Connect with us

Водещи новини

Проблеми и финансова криза за Козирог, нова любов за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Можете да се възползвате от благоприятните звездни влияния, което ви позволяват да бъдете много ефективни в работата и да получавате многобройни икономически ползи. Търпението ви ще бъде подложено на изпитание, но вие ще преминете успешно и през това. Може да сте малко неспокойни, защото в обкръжението ви има напрежение, което ви засяга, и заради семейните отговорности, които ви затрупват, но трябва да се измъкнете, за да помислите само за себе си и да подредите мислите и идеите си. Последователно и с усърдие ще отхвърляте задачите си и ще преследвате целите си.

ТЕЛЕЦ
Планетите ви предупреждават да бъдете много внимателни с доверието, което давате на хора, които малко познавате, да не казвате на другите за вашите планове – завистливите хора не спят. За съжаление започвате период на стагнация, който ще бъде придружен от спад на енергията, което ще се отрази на вашата общителност и работоспособност. Не е подходящият момент за сключване на споразумения, подписване на договори, за смяна на работа или за започване на нова кариера. Независимо от трудностите, най-силно изразени с административните органи, ще успявате да довеждате нещата си до успешен край.

БЛИЗНАЦИ
Този ден може да бъде травматичен, затова е важно да спазвате всички мерки за безопасност. Трябва да преосмислите своите действия, да анализирате успехите и неуспехите си, да разговаряте с половинката си. Ще ви се даде възможност да обмислите всички планове за бъдещето и да вземете решение за по-нататъшни действия. Не разчитайте на познати и приятели при вземането на решения. По-добре е да сте напълно независими и да слушате само себе си и интуицията си. Подкрепата, на която се надявате, няма да закъснее, но по-важното е, че и сами ще можете да се справите, стига да не се поддадете на вътрешните си колебания.

РАК
Много от вас ще трябва да спрат начинанията си. Незавършените дела, неизпълнените задължения могат да създадат проблеми в професионалната сфера. Успокойте се, поемете дълбоко въздух и просто приемете всичко като знак на съдбата, че е време да намалите темпото, даже да спрете за известно време. Трябва да стоите далеч от съмнителни проекти, без значение колко голямо е желанието да участвате в тях. Ще трябва да бъдете сдържани, да следите своите думи и действия. Ще имате добро сътрудничество с представители на нежния пол.

ЛЪВ
Най-добре да се настроите за почивка, релакс, кратка ваканция. Ако това не е възможно, изпълнявайте всекидневните си задължения у дома и на работа, обръщайте повече внимание на децата и по-възрастните роднини. От особена полза през този ден ще бъде обновяване на дома и на първо място да се отървете от ненужните боклуци, разтоварване на интериора. Премахнете всичко, което ви кара да си спомняте лошото. Това е ден за много внимателни действия от ваша страна. Отдавнашно приятелство с дама, която е направила много за вашия просперитет, отново ще излезе на преден план.

ДЕВА
За влюбените звездите обещават много приятни минути на обич и топлина. Мнозина от вас ще насочат цялата енергия и вътрешна любов към партньора си. Покажете й уважението си, а има какво да направите и вие за нея. Обаче не прекалявайте, иначе половинката ви ще започне да ви приема за даденост. Отблъсквайте онези, които пречат на вашето лично щастие. Ще преминете през много изпитания, преди да постигнете успех или да тръгнете по пътя на самоопределението. Основното нещо е да не се поддавате на настроението си.

ВЕЗНИ
Днешният ден ще ви донесе началото на ново и дълготрайно сътрудничество, което ще ви помогне много на вашия бизнес. Промяната ще нахлуе в живота ви и ще ви накара да промените възгледите си за много неща. Обстоятелствата могат да ви разкрият нещо ново, което значително ще промени плановете ви за бъдещето. Налага се обаче да обърнете повече внимание на платежната система и да бъдете внимателни, ако планирате заем. Би било разумно да не влизате в нови дългове. Предстоящите дни ви зареждат с приятни очаквания и с повече доброта в сърцето ще раздавате обич и топлина.

СКОРПИОН
Мнозина ще изпитват несигурност и раздразнителност. Ще ви се струва, че нещата тръгват назад, и ще се сблъсквате с непреодолими препятствия, с които ще ви бъде трудно да се справите. Пригответе се за факта, че проблемът не може да бъде решен бързо. Натрупването на отрицателни емоции значително ще усложни отношенията ви с хората. Самите вие няма да забележите как ще се окажете въвлечени в неразбираеми за вас конфликти, така че се успокойте и избягвайте раздразнението. Многообразието от интереси и занимания, на които посвещавате времето си, ще провокират активността ви за реализацията им.

СТРЕЛЕЦ
Щастието ви ще бъде променливо. На моменти ту ще го има, ту няма да го има. Ще постигнете стабилност в отношенията с любимия човек още в началото на периода и ще бъдете водени от единна цел. При някои обаче денят ще доведе до разногласия относно определянето на приоритети и общи цели. Ще настъпи временно охлаждане в отношенията. Всичко може да се окаже съвсем различно от това, което първоначално сте планирали както за по-добро, така и за по-лошо. Доверете се на разума си. Еднакво ще ви вълнуват както финансовите въпроси, така и личните.

КОЗИРОГ
Ще бъдете обременени с множество проблеми и притеснения. Време за преоценка на ситуацията. Ще бъдете водени повече от ума, а не от сетивата си. Неочаквани разходи могат да възникнат у дома. Внимавайте с прибързаните и необмислени действия, включително импулсивни разходи, може да ви потрябват пари неочаквано и в по-голямо количество, отколкото сте планирали, във вашия сектор на публичност и партньорство. Затова обърнете специално внимание на тези области. Повечето от вас, благодарение на упоритата си работа, ще получат добри доходи и висока оценка, но не скъпете вниманието си към околните.

ВОДОЛЕЙ
Денят ще ви донесе препятствия и внезапни забавяния в бизнеса и работата ви, което ще ви навреди, ако все още работите и се занимавате с транспорт, туризъм или търговия с вносни стоки. Уважавайте труда и достойнствата им, да бъдете сред тях е привилегия, която често не дооценявате. Жените ще са потиснати емоционално, могат да се разболеят за кратко. Обострянето на хроничните заболявания е твърде вероятно. Някои от вас могат да почувстват хладина към човека, когото са смятали за близък. Денят не е най-добрият за раздяла, ако връзката ви се е изчерпала, няма да можете да я прекратите без последствия.

РИБИ
Основните неща, които трябва да избягвате, са прибързани решения и любовни триъгълници. Те ще бъдат изпълнени с най-опасните и непредвидими последици за вас. Звездите обаче ще ви осигурят подкрепата, от която се нуждаете, за да започнете един голям и дългосрочен проект. Ще бъдете добре информирани и организирани. Денят ще ви донесе и непредвидени разходи, поради което е важно да избягвате всякакви рисковани финансови ходове или вземане на заеми. Оферта, обещаваща добри перспективи, ще ви накара да й отделите повече внимание и няма да сгрешите.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement