Connect with us

Водещи новини

Покана от чужбина за Овен, стресови ситуации за Телец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Денят ще ви донесе покани, предложения и срещи, които ще дадат възможност да се внедрите в нова пазарна ниша. Чакайте обаждане и от чужбина. Добре е да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма. Този ден разкрива истинските ви отношения с някого и показва на кого може да се опреш и довериш в бъдеще. Сънищата намекват за това, с което трябва бързо да приключите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви и с Уран от вашия знак. Нещо неочаквано може да се обърка. Може да ви се стоварят на главата чужди отговорности, а и вести от чужбина ще ви притеснят. Ден на телепатичните контакти. Ако мислим за някого той ще ни се обади.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на телепатичните контакти. Ако мислим за някого, той ще ни се обади. Разстоянията нямат значение. Осъществете връзка с партньори и приятели в чужбина. Може да ви предложат изгодни оферти за работа, пътуване или друга съвместна инициатива. Не се бавете с отговорите и не се разсейвайте със странични и неангажиращи връзки. В момента се оформят лагерите в живота ви.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Денят започва трудно, но до вечерта облаците се разнасят, идва подкрепа и от чужбина. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти и на лично прозрение за отношенията ви с някого. Не е време за недоволство, приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Съдбата ви дава толкова колкото можете да понесете като радости и тежести.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес разширявате пълномощията си, получавате и дотация или друг вид подкрепа от чужбина. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Поне един болен въпрос ще се уреди, но за родените в първите дни на зодията ще се изостри стар проблем във връзка с родители и деца. Трудно удържате юздите на младите, а някой се опитва и да ви сложи такива. Няма да се дадете.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес имате възможност да се срещнете или да преговаряте от разстояние с бъдещи спонсори, покровители и работодатели. Добре е за делови връзки с чужбина. Може да намерите и работа към филиал на чуждестранна фирма у нас. Време е да се пазарите, да продадете скъпо талантите и продуктите на труда си. Поискайте истинската и удовлетворяващата ви цена за всяка услуга.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес облаците се разнасят и хоризонта пред вас се изчиства. С всеки може да се разберете и договорите. Препоръчват се разговори с бъдещи или настоящи работодатели и приятели от страната и от чужбина. Ако заминете дълго няма да се върнете. Денят се свързва с изгнанието и абдикацията. Не пропускайте шансовете си за нова бизнес позиция тук или някъде по света.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

За родените в първата декада денят носи рескови случайности и промени в предварително установената проглама. Нищо няма да върви по план и по правилата. Доверете се на интуицията. Ще се наложи да правите жертви в името на съвместната инициатива и работа. В живота ви може да се появи нов дразнител. Някой вече е готов да вземе решение за заминаване в чужбина.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Може да получите предложение от чужбина или от чуждестранна фирма базирана на местна почва. Навлизате в силен период до петък на обед. Подредете си приоритетите, обадете се на хората, с които отдавна планирате да работите и действате синхронно за съвместна защита. Доверете се на интуитивния си избор. Преговаряйте директно с шефовете, а не с посредници и парламентьори.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Доверете се на интуицията. Ден на телепатичните контакти. Помагат си взаимно тези, които емоционално са свързани независимо на какво разстояние се намират. Може да получите предложение от чужбина и подкрепа в тежък момент. Този ден подлага на тест по пригодност и здравина връзките, отсява полезното от вредното и показва в каква посока да се преориентирате.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак и в квадратура с Уран от Телец. Ще изпиете утрезвяващо хапче. Дистанциите с определени хора и екипи ще се увеличат. Може да се решите да напуснете страната или средата си. Доверете се на усещанията си. Очертават се компрометиращи връзките ви събития и тежки обрати в живота.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на телепатичните контакти. Интуицията ви работи на ниво. Може да усетите какво се случва с близки, които са далече. Обадете се на тези, за които си мислите непрекъснато. Разстоянията са без значение. Ще се намери изход от всяко неприятно положение. Символ на деня е жерав излизащ от тъмен облак. Ден за пророчества и разкрития даващи ви нов поглед към света.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement