Connect with us

Водещи новини

Проблеми със здравето да очаква Стрелец, добри доходи и печалби за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Женското присъствие в живота ви ще бъде важно и според хармонията или дисхармонията във вашите отношения ще зависи и вашето добро или лошо настроение. Ще преживеете интересни и полезни за вас събития, свързани с пари или документи, които ще са важни за бъдещето ви в дните занапред. Може да ви изненада една новина, свързана с годеж, сватба или бъдещо майчинство на близък роднина или приятел. През деня ще имате доста задачи за изпълнение. Много хора ще са склонни да ви помогнат, защото ви обичат или ви симпатизират.

ТЕЛЕЦ
Това ще бъде ден, в който ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, от обществени или благотворителни мероприятия и др. Мнозина от вас ще се наложи да помогнат на свои роднини или приятели с пари или с друг вид помощ. През деня ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на роднина, най-вероятно някой, който не живее в същото населено място като вас. ѝще успее да ви изненада едно телефонно обаждане, имейл, писмо или пратка. Младите хора ще имат енергия и възможности да разрешат своите неприятности.

БЛИЗНАЦИ
Не се стремете да се харесате на всички, а се постарайте живеете в хармония. Мъжете ще се наложи да направят преценка на някои събития от изминалите дни. Това ще ви помогне да коригирате свои грешки или прибързани решения. Бъдете мъдри и не задълбочавайте вече възникнали неприятности. Оставете рогата си в гардероба…
Жените ще имат ангажимент с мъж, който ще им донесе някакъв успех или друга някаква облага. Ще възникнат обаче затруднения или усложнения, които ще касаят ваши сложни отношения с роднини.

РАК
Възможно е да се ангажирате с проблеми на жена, като ще сте склонни да се осланяте единствено на личното си мнение за случващото се и проблемите й. Това обаче може да създаде един нов неочакван финансов проблем. Ще ви предстоят разходи, които имат връзка с някакъв документ, договор или спазване на гаранция. Може да получите или изпратите пари, като тези ваши действия може да имат връзка с хора или институция от друго населено място или държава. Различни събития или разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви.

ЛЪВ
Ще преживеете отново много емоционално своето собствено минало, виждайки нещата по един съвсем различен начин. Някои от вас ще направят равносметка на пропуснати досега възможности в кариерата си. Ще осъзнаете съдбовността на ваши грешки в любовта, в партньорските ви отношения. През деня ще получите новини, свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото си. Младежите и девойките ще трябва да проявят една по-голяма твърдост и безкомпромисност в действия и решения, за да избегнат бъдещи неприятности.

ДЕВА
Не проявявайте през днешния ден безсмислен инат, а категорично следвайте всичките си планове, които са важни за бъдещето ви и това на близките ви хора. Жените ще имат един чудесен ден, който трябва да използват за срещи с приятели или роднини. Бъдете повече време извън дома си. Насладете се на приятните летни дни. Заредете се с жива енергия, от която ще имате нужда през следващите месеци. Мъжете ще се фокусират върху приключването на споразумения или ангажименти, свързани с различни договори или документи.

ВЕЗНИ
За вас този ден ще бъде характерен с интензивни приятелски връзки и получаване или даване на обещания с различна значимост. През деня ще проведете важни разговори, свързани с развитието на ваши конкретни ангажименти или действия. В повечето случаи те ще касаят семейството ви, образованието на децата, нововъведения в дома ви и др. Ще имате и разговори, свързани с бременност или раждане на дете във вашето семейство или в семейството на ваши приятели. Ще бъде благоприятен ден за кратко пътуване с цел туризъм или работа.

СКОРПИОН
Новите запознанства с хора от други градове и държави ще имат интересно и полезно за вас развитие. Възможно е кратко пътуване по семейни причини, свързано със събиране с роднини или приятели по най-различен повод. В работата ви ще възникне непредвидена стресова ситуация, която ще предизвика паника или страх от някаква финансова загуба, наказание, провал и др. Семейните ви отношения ще бъдат обект на интрига или други действия на злобни и завистливи хора, които определено скучаят и си търсят занимания.

СТРЕЛЕЦ
Ще възникнат временни притеснения около очаквани пари или проблеми във финансов документ с частични неверни данни. От вас зависи как ще опазите семейството си от подобни проблеми, въпреки че най-доброто е да ги игнорирате или решите навреме и разумно. Възможни са разходи за лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др. Младежите и девойките нека не се застояват вкъщи през тези летни дни. Шансовете ви за успех сега по някакъв начин ще бъдат свързани с кратко пътуване и с хора от различни разстояния.

КОЗИРОГ
Не се опитвайте да избягате от ангажиментите си, защото има неща, които ще трябва да свършите сами вкъщи или на работното си място. Жените ще имат неочакван повод за радост, която ще е свързана със събитие в личния им или романтичен живот. Възможно е да имате разговори с хора, които ще се опитат да ви въвлекат в нещо, което не е легално, рисково, с голяма вероятност от загуба, провал или злепоставяне. Мъжете ще трябва да внимават с амбициите си да постигнат нещо, дори с цената на някаква хитрост или измама.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден животът може да ви се стори скучен и много еднообразен. Всъщност това ще бъде благоприятно за вас време да си починете по-добре. Използвайте деня за възстановяване след физическите или емоционалните ви натоварвания, на които сте били подложени напоследък. Емоционалната и сексуалната ви активност ще бъдат в кулминация през този ден. Не си мислете, че това ще остане незабелязано от половинката ви. Мнозина ще имат повод да се срещнат с близки приятели или роднини по някакъв специален повод.

РИБИ
Важна част от разговорите ви през днешния ден ще бъдат с хора отблизо и далеч, които тепърва ще определят ваши бъдещи действия и бизнес планове. Може да разговаряте по теми, свързани с различни документи, имоти, евентуални бъдещи гостувания и др. Има вероятност да реализирате едно кратко пътуване, за което ще имате предварителна подготовка или уговорка с други хора. Като цяло плановете ви, свързани с това пътуване или с хора от друго населено място, ще се развият благоприятно за вас.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement