Connect with us

Водещи новини

Преразпределят се роли и територии за Козирог, разправии за Телец

Публикувана

на

OВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес с всеки може да се разберете и да постигнете консенсус по спорните до момента въпроси. Преговаряйте с шефовете за повишение и за новите си договори. Разберете се с партньори и посредници за цени на стоки, доставки и услуги. Може да се раздели неделимото преди и всеки да остане доволен след изгодно сключената сделка. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Започвате с разправия, но до вечерта ще се намери компромисният вариант в отношенията с близки и колеги. Ден на равнопоставеност между физическото и астралното ни тяло. Намерете мястото, което ви устройва и носи радост. Ще привлечете важен спонсор. Разделете печалбата справедливо. Укротете амбицията, балансирайте отношенията у дома и на работното място.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес печели балансираната политика, но при вас трудно ще се получи. Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и в следващите два дни ще задвижи кармичен кръст в хороскопа ви. Очертават се проблеми във връзките, чувствата и любовта. Гледайте да не си нарушавате личния комфорт и спокойствието. Внимавайте с храната, не яжте диворастящи гъби и намалете месото.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Тенденцията е взамно да си влезем в положението и да си помогнем, за да излезем от кризисните ситуации. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да дадеш и приемеш подкрепа. Водете дипломатична игра и политика. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Опитайте да се разберете с мир и любов. Вечерта се приберете с подарък.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес ближете рани и гасите пожари. Денят носи хармония, сближаване и възможност да се намерят устройващите ни варианти за бъдещето. Преговорите ще са равностойни, ще се отиде към взаимно разбирателство и зачитане на мнения и позиции. Търсете пътя на компромиса и ще постигнете примирието, което е било невъзможно в предните дни. Всеки прави крачката към другия.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на хармонизация, но и на изолация за вас от местата, в които отдавна не ви и мястото. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не влизайте в ролята на арбитър, независимо кой и за каква услуга ви моли. Не е изключено да ви използват като таран на чужди интереси. Не отивайте в крайности и не вършете чуждата работа. Подкрепете избора на душата.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Обстановката се успокоява, нимират се точните думи и се ближат раните от действията ни в предния ден. Днес и природата търси хармония и равновесие след преминаващото пълнолуние. Може да разрешите спор, да постигнете консенсус на работното място и в отношенията с партньори. Всеки прави две крачки напред и една назад в тангото на живота и нещата си идват на мястото.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Природата се стреми да запази равновесието. Нека и вашият стремеж да е към хармония, към взаимно разбирателство и творчески компромис. Не налагайте мението си на всяка цена. Опитайте да разберете другата гледна точка и мотивите, които ръководят действията на околните. Добре е да разделите поравно придобивки и задължения. Не давайте никому излишно предимство.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес е важно всичко да се дели поравно, да се определи територията на влияние и право на достъп. Разпределете и задълженията у дома и на работното място. Не се напъвайте да свършите всичко сами. Няма да ви кажат благодаря, колкото и да се трудите и нагърбвате с общите задачи. Време е всеки да си поеме отговорностите. През уикенда се очертават проблеми в любовта и връзките.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ако нещо трябва да се дели, сега е момента. Лесно се преодоляват различията, намира се верния подход в ситуацията, разпределят се точно пари, средства и отговорности. Тенденцията е с всеки да се разберете. Проведете уточняващи разговори с близките и децата, с работодателите и с хората, с които предстои да имате договорни отношения. Преразпределят се роли и територии.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Природата се стреми да запази хармонията и реда, работете и вие в тази посока. Сега е момента да се уточняват отношенията, да се правят компромиси и отстъпки в името на важна за всички цел. Прояви на завист, агресия и злоба водят към подение и разболяват. Днес кръвта се обновява и мислите ни текат гладко. Да не се убиват птици и мечти. Спазвайте прочистваща диета.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес отстъпвате от позиции, решения и мнения, за да има мир и любов и за да не си нарушите спокойствието. Някой ще се възползва от пасивноста ви и от решението за компромис и ще ви ощети. Ще се изнервите, но днес компромисът е част от сделката, иначе нещата няма да се случат и получат. Дано вчера сте си взели своето. Днес ще се наложи да делите и да правите жестове.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement