Connect with us

Водещи новини

Пълен седмичен хороскоп

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

Коледата има прекрасно излъчване. Всичко предприето на 25-и ще носи късмет и щастие. Денят се свързва с колесницата на победата. На 26-и нищо да не се предприема без всестранно проучване на ситуацията и изискванията на закона. До края на годината не водете имотни дела и по възможност не финализирайте сделки с недвижима собственост. На 27-и 5 планети ви облъчват в негативен аспект. Може да навредите на отношенията, на работата и здравето си. 28-и е ден с огромна трансформираща и разрушаваща сила. Ще се кажат тежки думи, след които няма да има връщане назад. Ще избегнете разделите, ако сте максимално дипломатични. На 29-и Юпитер навлиза в знака на трона си Рибите и в живота ни започват да се утвърждават благоприятни законови промени. Ще се постигне консенсус по спорни въпроси. На 30-и Меркурий е в точен съвпад с Плутон. Ще се водят тайни преговори за още по-тайни неща, които може да засягат всичко свързано с енергийните ни ресурси, с парите и придобивките. Всичко предприето на 31-и ще тръгне като по вода. Преградите се лесно преодолими.

Телец 21 април – 20 май

Очертават се чудесни Коледни празници. На 25-26-и всичко се подрежда, дори и да е малко объркано в началото. Очаквайте непредвидени подаръци от близките и съдбата. Венера е в съвпад с Плутон. Вървите към любов, която ще ожени някого, а друг ще разведе. 27-и е ден на ненаситните апетити, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Очертават се компроматни игри. Ще се плаща за всяко удоволствие. 28-и е Ден на коренната реформа. Побързайте да наложите своите искания и виждания преди някой друг да го направи. От 29-и ви олеква в делови и юридически план с навлизането на Юпитер в знака на трона си Рибите. До два месеца ще се справите с всяко юридическо затруднение и ще вземете правилното решение за вас и семейството ви. 30-и е ден на агресия и конфликти, на безпорядък във връзките и отношенията. Не тръгвайте на път рано сутринта преди да сте проверили дали няма промени в плана. На 31-и тенденцията е всичко да тръгне като по вода. Ден на реката от възможности, която може да ви отведе към нов пристан и място за развитие.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 25-и съвпадът Венера-Плутон ни дава повод да осмислим кармичните си връзки. Бъдете с тези, които ви обичат и ценят. 26-и е ден за учене и преглед на съобщенията. Родените в третата декада пропускат важни разговори и съобщения и насочват действията си към нещо маловажно. Празничният 27-и освобождава залпове от неконтролируема енергия. Бъдете внимателни с алкохола. Провокациите са на всяка крачка и за всяко удоволствие ще се плаща. 28-и е ден на важни рокади на всички нива. Не е все едно на каква база ще стъпите в работата и в личния живот. Време е да се поставят ребром парливите въпроси. От 29-и планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект. Ще се появи някакъв проблем, който ще ескалира с времето и може да доведе до водене на дела, до разправии за собствености и имоти. 30-и е ден на тайни споразумения. Печелят хората, които се доберат до важни информации, за които знаят ограничен кръг хора. На 31-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и до вечерта идва в съвпад с Марс. Аспектът е зареден с емоционална агресия.

Рак 22 юни – 21 юли

25-и е благоприятен за пътуване и гостуване. Може да се решите на крачка, от която преди сте се страхували и притеснявали. Правят се изповеди и предложения. Не е време за изневери. До обед на 26-и отделете време за попълване на знанията си в дадена област. Предстоят промени и рокади в следващите два дни, които ще ви се отразят негативно, ако не разполагате с актуална информация. На 27-и ви очакват проблеми на различни нива. Конкуренцията ви се активизира, поставени сте в неприятни зависимости. На 28-и родените в третата декада са на път към генерални промени в начина си на работа и живот. Трудно ще запазите досегашното си положение. От 29-и Юпитер навлиза в знака на трона си Рибите и почти цяла година ще стимулира деловата и лична активност на водните знаци. Ще постигнете важна цел и ще стигнете до заветния финал при преговори. Идват награди. Не се разпилявайте в спорове на дребно на 30-и. Денят е добър за сондиране на мнение, за преговори на четири очи и за сключване на двустранни договори. На 31-и лесно ще се справите с преградите и ще постигнете целите си.

Лъв 22 юли – 22 август

25-и е прекрасен и успешен ден, пътувайте, гостувайте и канете гости. Тенденцията е всичко предприето да върви по план, да ви зарежда и радва. На 26-и може да подновите тренировъчна дейност или да влезете в нов екип по интереси. Лесно се усвояват знания, а с добър учител може да усвоите и практикувате различни спортове. 27-и е ден за пост и въздържание, но не толкова по отношение на храната, колкото във връзките. Не влизайте в излишни спорове. Случващото се на 28-и ще разруши някои връзки, които отдавна се пред разпад. Пробужда се огромна сила, която е добре да се насочи в посока на нов градеж. На 29-и Юпитер напуска знака на опозицията ви Водолея, а това положение ще ви помогне да излезете от неприятни юридически дела и процедури и да разрешите спорен казус с роднини или бизнес партньори. 30-и не е ден за преговори и уточняване на отношения. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси и позиции и скандалът ще се заформи. На 31-и всичко, което уговорите ще се развива по план, ще ви носи радост, удоволствие и релакс и в следващите дни.

Дева 23 август – 22 септември

С каквото и да се заемете на 25-и ще ви носи радост и умиротворение. Добре е да пътувате, да гостувате и да се срещате с приятели и близки. На 26-и отделете време за учене и за усвояване на нови умения. Търсете странична работа, рекламирайте се на всички нива. На 27-и всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки. Апетитите са огромни, не очаквайте да ви направят отстъпки и компромиси. 28-и се свързва с базата, на която ще се развиваме в бъдеще, така че всичко предприето трябва да ви осигурява стабилност, а не да разбалансира връзките. От 29-и Юпитер ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Ще се появяват законови спънки по пътя на личната ви реализация и в средата на март ще ви е доста трудно да защитите интересите си. Нищо ново не започвайте в този ден, не правете промени в планове и програми. 30-и е добър ден за провеждане на двустранни преговори и делови срещи. Където се съберат повече хора конфликтите са неизбежни. Прекратете вредни и разболяващи контакти. 31-и е един зареден с емоции и страсти ден. Лъсва голата истина, от която боли.

Везни 23 септември – 22 октомври

Коледа идва с пътуване и приятни моменти с приятели. Създавате полезни контакти и връзки, правите важни уговорки за обща дейност и делово сътрудничество. 26-и минава под флага на учене и работа. Повишете личния си потенциал от знания и умения. 27-и е един от най-тежките и рискови дни в месеца. Бъдете внимателни, не влизайте в спорове. Не се занимавайте с екстремни спортове и спазвайте законите на пътя. Може да влезете в разправии с колеги и шефове и да навредите на кариерата си. 28-и е ден на коренни промени независимо дали ви харесват или не. След случилото се в предните дни може да се очаква негативна реакция от страна на болезнено засегнатите. 29-и е ден на приключване. Време е за постигане на отдавна гонена цел. И планетата на правото и закона Юпитер приключва движението си в знака на Водолея и навлиза в Рибите. 30-и е ден на разнобой, с никого и за нищо не може да се разбереш. Ще зациклят преговори, никой няма да отстъпва от решенията и амбициите си и ще поставя неприемливи изисквания към опонента. На 31-и когато двама се карат ще спечелите вие.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

25-и е успешен ден, чувствате някаква благословия. Любовният ви живот се осмисля. На 26-и намерете време за повишаване на знания и умения. Някой ще усвои и нови спортове и ще влезе в нова творческа среда. На 27-и се влиза в спорове по незначителни поводи, а значителните може да доведат до агресивни сблъсъци и конфликти. Нищо важно да не се предприема. 28-и е ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила, която ще преобърне стремежи и желания, ще ви насочи към нов избор, към нова цел и посока в работата и в личния живот. От 29-и с навлизането на Юпитер в знака на хармоничните ви Риби, в живота ви ще навлезе някаква особена и подкрепяща амбициите ви сила. Правото и законът ще ви покровителстват на всички нива. На 30-и е точният съвпад на Меркурий и Плутон. Този аспект ще ви донесе знание и познание на дълбоко психично ниво. Водете преговори, но само на четири очи и не си позволявайте да споделяте с много хора. На 31-и само една дума може да възпламени конфликти и да накара някой да направи своите изповеди. Внимавайте докъде ще натиснете педала на газта в отношенията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рискова в емоционален план Коледа за родените до 1-и. На 25-и на 31-и Луната ще сключва рискови аспекти с Марс от вашия знак. Старайте се да не влизате в конфликти и да не провеждате неприятни разговори, които няма да решат проблема. На 26-и, ако добре се подготвите за утрешните си срещи и делови разговори, ще извлечете ползи и ще спечелите предимства пред конкуренцията. 27-и е ден на невъзвръщенците. Не поемайте рискове. Каквото и да предприемете на 28-и, постарайте се да му осигурите здрава и стабилна законова и техническа база. Внимавайте с юридическата част на договорите, които сключвате. Влизате в служебни и семейни войни. Изискването на 29-и е да се финализират дейности, да се приключи обещаната работа и поръчка и да се връщат дълговете. Не поемайте нови ангажименти. 30-и е един от критичните дни, в който се движим с усещането за лично превъзходство и не преценяваме правилно позицията си в работата и в обществото. Разменяме си удари под кръста. 31-и ще бъде критичен в емоционално отношение ден. Ще се стигне до разправии за дреболии.

Козирог 22 декември – 20 януари

Прекрасни Коледни дни. През уикенда Луната от Дева и Уран от Телец образуват брилянтни аспекти с 4-те планети във вашия знак. Чакайте щастливи мигове, подаръци и предложения. На 26-и е добре да влезете в нова среда, екип или група по интереси. Разширявате кръга от познанства и намирате мястото, където да се изявявате и след работно време. 27-и е ден, в който се опитваме да работим докато се веселим и обратното. Всяко закононарушение ще ви вкарва в проблеми и преразход на средства. Ден на обрати в отношенията ще бъде 28-и. Правите завой в личната си политика, разделяте се с някого и нещо и тръгвате по нов път с нови хора и мечти. На 29-и Юпитер навлиза в Риби, а Меркурий и Плутон са в съвпад в Козирог. Вземете окончателни решения, финализирайте преговорите и уредете наследствени отношения. На 30-и не е време за преговори, за събрания и съвместни делови инициативи. За всичко ще се спори, ще се нагнетява обстановката с претенции, които ще отложат във времето взимането на важни за всички решения. 31-е ден на реката от възможности, а за вас тя прелива от варианти.

Водолей 21 януари – 19 февруари

25-и е ден за срещи и пътувания, чакаме коледарите. Пригответе се да ви сурвакат и със сметките до няколко дни. Всяко дадено днес обещание ще трябва да се изпълни. Каквото и да ви споделят на 26-и не го разгласявайте. Ден за проучване на условия, цени и факти в интересуващата ви област и посока.

27-и е един от дните, свързани с прояви на насилие в желанието за коренна реформа. Недоволството нараства. От нещо дребно пламват скандали и конфликти. 28-и е силен и творчески ден. Може да направите крачка в нова посока, да подпишете изгодни договори и да влезете в нова група по интереси. На 29-и Луната навлиза в Скорпион, а Юпитер напуска вашия знак и отива да помага на Рибите. Очертават се болезнени намеси в работата и в личния ви избор. За родените в третата декада 30-и ще бъде изпълнен с неприятни моменти и разправии, с конфликти у дома и на работното място. Не се опитвайте да решавате важни въпроси. На 31-и казанът от емоции ври и кипи. Спазвайте закона, не нарушавайте разпоредбите. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

Риби 20 февруари – 20 март

Тази Коледа ви носи противопоставяне спрямо тези, на които сте спестили някои истини. Върнете си дълговете на внимание и обич. На 25-и внимавайте с алкохола и стимулантите и не позволявайте да ви завладеят фикс идеи и фобии. Запазете в тайна получените на 26-и информации и разкритията, които правите. Във всеки момент дръжте положението под личен контрол. 27-и е свързан с преследването и изгнанието, с намерението да заминеш и да търсиш късмета си другаде. Не бързайте да правите точно днес важен избор. На 28-и е момента да направите първата крачка към нещо ново в живота си. От 29-и до 10 май и от 24 октомври до 20 декември 2022г. Юпитер ще се движи в знака на Рибите и ще ви носи максимални шансове за успех в кариерата и деловите връзки. Планирайте в тези два периода да реализирате програмата си максимум и да завладеете важни позиции. 30-и не е ден за преговори. Всичко, което свършите сами и на свой терен ще ви донесе късмет и придобивки в бъдеще. 31-и е ден на първите сблъсъци, които ще определят основните ви битки и опоненти.

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement