Connect with us

Водещи новини

Проблеми и неудачи за Телец, пълен обрат за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Насърчете хората в обкръжението си да разкрият доброто у себе си и ще се радвате на уважение и готовност за подкрепа. Зарадвайте и любимите си хора, каквито и усилия да ви струва това, чувството на близост и споделеното внимание е незаменимо. С артистичното си поведение ще привлечете интереса на хора, от чието положение бихте се възползвали. Не преминавайте границите. Мечтите ви ще се сбъдват, ако търпеливо сработите вашите желания с тези на партньора ви. За това не давайте воля на вътрешните си съмнения, а ведро и с повече съпричастност приемете човека до вас.

ТЕЛЕЦ
Не винете никого за собствените си неудачи и проявявайте загриженост към проблемите на другите. Случващото се ще насочи интереса ви към области, които ще ви дадат по-добри възможности за бизнес и печалби. Отворете сетивата си, гледайте, слушайте и питайте, когато не ви е ясно. Богатите не са винаги отзивчиви, но може да стигнете до тях, ако си го поставите за цел. Любовен триъгълник ще ви направи по-чувствителни към теми като любов и изневяра. Бъдете дискретни, запазете достойнството си и не допускайте някой да страда – особено партньорът ви.

БЛИЗНАЦИ
В очакване сте на едно ново начало, свързано най-вече в професионалната сфера. Започнатото преди дни ще продължи и проектите, върху които вече работите, ще ви амбицират да дадете повече от себе си по организацията им. Подобряващото ви се финансово състояние ще ви помогне да задоволите повече от нуждите на семейството си, като не оставяте себе си за накрая. Много от вас обмислят действия, включващи в тях участието и на други хора, нещо, за което няма да съжалявате. С ясни правила и стройна организация ще осигурите трудова заетост на повече хора, а на себе си повишаващи се финанси.

РАК
Обществената ви ангажираност ще нарасне в посока на нови, по-мащабни обвързаности и делови партньорства с международни организации. Не е изключено в общуванията ви да се открои личност, привличаща ви със сродната си енергия и интереси. Ще се допълвате във всяко едно отношение и това ще ви прави щастливи. Семейството ще ви дава вниманието, от което се нуждаете, и ще осмисля ежедневието ви. От идващата до вас информация ще изберете онази, която би ви улеснила в избора на решение. Ще съумеете добре да защитите интересите си, но се пазете да не задълбаете в дребнавостите.

ЛЪВ
Бъдете на нивото на отговорностите, които стоят пред вас, и не се поддавайте на нездрави емоции, които понякога ви връхлитат, запазете мисълта си бистра и гъвкава. Ако се чувствате преуморени, прехвърлете част от задачите си на сътрудниците около вас. Денят е силен и с даденостите, които имате, ще постигнете бърз напредък. На някои от вас им предстои издигане в йерархията, ще приемете новите предизвикателства, без да жалите себе си. Във възможностите ви е да помогнете на много хора, заемайки принципна позиция по проблеми от широк мащаб, разкривайки благородството и милосърдието си.

ДЕВА
Благодарение на навреме взетите правилни решения ще насочите върху себе си много и добри очаквания за финансови приходи. С основание самочувствието ви ще нарасне, подчинявайки го на хуманни каузи и трасирайки пътя на доброто към всички. Успехите ви ще се множат, ако насочите енергията си там, където сте силни и с лекота правите всичко. Общуването на всички нива ви прави доволни от себе си и постигате желаното. Работният ви график ще е натоварен и често ще имате силна нужда от глътка отдих. Разумно е да намалите темпото, за да ви стигнат силите за повече.

ВЕЗНИ
Любими хора ще има около вас и ще срещате подкрепата им във всеки миг, когато това ви е нужно. Ако ви се наложи да вземате важни решения, не се ангажирайте да отговорите веднага, дайте си време за размисъл. Помислете и така ще повишите цената си. В семейството са възможни разногласия и е нужно да сте по-деликатни. Линията на поведение ще определя и крайните резултати, за това бъдете толерантни и внимателни. Приятели ще ви поканят на излет и ще изживеете приятни моменти. Дивото ви привлича и освобождава страстни желания у вас.

СКОРПИОН
През целия днешен ден има известна вероятност да действате под афект – в тези случаи, след като сте обмислили добре всяка ситуация, в която попадате, не правете нищо, преди да сте броили до десет. Ако ще ви помогне, обсъдете положението с близки и приятели – така ще си дадете сметка какво точно се случва и няма да реагирате незабавно. Денят е много подходящ да се освободите от нещо ненужно, да се откажете от вреден навик – в случай че предприемете действия и проявявате воля, има вероятност промяната да бъде трайна и да се отрази много благоприятно на тялото ви.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще си направите услуга, като си почивате повече, спортувате и се разхождате сред природата. В работата не се натоварвайте излишно – дори да го правите, действията ви няма да доведат по-бързо до добри резултати. В любовен план ви очакват приятни изненади, а необвързаните може да срещнете интересен човек, който в бъдеще да играе важна роля за вас. Хубаво ще е необвързаните да сте по-отворени и да не се страхувате да поемате рискове, търсейки нови запознанства. Ако някой или нещо си отиде от живота ви, бъдете сигурни, че ще е за хубаво – скоро ще се появи по-добро или по-подходящо за вас.

КОЗИРОГ
Вие сте от хората, които по всяка вероятност ще се справяте добре с предизвикателствата, тъй като основното изискване през деня ще е да се действа търпеливо и предпазливо, а сред всички зодиакални знаци вие сте известни с тези свои способности. Ето защо препоръката към вас е да следвате уверено посоката, която сте поели, и преди да предприемете нещо, да изчаквате. Имайте предвид обаче, че съдбата може и да ви изненада с някакъв обрат – в този случай няма какво да направите, освен да приемете реалността и да се нагодите към нея.

ВОДОЛЕЙ
Няма никакъв смисъл да се съпротивлявате на неща, които не са във вашата власт. Не е изключено да възникне известно напрежение в интимната ви връзка, като ябълка на раздора може да станат пари, деца или предишни семейни дрязги. В никакъв случай не взимайте крайни решения и не правете напук, а също бъдете крайно пестеливи в обвиненията и нападките. Ако сте необвързани и някой привлече интереса ви, не го изпускайте – възможно е да не става въпрос за случаен човек. Ще е потребно да мислите трезво, а не да подхождате към събитията емоционално.

РИБИ
Ако днес нещо не ви се удава на момента, по-добре не правете нищо. Старайте се да не се въвличате в спорове, особено с любимия си човек – обвиненията само ще изострят отношенията ви и ще се настроите още повече един срещу друг. Макар да ви се струва, че вие сте прави, а партньорът ви греши, сигурно другият човек има своите основания, така че пробвайте с добро. Освен това е възможно вашата „истина“ за ситуацията да е доста изкривена или да преувеличавате, така че по-добре не вярвайте на всяка мисъл, която премине през ума ви, а се придържайте към фактите.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement