Connect with us

Водещи новини

Промени на работното място за Лъв, препятствия за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН
Преживяванията ще са разнообразни. Няма да усетите кога ще се отброят часовете на днешния ден. Контактите също ще са интензивни. По повод оформяне на документи, ще се запознаете с влиятелна личност, с чиято помощ ще вземете отговорно решение с продължителен ефект. Осъществявайки кратко пътуване, ще създадете контакти с нови хора и понеже светът е малък, те най-вероятно ще се окажат близки с ваши стари приятели. Ако обстоятелствата позволяват, използвайте повода, за да се срещнете с тях и да актуализирате връзката си.

ТЕЛЕЦ
Причина за недоволство може да станат хората от най-близкото ви обкръжение. Да допускат грешки, да отлагат задачите си, да създават интриги или да работят зле, което на вас никак няма да ви допадне. Бъдете взискателни, но и снизходителни. Изразявайте мнението си без враждебност, особено ако не сте на ръководна позиция. В началото на деня се заемете с уреждане на въпроси, засягащи дома и семейството. Не се отклонявайте прекалено дълго и прекалено често от служебните си задължения, ще си създадете проблеми с колегите и шефа.

БЛИЗНАЦИ
Наблюдавайте внимателно заобикалящата ви обстановка, не е изключено да попаднете в неприятна ситуация. За уреждане на въпроси, изискващи творчески подход, са подходящи следобедните часове. Социалните контакти ще са интензивни. Ще си спечелите нови почитатели, при това интересни в личностно отношение. Проявете общителност, но и предпазливост. Поддържайте дистанция до момента, в който не се уверите, че събеседниците няма да ви подведат. След обяд ще успеете да уредите изостанали финансови и семейни въпроси.

РАК
Някои задачи може да са свързани с допълнителни разходи, но скоро ще възстановите баланса. Опитайте да се отървете от всичко, което пречи на напредъка ви. Ще разполагате с поредица варианти за разгръщане на творческия си потенциал и възможности. Ще получите не само обичайните комплименти, но и висока оценка за свършената работа. Ще попаднете и на партньори, търсещи сътрудничество и разширяване на влиянието и на интересите. Лесно ще намерите общ език с тях и ще съчетаете идеите си с тенденция към повишаване на приходите.

ЛЪВ
Въздържайте се от прекалени разходи и щедри жестове на разточителност, които със сигурност няма да получат одобрение. С предимно приятни преживявания ще са наситени следобедните часове. Ще усетите подкрепата на близките си, отношението на околните ще ви изпълни с вдъхновение и сили, изобщо причините за недоволство ще са пренебрежимо малко. Съхраняването на доброто настроение е изцяло във вашите ръце. Предстоят промени на работното място. Може да се наложи временно да се заемете с нови функции.

ДЕВА
Има вероятност днес да решите да отидете на друго работно място или пък да наставлявате нови колеги. Ефектът ще е комплексен. Не само ще усвоите нови умения, но и ще стабилизирате позициите си. Ще сте не само енергични, но и сексапилни, и романтични, и стремителни. Не ограничавайте инициативата и не секвайте устрема си. Предлагайте за обсъждане всички идеи, които ви хрумнат. Колкото и ексцентрични да изглеждат, при всички случаи у тях ще има рационално зрънце, което рано или късно ще може да се развие.

ВЕЗНИ
Ориентирайте се към екипна работа, тя ще е по-интересна, а и по-перспективна по отношение на финансите. Не прекалявайте с разходите. Въздържайте се от прояви на разточителност, продиктувани от желанието ви да направите впечатление. Особено пък ако по този начин се опитвате да впечатлите обекта на чувствените ви желания. Една от основните насоки на мисълта ви ще е как да повишите доходите си. Да се грижите за материалното си благосъстояние, разбира се, не е лошо, стига да не прекалите с прагматизма си.

СКОРПИОН
Денят съвсем няма да е еднозначен и подреден. Опитайте се да не създадете у близките хора си впечатлението, че парите са единствената тема, която ви интересува. Приходите ви всъщност ще зависят от начина, по който ще организирате работата си, и от отношението ви към околните, близки и приятели. Изказвайте мнението си убедително, но без да го натрапвате. Не рискувайте и не се опитвайте да налагате каквито и да било правила от позиция на силата. Ако нищо не ви принуждава да пътувате, по-добре е да не го правите.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще сте значително по-сензитивни. Негативният ефект е, че сензорите ви ще долавят по-бързо и по-дълбоко положителните сигнали, но и отрицателните също. Избягвайте контактите с хора, чието поведение е натоварващо и изпълващо с мрачни мисли. Ще сте осезателно очарователни, което е убедителна предпоставка за постигане на отложените към момента цели. Ще ви е далеч по-лесно, ако се преборите със собствените си илюзии. Разпределяйте силите си равномерно. Придържайте се към доказаната истина, а не на различни химери.

КОЗИРОГ
Действайте самостоятелно и не разчитайте на никого, че ще ви помогне. Съчетайте практицизма си с предпазливост и ще избегнете куп неприятности. Със сигурност ще напреднете с всичките си замисли и основно с финансовите или такива, отнасящи се до материалното ви състояние. Що се отнася до парите, не стигайте до крайности. Редуването на прахосничество с пестеливост не е най-добрият начин за управление на приходите. Две от силните ви качества са умението да се концентрирате и да усвоявате бързо нова информация.

ВОДОЛЕЙ
Опитайте се през днешния ден да подбирате добре каква от получената информация да ползвате максимално. Не се отклонявайте от избраната от вас посока, но и не се опитвайте да постигнете замислите си веднага и на всяка цена. Ако се натъкнете на препятствия, изискващи прекалено много жертви за преодоляването им, то приемете го като сигнал, че е по-добре да реагирате гъвкаво и към дадения момент да промените плановете си. Прецените ли силите и възможностите си реално, подкрепата от която имате нужда, сама ще ви намери.

РИБИ
Каквото и да се случва, вие ще останете здраво стъпили на земята. Ще се разкрият различни възможности пред вас: за обучение, за подобряване на уменията, дори за кратко пътешествие. Дали ще ги усвоите или не, зависи от личните ви предпочитания и готовност да проявите решителност. Ще има, разбира се, и стопиращи фактори, но ще се справите с тях благодарение на силната си логика и последователност. Комуникативните ви умения ще са леко занижени и често ще ви е трудно да намирате общ език със събеседниците си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement