Connect with us

Водещи новини

Печалби за Телец, нов бизнес за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните и в късния следобед среща Меркурий. Аспектът ви поставя в неблагоприятна ситуация при уреждане на нови сделки и договаряния. Някой ще опита да ви постави в неизгодна позиция и да ви наложи своите правила. Прекаленета ви активност ще донесе само болка. Маркирайте границите, от които повече няма накъде да отстъпвате.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и стартиране на бизнес, който може да се развива успешно в момент на криза. Ще ви дойдат чудесни идеи, ще усетите накъде да тръгнете и коя ще се окаже печелившата пазарна ниша. Телецът има един вид шесто чувство за печалби и надушва откъде може да дойдат парите в трудно време. Правете това, което ви идва отвътре.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Денят е добър за размишления, проучване и открития, за пътувания и командировки, за срещи с тези, които чувствате близки на сърцето и желани за бъдещи партньори. Направете някому подарък, раздайте ненужни вещи и се освободете от неприятни ангажименти. Ще почувствате особено ясно и силно къде са вашите хора и къде са тези от противниковия лагер. Не правете компромиси.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Труден ден за бизнес инициативите, които скоро сте стартирали или подхванали наново. Може би трябва да префасонирате магазина и офиса си. Заемете се с нещо различно и проспериращо в дните на криза. Ще спелят тези, които бързо се преориентират. Освободете се от това, което вече не носи приходи. Доверете се на вътрешното си усещане и направете интуитивен избор.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес е добре да направите първа крачка в нов бизнес, да осветите новото си заведение или търговски обект, който ще започне да функционира в следващите дни. Всичко, което ви хрумне или уредите като бизнес инициатива в този ден ще носи пари и ползи в бъдеще, ще ви осигури нужната материална самостоятелност и защита от конкуренцията. Доверете се на инстинктите.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на интуитивни прозрения за посока и цел. Може да се избистри намерението ви за някаква нова дейност или да намерите обекта, в който да я развивате. Ще се случват събития позволяващи да намерите нова ниша в кризата на зимния сезон. Ще ви се обаждат с изгодни предложения, а и вашите оферти ще се приемат. Направете някому подарък, раздайте ненужни вещи, спазвайте диета.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Съвпадът на Луна и Меркурий във вашия знак дава възможност да се стартира днес или през уикенда нова търговска инициатива, да се отвори и освети нов офис или помещение, в което ще развивате допълнителна или основна дейност в момент на криза. Дано сте избрали правилната и благодатна ниша. Не чакайте повече, рекламирайте се, поканете приятелите и прережете лентата.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Един от благоприятните дни за старт на нова дейност и нова търговска инициатива. Направете промоция, рекламирайте това, което започвате и поканете гости за откриване или освещаване. Ще се събудите заредени с идеи, които е добре да осъществите. Не се отказвайте и от предложения за съвместна работа и равностойно участие в обща фирмена дейност. Ще усетите къде ви е мястото.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ако от доста време сте мислили как да започнете някаква търговска дейност и как да изкарвате допълнителни пари, днес може да намерите тази своя ниша. Съвпадът на Луна и Меркурий в знака на Темида-Везните ще ви насочи към правилните и печеливши договорни отношения бази и дейности. Кандидатствайте и за по-висока служебна позиция независимо конкуренцията.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ще се събудите с усещане за правилната посока и избор, но събитията ще изискват да предприемете нещо съвсем друго. Съветът е да изчакате, да не избързвате, за да не се ядосвате, че сте сбъркали посоката. Не е ден за публични изяви. Действията ви обслужват чужди интереси, а някой може да си препише и вашите заслуги. Отложете за друг ден и старта на новите бизнес инициативи.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Събитията от този ден може да ви подскажат къде е добре да се преместите да живеете, да работите или да развивате нов бизнес. Някой стартира отдавна планирана търговска дейност с доказани във времето приятели и партньори. Добре е да се направят съответните реклами и промоции, да се привлече клиентела и да се поканят гости. Доверете се на интуицията и в избора на храната.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на устата. Събуждаме се с откровение за полезното и вредното. Наблегнете на тази храна, която ви се дояде. Не яжте нещо, което ви отблъсква, дори и да обидите някого. Постъпете избирателно и към личните си и професионални връзки. Не се свързвайте с хора, към които усещате някакво неприятно чувство или отблъскване. Доверете се на интуицията, тя е вашето оръжие.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement