Connect with us

Лайфстайл

Петя Дикова очаква бебе през пролетта

Публикувана

на

ТВ водещата Петя Дикова разкри пред зрителите в национален ефир, че с приятеля ѝ – поета Илиян Любомиров очакват първото си дете. Тя спонтанно обяви новината в предаването си „COOL“.

Двамата влюбени ще станат родители през пролетта.

Петя Дикова призна, че гостуването на световноизвестния илюзионист Андрю Басо я е предразположило най-накрая да сподели щастливото събитие.

Басо, който е и менталист, успя да познае, че бебето ще е момче и с колко букви ще е името му. „Има нещо приказно точно магьосник да съобщи новината, че очакваш бебе”, развълнувано сподели водещата след ефир.

Дикова призна, че приятелят ѝ харесва името Александър и е редно тя да се съгласи, тъй като те са като италианска фамилия и правят това, което той каже.

Дикова каза, че не е искала да разкрива толкова много и не може да повярва, че Басо е успял да я предразположи до такава степен.

Петя и Илиян Любомиров, известен и с псевдонима Августин Господинов са заедно от повече от две години. Двамата се запознават в bTV, докато той чака за участие в сутрешния блок заедно с писателя Захари Карабашлиев.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни