любовните си отношения. Избягвайте да живеете в миналото, с прекъснати вече отношения, за които все още си давате надежда, че могат да бъдат възобновени. Затворете тази страница от миналото си и се опитайте да гледате напред. Много трудно, но не и невъзможно ще бъде да създадете нова връзка, изпълнени с нови надежди и искреност в чувствата. Не обременявайте една нова любов с разочарованието и негативизма, които предишната връзка са ви донесли.
2021 ще благоприятства професионалното развитие и кариера на мъжете на средна възраст и донякъде ще покрие техните очаквания, но разбира се всичко ще зависи от това какви точно са те. Доколко тези очаквания са изпълними и реалистични с оглед настоящата ситуация по света.
Жените на средна възраст ще могат да се преориентират в една нова дейност, която може да бъде свързана дори с личен или семеен бизнес. Добро развитие ще имат проекти свързани с работа или бизнес ориентирани към услуги за семейството, дома, имущество и имоти.
През годината избягвайте сложни отношения с роднини на вашия партньор. Тяхната намеса във вашия брак или любовна връзка може да се окаже много неприятна и да ви създаде дискомфорт почти през цялата година (ако имате търпение за подобен вид влияние). Тези от вас, които са нетърпеливи и трудно правят компромиси, дори могат да приключат една такава връзка.
Бъдете внимателни ако имате партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева, тъй като той или тя трудно ще се противопоставят на собственото си семейство.
През годината ще преживеете една стресова ситуация свързана с вашата работа или обществена дейност, която ще се дължи на невярна информация която ще се появи в публичното пространство.
През годината внимание ще изиска работа с документи или договори, които имат дълготрайно значение в живота ви.
Някои родители родени под този зодиакален знак ще преживеят раздяла с дете през 2021 година, която ще се дължи на нов старт в техния живот. Някои от вас обаче ще се съберат с дете, което е било за даден период от живота си в друг град или държава с цел образование или кариера.
През годината се старайте да бъдете коректни и ясни в действия свързани с ваши приятели или познати. Този съвет важи най-вече за отношения, в които ще бъдат вложени някакви финансови интереси.
Предложение за допълнителна дейност или бизнес ще получите от страна на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, но едва ли ще вземете лесно решение.
С какво ще успее да ви изненада 2021 година? Преди всичко с появата на нови възможности за по-добре платена работа, допълнителна дейност или собствен бизнес. С появата на неочаквани шансове за една по-добра реализация в професионален и обществен план. С появата на нови приятелства, нови хора в кръга ви от роднини или нови бизнес партньори.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement