Connect with us

Водещи новини

Предизвикателства пред Телец, Козирог – избягвайте конфликтите

Публикувана

на

ОВЕН
Ако вече знаете какво искате, насочете вниманието си в това направление и начертайте стратегия за действие – дойде най-подходящото време за това. Ако сте обвързани, може да се изправите пред някои предизвикателства в комуникацията с партньора. Преодоляването им ще зависи от способността – вашата и на другия човек, да разговаряте искрено и да постигате компромис. Ако сте в процес на търсене на половинка, следвайте интуицията си. Много благодатни ситуации за хората, които се занимават с творческа работа – очаквайте прилив на вдъхновение и нови идеи.

ТЕЛЕЦ
Днес ви предстоят часове, изпълнени с малко повече предизвикателства, защото е възможно да попаднете в конфликтна ситуация. Дори и без да искате. Възможно е да сте по-изнервени от обикновено или да избухнете заради нещо дребно. Много благодатни ситуации, за да започнете да действате по нови проекти или да извършите някаква по-голяма промяна, която назрява от доста време, но все още не сте направили първата стъпка. Може обаче да се наложи да направите някои промени във всекидневието си или в работния си график, за да си освободите пространство и време за новите начинания.

БЛИЗНАЦИ
Започнете да събирате информация, за да усъвършенствате умения, които ще е потребно да приложите в бъдеще. Може да ви бъде по-трудно в сферата на взаимоотношенията, най-вече с роднини и приятели. Основната препоръка към вас е да сте прагматични, подредени и усърдни – следвате ли я, с вашия изобретателен ум и с комуникативните си способности наистина ще успеете да постигнете много. Идеите ви са добри, но останат ли само в мислите ви, не ще има никаква полза – нито за вас, нито за околните. Възможно е да изплува стар проблем, на който досега не сте обръщали достатъчно внимание.

РАК
Може в живота ви да се завърне човек, с когото сте имали нещо общо в миналото. Колко дълбоко ще ви засегне случващото се, ще зависи от конкретната ситуация и от това до каква степен държите на въпросния човек. При всички случаи обаче ще трябва да подходите по-отговорно и да се ангажирате с конкретно решение – ако не веднага, то през следващите дни. Обстоятелствата ще работят за вас и ще благоприятстват усилията ви да се затвърдите на работното място. Много от вас няма да се задоволят с положението и ще насочат поглед към нови професионални сфери.

ЛЪВ
Разбирате, че усилията трябва да продължат, ако искате да се ползвате от плодовете на труда си и за в бъдеще. Не изпускайте нито една предоставила ви се възможност, ориентирайте се бързо и действайте. Планирайте делата си с перспектива и поддържайте връзките си, ще ви потрябват отново. Интересите ви в област, с която предстои да се запознаете, ще промени представите ви за работа, но такива са новостите. Избягвайки грешките си, ще напредвате по-бързо от очакваното. Ще покажете на всички, че сте от хората, на които може да се разчита и работата ви да бъде успешна.

ДЕВА
Пътуванията ще са благоприятни, но бъдете внимателни при шофиране. Занимаващите се с бизнес ще напреднат в договореностите, довеждайки ги до финансови резултати. Успокоени, ще се погрижите за нуждите на семейството си, осигурявайки им нещата, от които се нуждаят. По справедлив и разумен начин ще защитавате интересите си, без да изпадате в крайности и избягвайки съмнителни контакти. Предстоящо пътуване ще ви създаде повече грижи в подготовката си по него. Дамите, чувствителни и загадъчни, ще изживеят романтична връзка, привличайки вниманието на някого, когото и те харесват.

ВЕЗНИ
Отговорете си дали имате чувства, или го правите помежду другото, защото връзката ви може да се задълбочи и да нараните партньора си. Ако сте искрени, няма да съжалявате. Роднини ще ви притиснат с имотните си претенции, което може да ви създаде финансови затруднения или неприятни усещания. В крайна сметка, въпросите ще се решат, съдбата ще се погрижи да получите това, което е ваше. Ще може да се отпуснете и освободите от стреса сред хора, с които се чувствате спокойни и интересни. Развитие на личен въпрос, свързан обаче с имот или пари.

СКОРПИОН
Без да криете желанието си да успявате в начинанията си, ще се стараете повече и с очарованието си ще привличате на своя страна можещите. Заедно ще градите по-доброто настояще и бъдеще. Благодарение на силната си воля, ще се справяте с трудностите, които други при същите обстоятелства биха се върнали назад. Поради умора или други причини, настроението ви често ще се променя и може да ви навежда на неградивни мисли. Във възможностите ви е да овладеете всяка ситуация, стига да сте добронамерени докрай, не само в рамките на интересите си.

СТРЕЛЕЦ
Ако в нещо не успявате, не бързайте да вините другите, потърсете грешките в себе си и не взимайте решения под влияние на емоциите си. Мислете позитивно и се радвайте на чуждите успехи. Това е пътят към щастието, в случай че го търсите. Бъдете приветливи и не се ограничавайте в общуването си само с хора от вашата среда, има какво да научите и от останалите. В личен план ви предстои да вземете решение, касаещо бъдещето ви за дълъг период напред. С повишена интуиция ще подхождате при решаването на всеки свой проблем. Ако й се доверявате, ще си спестите главоболия.

КОЗИРОГ
Денят е много продуктивен за творците измежду вас. Добри възможности за постигане на лични и обществени задачи. Необходима ви е по-голяма концентрация в работата. Не се поддавайте на обратите в настроението си, защото това ще ви отдалечи от приятното. На някои от вас им предстои смяна на работното място. Това може да е съпроводено със затруднения от личен характер, които ще трябва да преодолявате. Не влизайте в конфликтни ситуации, но ако се създадат такива заемете неутрална позиция. Ще акцентирате вниманието и труда си върху текущите задачи и професионалното си развитие.

ВОДОЛЕЙ
Не по-малко ангажирани ще бъдете с личните си и обществени обвързаности, при някои те ще са още по-натоварени от обикновено. Няма да ви липсват добри финансови възможности за изгодни вложения, пазарът на имоти ще ви предложи интересни оферти, така щото да ви носят добри дивиденти. Консултирайте се със специалисти, ако срещнете затруднения, и действайте. Имате добри идеи, които следва да реализирате. Разумни доводи ще търсите и за връзките си с партньорите. Много неща ви притесняват или може би притесняват партньора ви и това пречи на връзката ви.

РИБИ
Споделяйте, търсете общи решения, ако бизнесът го изисква и делите печалбата си с други. И в бизнеса, и в личния си живот, ако сте последователни в работата и действията си, следвайки разума и сърцето си, ще успеете. За свободното си време организирайте пътуване, като го споделите с хората, които ви помагат по-добре да се разтоварите от стреса. Други ще празнуват и ще се радват на повишено внимание. Погълнати от всичко около вас, ще работите за собствения си просперитет. Предимство в живота си ще дадете на онези неща и хора, които биха ви помогнали да постигнете по-скоро целите си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement