Connect with us

Водещи новини

Препятствия по пътя на Козирог, финансови криза за Рак

Публикувана

на

ОВЕН
Сигурният начин за преодоляване на проблемите е да запазите доброто си настроение. Уреждането на сложни въпроси ще е свързано с финанси или по-точно – с недостига им. Ако се налага да търсите пари назаем, преценете много внимателно дали да се възползвате от услугите на банките, на институции за бързи кредити или от приятели. През втората половина на деня ще е трудно да съчетаете професионалните с домашно-битовите задачи. Осигурете си помощ от останалите членове на семейството. Постарайте се да не закъснявате за работа, ще си навлечете неприятности.

 

ТЕЛЕЦ
Емоциите в началото на днешния ден ще са противоречиви и не особено приятни. Причина за недоволство ще е отношението на колегите или деловите партньори, които непрекъснато ще променят мнението си или условията на уговорките ви. Подобна несигурност ще създава психическо напрежение, а и физическа умора. Реагирайте разумно, обмислено и по начин, който да прекрати провокациите, без да навреди на позициите ви. След обяд събитията ще започнат да се развиват скоростно, и то в предпочитаната от вас посока.

 

БЛИЗНАЦИ
Ако очаквате подобряване на материалното положение или допълнителни финансови постъпления, най-вероятно ще ги получите точно в този ден. Всички преговори, сделки, уговорки, които все още „циклят“ и не са стигнали до окончателния си вариант, ще отбележат напредък в следобедните часове. Динамичните промени ще засегнат предимно финансите ви. Не е изключено да получите непредвидено солидна парична сума, която обаче, по неблагоприятно стечение на обстоятелствата, да се наложи да похарчите почти веднага и изцяло.

 

РАК
Не преживявайте лошите финансови постъпления твърде драматично. Съвсем скоро ще успеете успешно да наваксате загубата. На работното място ще стартирате реализацията на нов бизнес, в който освен че ще участвате, ще подобрите и позицията си в служебната йерархия. Освен това, пак във връзка с функционалните ви работни задължения, ще създадете нови полезни професионални контакти, които ще се окажат не само твърде полезни, но и дълготрайни. Заредете се с търпение, защото твърде често ще удряте на камък.

 

ЛЪВ
За справяне с някои задачи ще ви е нужно повече време, отколкото сте предвидили. Текущата работа ще се трупа, а мисълта, че изоставате, никак няма да е окуражаваща. Напрежението ще расте, а правопропорционално ще намалява работоспособността ви. За вас един от ефективните начини за стабилизиране на душевното равновесие е да сте в пряк контакт със земята. Излизайте по-често на разходка сред природата или ако условията ви позволяват, занимавайте се с градината си. Онези, които нямат градина, могат да посветят част от времето на стайните растения.

 

ДЕВА
Възстановите ли обичайното си спокойствие, всичко ще се случва според предположенията ви. Те също са източник на положителна енергия. През днешния ден ще сте заети с по-малко задължения и може би именно за това работата ви ще е повече от достатъчно. Проблемите може да дойдат от две посоки: от неясноти във възложените задачи, предизвикващи спорове с колегите за схемата и методите на работа, и от нови партньори, които да направят опит да ви измамят. Ще избегнете и едното, и другото, ако си наложите равномерно темпо на работа.

 

ВЕЗНИ
Опитността и добротата ви е това, което ви позволява да прецените значението на всеки детайл в работата и отношенията с близките и приятелите ви. В противен случай може да пропуснете важна подробност, а за корекциите ще ви е нужно допълнително време. Както знаете, „работата не е заек, че да избяга“, така че не се лишавайте от поне малка почивка. Ако си осигурите и подходяща компания, то почивката ще е истински пълноценна. Необходимостта да осъществите няколко непредвидени пътувания ще разнообразят ежедневието ви.

 

СКОРПИОН
Ще усвоите нови умения и ще натрупате ценен опит. След като Венера влезе във вашия знак, контактите ще са занимателни, а емоциите ще са незабравими, макар и част от тях да са свързани с леки затруднения и с комични ситуации. Съобразявайте изказванията си с характера на събеседниците. Няма да ви е приятно, ако оскърбите някого незаслужено. Успоредно с професионалните занимания, е възможно да участвате или случайно да попаднете на тържествени събития. Те ще са нещо като естествен завършек на цикъла от изненади.

 

СТРЕЛЕЦ
Замислете се за страховете и съмненията си. Предстоят промени, които, от една страна, искате и подготвяте, а от друга – изпитвате опасения за силата на въздействието им. Не се отказвайте от тях, дори и да не разполагате с достатъчно време за подготовка. Настроението ви на моменти ще е твърде неустойчиво, ще ви е трудно да овладеете поривите на недоволство. Във ваш интерес е да не провокирате досадни и абсолютно излишни спорове, от които след време да изпитвате чувство на вина. Преодоляването на последиците от тях ще е трудно.

 

КОЗИРОГ
През днешния ден може да останете с впечатлението, че целият свят се е наговорил да ви противоречи и предвижда препятствия пред вас. Членовете на семейството ще ви изненадат с капризи или нелогични постъпки. Колегите от своя страна ще предизвикат спор, в който всеки ще дърпа чергата към себе си, от което ще страда цялостната работа. Обмисляйте решенията си самостоятелно и действайте по същия начин – независимо и придържайки се към принципите и правилата. Лесен начин за възстановяване на доброто самочувствие е да ползвате част от свободното си време за медитация или пък за хобито си.

 

ВОДОЛЕЙ
Ден за благотворителност, но вие искате повече за себе си. С такава тактика ще дистанцирате важни за бъдещето ви приятели и ще привлечете неприятни връзки с хора от сенчестия бизнес. Тези, които отхвърлите като връзки и контакти, ще се обединят срещу вас. Смирете амбициите, потърсете близки и приятели и вижте кой от какво има нужда. Ще получавате, ако давате, смирете апетитите си. Днес с един замах ще решавате проблемите. Участвайте в съвместни дела и сдружения, които ще защитят интересите ви. Ще се справите с конкуренцията, печелите и подписвате изгодни договори.

 

РИБИ
Преживяванията ще са разнообразни, често противоречиви. Ще установите от първо лице смисъла на твърдението, че щастието и нещастието са взаимосвързани и взаимозависими, че един от начините човек да се чувства щастлив е да се справя самостоятелно с проблемите. Грижете се за настроението си, подарете си нещо, което би ви зарадвало, когато не се чувствате достатъчно тонизирани. В края на деня обстановката ще се успокои и пъзелът ще се подреди. Ако в почивните дни ви поканят на парти с приятели, не отказвайте – емоциите ще са незабравими.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement