Connect with us

Водещи новини

Приятна изненада за Везни, втори шанс за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Денят е изключително подходящ да развиете нещо, по което работите, а също така и за творчески занимания. Ако сте по-гъвкави и се съобразявате с хората и обстоятелствата, ще ви бъде по-лесно и нищо чудно да си спестите някои разочарования. Насочете енергията си към някаква дейност, чрез която може да помогнете на другите или да сътворите нещо добро. В никакъв случай обаче не пренебрегвайте себе си, защото само когато вие сте добре, ще може да помагате и на другите. Спортувайте – ще ви се отрази добре. Ако сте имали проблеми в интимните отношения, сега ще може да си отдъхнете – трудностите отминават.

ТЕЛЕЦ
Много подходящо време да приключите с изпълнението на предишни договорености и задължения, които няма да ви бъдат нужни в бъдеще – както в личен, така и в професионален план. Разбира се, всичко зависи от това дали сте си свършили работата и дали сте си взели поуките, но каквото и да се е случи, положението ще бъде по-добро. Темата за финансите ще ви занимава сериозно и в действията си ще се водите от необходимостта да си осигурите по-добра материална стабилност. Когато търсите решение на финансови въпроси, помислете не само върху това откъде може да получите пари, а и какво давате вие.

БЛИЗНАЦИ
Причина за днешните ви грижи може да бъдат нежеланието ви да положите повече усилия или пък липсата на смелост да се занимавате с нещо, в което наистина ви бива. Разчитайте повече на себе си, на личните си способности и таланти, а не толкова на другите хора – ако очаквате партньорът ви или друг човек да ви подсигури, проблемите ще продължат да се задълбочават. Благоприятен ден за социалния ви живот – очакват ви срещи с нови хора, интересни разговори и дискусии. Може да попаднете на човек, който ще ви научи на нещо полезно, или вие самите да предадете ценен опит на другите.

РАК
Възползвайте се от възможността да покажете какво можете и така ще поставите своеобразно ново начало. Ето защо е потребно да гледате повече напред, към новите възможности, които ви очакват, а не да жалите за миналото и за онова, което смятате, че сте изпуснали. Макар изискването е да се довършат някои стари неща – задачи, ангажименти и да се уредят определени взаимоотношения, успоредно с това може спокойно да планирате бъдещи начинания. Ще действате в синхрон със звездните влияния, ако се осмелите да пробвате нови неща и разнообразите всекидневието си по някакъв начин.

ЛЪВ
В случай че отдавна планирате да започнете да практикувате спорт или да учите чужд език, сега е моментът да се активизирате и да проучите въпроса. Имайте предвид обаче, че за да се осъществят намеренията ви, е потребно наистина да искате онова, към което ще се устремите. Започнете ли нещо само защото така трябва или защото някой друг го изисква от вас, едва ли ще проявите постоянство и добрите намерения ще се изпарят. Звездните влияния ще ви помогнат да довършите започнатите дела, а също така да планирате развитието – вашето собствено, на бизнеса ви или на проект, върху който работите.

ДЕВА
Ако някоя област от живота ви се нуждае от подобрение, сега е моментът да помислите какво бихте могли да направите. Не бързайте, планирайте внимателно стъпките си и действайте предпазливо. Ако искате да имате по-добре платена работа например, работете върху биографията си и вижте дали не трябва да се усъвършенствате в някоя нова наука. Ако търсите нова любов, разширете контактите си в някаква област, в която вие самите имате интереси. Бъдете активни и си поставяйте постижими цели. Така няма да се чувствате изхабени и неудовлетворени.

ВЕЗНИ
Днешният ден може да ви донесе някои изненади. Ще разберете за процеси и явления, които са убягвали от погледа ви или не сте ги осъзнавали. Може умишлено да са били скрити от вас, а може и самите вие да сте си затваряли очите. Нищо чудно да откриете у себе си качества, за които досега не сте си давали сметка – например да проявите нетипична за вас чувствителност или да реагирате по неочакван начин. Трудно е да се каже какво точно ще изплува на повърхността, защото то ще бъде строго индивидуално. Едно е сигурно обаче – няма да успявате да контролирате събитията, така не се опитвайте да го правите.

СКОРПИОН
Оставете се на преживяванията, дори сега да не ги разбирате и да не може да вземете решение. Не си правете прибързани изводи, защото информацията, която ще получите, може и да претърпи развитие. Най-доброто, което може да направите, е да проявите търпение и да изчакате нещата да се изяснят сами. Някои от вас най-накрая ще се освободят от страховете и притесненията, които ги измъчват от доста време. Ще успеете по-ясно да различите истината от заблудата, включително и в личните взаимоотношения. Потребно да обърнете повече внимание на вътрешните си преживявания и да се грижите за себе си.

СТРЕЛЕЦ
Ако ви липсва достатъчно енергия, слушайте собственото си тяло и не се претоварвайте – както физически, така и умствено. Отделяйте повече време за спокойни занимания и се опитвайте да не се поддавате на негативните си мисли, защото те само ще ви объркат. Ще получите още един шанс да извършите преоценка на някои случки от миналото – да си извлечете поуки, да направите равносметка или завой, ако е необходимо. Много от вас имаха възможност да осъзнаят някои неща за себе си и да подобрят определена област в живота си – най-вече личните взаимоотношения.

КОЗИРОГ
Ако не сте се възползвали досега от предоставените ви от съдбата възможности, вероятно ще се появи усещането за нещо недовършено и неизживяно докрай. Не се притеснявайте – ще имате и втори шанс, и то скоро. Сега обаче е моментът да анализирате какво не сте направили, какво сте пропуснали и къде сте проявили повече пасивност. Следва да бъдете наясно, че и днес, и през следващите дни няма да е чудно, ако намерите отговор, който търсите, или да се срещнете с човек, който може да ви помогне. В случай че сте подхранвали някакви надежди в романтичен план, които няма как да се осъществят, сега може да очаквате нещата да се изяснят.

ВОДОЛЕЙ
При някои от вас осъзнаването ще извика приятни емоции. Други може и да се разочароват, защото ще открият, че са следвали грешен път – ако сте от тях, не се отчайвайте, защото разочарованието може да ви тласне в нова посока и накрая да се окаже, че всичко е било за добро. Тези от вас, който търсят нова любов, нека не подценяват интереса към тях на хора от обкръжението, които ясно дават сигнал за симпатиите си. Като цяло денят е благоприятен за любовната ви връзка, освен ако не се занимавате с човек, с когото отношенията така или иначе няма как да потръгнат.

РИБИ
Страстите, съпътствали ви през изминалите дни, и конфликтните ситуации, в които попадахте, ще затихнат през днешния ден. Ще преценявате по-обективно обстоятелствата и няма да се влияете толкова от емоциите си. Така очакваното ново начало е близо, но и вие ще трябва да се потрудите, за да настъпи по-ефективно в ежедневието ви. Препоръката да действате по-внимателно и да не прибързвате с изводите и решенията обаче е в сила и през днешния ден – спазвайте я, за да не си навлечете проблеми или за да не направите някоя грешка, за която впоследствие ще съжалявате.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement