Connect with us

Водещи новини

Приятни изненади за Близнаци, край на неприятностите за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
Мъжете ще са по-спокойни и по-толерантни от жените. Женското влияние върху решенията ви през този ден ще е голямо и ще ви донесе полза и постигане на важни резултати. За съжаление ще се сблъскате с едно разочарование поради неизпълнено към вас обещание. Възможно е да възникне неочаквана промяна на план поради несериозното или некоректно отношение на други хора. Това ще бъде сложен ден за съдебни или юридически дела. Ще ви се наложи да се погрижите за здравето на дете или на млад човек от семейството или ще ви се наложи да разрешавате друг сериозен проблем, свързан с тях.

ТЕЛЕЦ
Днешният ден ще е твърде контрастен и нестабилен, с различни преживявания, които ще варират в различни посоки, понякога много бързо, дори в рамките на часове. Повече от всякога ще имате нужда от самоконтрол върху собствените си думи, решения и действия. Отношенията ви с роднини ще са трудни за вас поради вашата или тяхната емоционалната природа. В семейството ви ще възникне ситуация, в която ще трябва да се действа с търпение, дипломатичност и мъдрост. Ще възникнат възможности за нови ангажименти, а в някои случаи ще ви се наложи да се ангажирате и с допълнителна работа.

БЛИЗНАЦИ
Отношенията ви с хора, родени под знака на Скорпион или Риби, ще ви донесат някаква облага или успех. Жените ще имат нужда от повече внимание, топлина и любов. Ако живеете в негативна среда или често се сблъсквате с негативно настроени хора, това определено ще повлияе на здравето ви. Мъжете ще имат важни контакти с представители на земните знаци Козирог или Дева. В семейството ви може да влезе нов човек, нов домашен любимец или ще посрещнете важни гости. Ще преживеете приятна изненада с подарък или жест на внимание от страна на роднина, приятел или нов познат.

РАК
Едно ново познанство с жена ще ви срещне с една интересна и необичайна личност. През този ден може да преживеете разочарование поради неизпълнено обещание или напразни надежди, свързани с организацията на едно пътуване. Едно такова събитие ще бъде изживяно много емоционално от ваша страна. Ще имате възможност да подобрите доходите в семейния бюджет, въпреки че и разходи няма да ви липсват. Ще възникнат благоприятни за вас ангажименти или дела с хора, родени под знака на Водолей. Днес ще ви бъде трудно да поставите добро начало на нова любовна връзка.

ЛЪВ
Възможно е да преживеете разочарование при първа любовна среща, да възникне причина за нейното отлагане и др. Това ще бъде напрегнат ден в работата ви, независимо в коя сфера работите. Ще имате определени срокове да свършите важни задачи, което ще бъде неприятен натиск върху вас. Може да имате грижи или притеснение, свързани със здравето на близък човек, който може да има кратък престой в болница. Жените ще са нетърпеливи, докачливи, трудни за разбиране. Конфликтите, които ще предизвикате с поведението ви, ще са поради липсата на зрялост. Мъжете ще са неспокойни, понякога с ниско самочувствие или неуверени в решенията, които вземат.

ДЕВА
Ще усещате силно липсата на специален човек в живота си, който или е надалеч от вас, или е в отвъдното. Ще бъде добре да следите събитията, да се нагаждате към новите обстоятелства, които ще възникнат в живота ви. Неочаквано ще се появи човек в живота ви, с когото сте имали общо минало – съученик, съсед, колега, далечен роднина и др. Бъдете внимателни в отношенията си с хората около вас, тъй като някой ще направи опит да ви излъже, да ви злепостави или използва за своя изгода. Ако сте ангажирани със съдебно дело или друг юридически казус, бъдете предпазливи в обещания, които получавате.

ВЕЗНИ
Хубавите събития и преживявания през днешния ден ще бъдат свързани с любовния ви живот. Партньорът ви ще ви покаже, че все още има с какво да ви изненада. Ако нямате романтичен партньор, пред вас е един благоприятен ден за нови познанства с хора от най-различни разстояния. На мнозина от вас ще им се наложи да се погрижат за здравето на момче или мъж. Ще имате и възможност, както и кураж, да сложите край на различни неприятности или неясни отношения с хора, които ви създават напрежение. За съжаление винаги ще има хора, които ще се опитват да ангажират вниманието ви с техните проблеми и оплаквания.

СКОРПИОН
Пред вас е ден, в който може да очаквате промени, свързани с дома ви или с имот, който притежавате. Тези промени може да имат най-различен характер, като ремонти, подобрения, замяна, покупка или продажба на имущество и др. Не се ядосвайте на пакостите на деца, които ще повредят важни за вас вещи. Каквото е ценно за вас, по-добре предварително си го съхранете от инциденти. Жените ще вложат своите емоции, време и енергия предимно в дела, свързани със семейството или с любовните им отношения. Това ще бъде благоприятно време за създаване на нова връзкаа.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден ще преживеете разочарование, свързано с човек, когото сте смятали за приятел. Разочарованието ви ще бъде свързано с коментар от негова страна, което ще ви нарани емоционално. Като цяло денят ще се запомни с емоционални събития с приятели отблизо и далеч. Промените могат да създадат притеснения от различен характер. Ще преминете през различни спорни ситуации и конфликти по пътя към тяхното разрешаване или осъществяване. Мъжете ще са по-лабилни в здравословен план. Възможни са различни неразположения, включително такива, които ще се появят вследствие на напрежение и по-голям стрес.

КОЗИРОГ
Има вероятност да пропуснете един шанс поради неправилните съвети на приятели или роднини. Ще преживеете неприятности с жена, която вместо да насочи вниманието си към проблемите в собственото си семейство, ще губи време и енергия да се меси в живота на хора като вас. През деня ще ви се наложи да окажете помощ на майка, баба, сестра и др. Ще възникнат разходи, свързани с пътуване, което може да е свързано с вашата работа, с разрешаването на някакъв проблем и др. Жените ще се опитват да изглеждат добре и по-елегантни – това определено ще ви се отдаде..

ВОДОЛЕЙ
Денят идва с някои трудни моменти, които ще възникнат поради необходимостта да вземете важни, но болезнени решения. Ще възникне ситуация, в която всеки около вас ще води своята собствена борба за щастие, за личностно или емоционално оцеляване. Мнозина ще се ангажират с разрешаването на проблем от здравословен характер, свързани с близък човек. Мъжете ще са трудни за разбиране. Ще търсите недостатъци в действията на други хора, а ще бъдете слепи за собствените си грешки. Бъдете внимателни и не искайте това, което не ви се дава доброволно.

РИБИ
Днес ще имате благоприятно време за пътуване по работа. Едно такова пътуване може да създаде временно безпокойство или несигурност за определен период от време. Възможно е да имате свои вътрешни съмнения или да сте подозрителни към хора или място, там, където трябва да отидете. През този ден ще преживеете събитие, което ще има някаква връзка със загуба от миналото ви. Възможни са срещи или контакти с хора от близкото ви минало. ѝѝще бъде благоприятен ден за приключване на задачи или ангажименти, свързани с някаква материална или имуществена отговорност, задължение, свързано с имот и др.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement