Connect with us

Водещи новини

Проблеми и коренна промяна за Стрелец, изкусително предложение за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Семейните въпроси ще бъдат на дневен ред през днешния ден. Опитайте се да не прекалявате с работата и да обръщате повече внимание на близките си хора – те ще имат нужда от вас и присъствието ви. Не е изключено да се случат и някои неочаквани обрати в дома и в семейната ви среда. Имате обаче шанс да останете някак встрани от конфликтите и недоразуменията, които ще сполетят други зодиакални знаци. Благодарение на способността си да оставате хладнокръвни и да се дистанцирате емоционално от ситуацията успявате и да намерите решение, което другите не забелязват.

ТЕЛЕЦ
Днес се опитайте да запазите самообладание в по-критични ситуации. И все пак, ако хората около вас имат проблеми, по всяка вероятност и вие ще бъдете засегнати. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Възможно е да получите пари, да уредите успешно финансов въпрос или да получите предложение, което ще ви осигури доходи в бъдеще. Оценявайте по-високо себе си и способностите си – така и другите ще ги ценят и няма да се възползват от вас. Ще трябва да приложите максимално комуникативните си способности.

БЛИЗНАЦИ

Ако трябва да изразите мнение, направете го, но се вслушвайте и в онова, което ви казват околните – близки и приятели – само така ще стигнете до компромис. Що се отнася до работата, денят е много подходящ да довършите започнати задачи или да се подготвите за бъдещи начинания. Ако искате да се справите с някои предизвикателства в личните и в деловите взаимоотношения, не бързайте да се впускате в нови инициативи, а направете нужното проучване, говорете с хора, които може да ви помогнат в решението ви, дискутирайте проблемите с колеги и партньори.

РАК
Ще спечелите, ако се издигнете над грижите и възприемете нещата по-философски. Дайте си сметка, че всичко, което се случва, е урок за вас и ще успеете да извлечете ценен опит. Ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Някои от вас ще го постигнат заради чара и външния си вид, други – поради артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в дадена област. Което и да е вашето тайно оръжие, не забравяйте, че това, което ще получите от света, е отражение на онова, което вие излъчвате, както и на начина, по който се отнасяте към себе си.

ЛЪВ
Сега е моментът да обърнете малко повече внимание на себе си и да се поглезите по някакъв начин. Ако решите да се запишете на курс, потърсете подходяща школа или организация – на прав път сте и ще откриете точните хора. Взаимоотношенията с околните ще бъдат важна тема за вас. Като цяло има голям шанс да получите нужната ви подкрепа – включително и от любимия ви човек, но някои от вас може да достигнат и до по-болезнени осъзнавания за качеството на важните връзки в живота си. Казано накратко, ще разберете с кои хора сте на една вълна и с кои – не.

ДЕВА
Някои от вас може да прекъснат служебни взаимоотношения, но имайте предвид, че не е много разумно точно сега вие да инициирате промените – ако се случат, няма какво да направите, но ако зависи от вас, имайте още малко търпение и не действайте прибързано. Що се отнася до парите, не бъдете лекомислени – не правете импулсивно покупки и не плащайте за неща, които не си заслужават. Това се отнася не само за стоки и услуги, но и за разрешаването на някои проблеми в личния и в професионалния ви живот – човек може да плаща не само с пари, но и с време, усилия, дори със здравето си.

ВЕЗНИ
През днешния ден вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху вашите лични желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате или не, ще изпитвате потребност да правите това, което искате – ще трябва да положите повече усилия, за да зачитате мненията на околните и да се съобразявате с очакванията на другите. Възможно е да реагирате по-остро, ако някой се опита да определя какво да правите, да ви ограничава по някакъв начин или да ви налага своите собствени схващания за живота. Тази реакция ще ви помогне да добиете повече увереност в себе си.

СКОРПИОН
Днес ще е необходимо да проявите по-голяма смелост и инициативност в работата и да преследвате с повече хъс целите, които сте си поставили. Ще имате енергия и ще успеете с лекота да завършите онова, което сте започнали – денят е изключително подходящ да финализирате някакъв работен проект и да покажете на света какво сте сътворили. Използвайте енергията си за важни неща – лични и професионални цели, а не за да тормозите хората около вас и да ги принуждавате да правят онова, което вие искате. Що се отнася до личния ви живот и взаимоотношенията ви, очакват ви нови предизвикателства.

СТРЕЛЕЦ
Проблеми днес ще се появят най-вече, ако до такава степен се концентрирате върху себе си, че забравите за желанията на околните – например не обръщате внимание на партньора си, действате на своя глава в работата или сте прекалено агресивни и се опитвате да доминирате. Избягвайте да изпадате в подобни крайности, защото това няма да бъде във ваша полза. Възможно е да достигнете до някои истини за лични или служебни взаимоотношения, което ще наложи да извършите някакви промени. Някои от вас ще вземат решение да прекъснат или да прекратят изпълнението на ангажимент, за да поемат в нова посока.

КОЗИРОГ
Днес вашите преживявания ще дойдат най-вече като реакция на преживяванията на хората около вас – близки, колеги и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма начин да не ви засегнат по-драматичните промени и развръзки при околните. Възможно е например да се окажете въвлечени в разправия между колеги или партньорът ви да си има грижи, които да се отразят и на вас. За да не си създавате излишно напрежение, преценявайте внимателно кои битки са ваши и дали има смисъл да се намесвате и да взимате страна.

ВОДОЛЕЙ
Като проявите своята способност да запазвате спокойствие в критична ситуация, може да бъдете много полезни на хората около вас – така поне един ще запази здравия си разум и ще успее да прецени ситуацията обективно. Ако все пак някой ви изкара извън нерви и предприемете по-драстични действия, това вероятно ще бъде знак, че сте търпели прекалено дълго. Тялото ви също може да ви даде някои сигнали в тази посока – неразположенията най-вероятно са симптом, че задържате нещо в себе си и премълчавате дори тогава, когато трябва да направите нещо. Не е зле да се прегледате, но все пак не разчитайте само на лекарства.

РИБИ
Денят е много подходящ за всякакви творчески начинания, които ви вдъхновяват и ви зареждат с енергия. Ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни. Възможно е даже у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще трябва да се откажете от някакъв ангажимент или очакване, но това не бива да ви притеснява, щом си осигурявате душевно спокойствие и възможност да постигнете някаква дългосрочна, значима за вас цел.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement