Connect with us

България

Д-р Петър Москов: „Обикновения човек“ Манолова, финансирана от „обикновени хора“ с „обикновени хазартни бизнеси“

Публикувана

на

Бившият здравен министър Петър Москов  не спести критиките си към Мая Манолова по повод нейните закани да върне властта на „обикновените хора“ и призивите й за оставка на кабинета Борисов3.

Ето какво написа бившият здравен министър  във  Фейсбук профила си: 

Слушам г-жа Мая Манолова, тя обявява че иска да върне властта на „обикновените хора“. Разпалено атакува всяка неправда на света, защото тя е от „обикновените хора“ и живее техните проблеми и трудности. Вълнуващ автентичен зов за справедливост, си казвам и аз и другите, които слушат.

После си спомням, че на едно място се казва „по делата им ще ги познаете“.

Още по-после си спомням, мащабите на финансиране на кампанията на „обикновения човек“ Манолова, осигурено от „абсолютно най-обикновените хора“ с най-обикновените хазартни бизнеси.

Съвсем после си спомням, как през 2015г. наложих приемането на законово задължение, НЗОК да сключва договори за онкологично лечение, само при осигурена комплексност на лечението. (това значи да не могат да вземат пари от касата, ако Ви разкарват като непотребна вещ да си търсите място за лечението си, когато не им е финансово изгодно). Г-жа Манолова, беше една от „обикновените депутати“ от БСП и ДПС, които атакуваха закона в „обикновения съд“, който го отмени, защото пречел на „обикновената търговска дейност“ в болниците.

Малко след това, животът срещна г-жа Манолова с тежко здравно предизвикателство от същото естество. Тя като един „обикновен човек“ потърси комплексното лечение на една „обикновена“ германска болница…

Толкова за „необикновените“ превъплъщения на лицемерието!  

 

 

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2020
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement