Connect with us

Водещи новини

Препятствия за Овен, късмет за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Изразете доброто си отношение към работата и хората покрай вас, за да събудите ентусиазма им и ще успеете заедно. Поддържайки свежо чувството си за хумор, ще ви бъде по-лесно да преодолявате препятствията. Започване на нова дейност или разширяването й, с включване в нея на нови съдружници, ще погълне вниманието и енергията ви. Нечии финансови средства ще подсилят усещането ви, че можете да се справите с всичко, каквото и да ви струва това. Добрите възможности, които откривате пред себе си, са мотив, който повишава активността ви.

ТЕЛЕЦ
Ще срещнете подходящия за вас човек, ако такъв все още не сте открили, много от вас ще го отдадат на късмета си. Работете, за да не изпуснете момента, възползвайте се от обстоятелствата и ще получите повече в очакванията си. Бъдете в крак с новостите, които налага животът, и ще оставате доволни от него. Отново ще покажете доброто си възпитание и отношение към другите. Ще впечатлявате с красноречие, интелигентност и чаровно присъствие. Това ще ви направи фаворити в очите на властимащите, а за останалите ще бъдете хора, на които може да се вярва.

БЛИЗНАЦИ
Рисковете ви са свързани с прекаленото ви желание да харчите. Поставяте си цели, които са перспективни и ще ви направят популярни. Но това неминуемо ще ви натовари психически и дори е възможно да ви отегчи в някаква степен. Разумно разходвайте енергията си, за да ви стигне за всичко. В самотата ще намерите отговорите на въпросите, които ви измъчват. Но не изпадайте в самоизолация, защото съществува слаба тенденция от подобна перспектива. На вас ви се дава да имате всичко, което пожелаете, стига разумно и с добри навреме взети решения да се борите за него.

РАК
Ще ви занимават въпроси от професионален и личен характер. Ще се вълнувате от работата си и впечатлението, което оставяте у другите. Действително имате влияние върху околните с балансираното си отношение към проблемите и готовността ви да сте полезни. Но не можете да поемете отговорността на всеки. Респектирате с интелигентните си решения и твърди действия. Отворени сте за нововъведения и образователни програми. Очакват ви финансови придобивки и лични удовлетворения. Домашните задължения ще споделите с близките си и ще имате повече време за почивка.

ЛЪВ
С удоволствие ще се отдадете на любимите си занимания и ще подобрите отношенията си с хора, останали в периферията на общуване. Скритите си притеснения ще оставите настрана, стремейки се да направите отношението си към тях позитивно. Добре обмисляйте решенията си, преди да ги претворявате в дела. Положителните резултати ще зависят от тях. Със свой проект ще привлечете вниманието на хора, имащи позиции в обществото, и така ще го популяризирате. Имате шанс да получите необходимото ви спонсорство, стига да направите нужните постъпки за откриването му.

ДЕВА
Интелигентност прозира от намеренията ви, но не ги проигравайте поради чужди недобри интереси. Работете за доброто на всички и трудът ви ще се възнагради многократно. Не превръщайте интимните си преживявания в достояние на другите. Някои желаят да запазят анонимността си, не ги поставяйте в деликатна ситуация. Роднинството ще ви задължи да поемете чужди ангажименти, не го правете на въпрос. Съдбата ще го оцени. Здравословните ви проблеми вече отшумяват, но се пазете. Осигурете си почивка вечерта сред любимите си хора.

ВЕЗНИ
Днешният ден е много подходящ да поставите началото на нещо или да направите по-сериозна стъпка в някоя област от живота си. Може спокойно да действате по-смело и да поемате премерен риск, особено ако става дума за начинание, което би ви доставило удоволствие и в което бихте могли да разгърнете творческите си способности. Моментът е особено подходящ да се вгледате в себе си, да осъзнаете за какво копнеете и да посеете семенцата на това, което искате да съградите в бъдеще. Не се връщайте назад – ако все пак събитията ви подтикнат да го направите, направете си равносметка.

СКОРПИОН
Оставете в миналото онова, което вече не ви е нужно или повече не ви служи. Денят носи шанс да проявите честност към себе си, което в други моменти не ви се е удавало. Някои от вас обаче може да изпаднете в мрачно настроение или да ви обземат депресивни мисли. Бъдете по-внимателни какво говорите и какво правите, защото има риск да стигнете до крайности и да направите драма от нещо незначително. Ще проявявате склонност да правите напук или да наказвате околните с мълчание или по друг начин заради това, че не са се отнесли с вас както сте очаквали.

СТРЕЛЕЦ
Ако се съсредоточите върху личните си проекти и начинания, ще оползотворите по-добре времето и енергията си. Възможно е да се наложи да разрешите някои финансови въпроси. Не използвайте непозволени средства, за да придобиете каквото и да било, защото некоректността ви ще си има цена. Днес ще се случват събития, свързани по някакъв начин с миналото. Може би нещо ще ви напомни за обстоятелства, за предишни случки или постъпки – ваши или на други хора, които сте мислели за забравени, но сега да се окаже, че все още не сте простили и това продължава да оказва влияние върху взаимоотношенията ви.

КОЗИРОГ
Макар че някои от днешните ви преживявания няма да са особено приятни, опитайте се да не бягате от чувствата си, а ги изживейте – така те ще протекат през вас и има шанс повече да не се върнат. За да помогнете сами на себе си, се концентрирайте върху душевните си преживявания и не се насилвайте да правите нещо, само и само всичко около вас да се случва както обикновено. Ще сте особено подвластни на променливи настроения, даже нищо чудно и да ви обхване необяснима тъга. Разговор с приятел или с друг близък човек може да ви помогне да се справите, като споделите какво ви мъчи.

ВОДОЛЕЙ
Опитайте се да не наказвате хората около себе си за предишни грешки и да им простите, доколкото е възможно. Всъщност е по-важно да направите това спрямо себе си. Днес може да се освободите от стари неща: ако имате желание, бихте могли да направите пречистване на тялото и да подредите дома си. Ще бъдете по-оптимистично настроени, но ако отношенията ви с даден човек са сложни, нищо чудно и тогава да се изправите пред предизвикателства. Вместо да разпилявате енергията си в разнообразни дейности, вгледайте се в себе си и си дайте почивка.

РИБИ
Предстои ви още един сложен ден, през който ще бъдете емоционални и трудно ще запазвате самообладание – особено ако около вас има дразнители, които постоянно ви предизвикват. Възможно е информация и факти, които са били скрити за вас, да излязат наяве и ще трябва да ги осмислите. Всъщност, звездните влияния ще ви подтикват повече да чувствате и да действате, отколкото да изпадате в разсъждения – с мислене едва ли ще решите проблемите. В любовен план има голяма вероятност поведението на човека до вас да ви разочарова или просто да се сблъскате с негови качества, които не са ви приятни.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement