Connect with us

Водещи новини

Печалби за Телец, губещ и рисков ход за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Проучете изоснови и по различни канали условията за всичко, с което планирате да се занимавате, да започнете или да решите да кандидатствате. Постарайте се да стигнете до основата на нещата. Повърхностният подход ще донесе само неприятности. Вечерта може да получите и съобщения за чаканото финансиране или за проект, който може да ви донесе печалби.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

До обед търсете информации и сведения. Не отивайте неподготвени на важни срещи и мероприятия. Следобед може да направите своя отдавна планиран удар в посока на личните ви и бизнес интереси. Ще получите достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. Луната навлиза в Телец и преминава през точката си на финансова екзалтация. Идват печалби.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Голяма част от деня ви нека премине в консултации, обсъждания, проучване и планиране. Всяка информация, до която се доберете ще ви свърши работа и ще отвори път там, където за сега е само крива пътека. Почти в края на работното време може да получите одобрение на личните си планове и заявки. Включете се в спонсорски проекти и станете част от финансирането.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

6

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

До обед се отдайте на проучване и размисъл. Не бързайте да предприемате необмислени крачки и действия независимо, че Меркурий от вчера върви в директна посока. За вас колелото бавно ще се завърти и работите бавно ще се уреждат. Тази вечер може да ви предложат нещо изгодно, но изискващо преструктуриране на заниманията и дейностите ви. Посъветвайте се с капацитет.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на тайното знание, което не се дава всеки ден и на случайни хора. Препоръката е да пиете от извора, да намерите свои хора в местата където се решават важни делови и професионални задачи. Не използвайте посредници, ако не искате друг да спечели от вашите усилия и делови контакти. Търсете среща с учителите и с доказаните капацитети в областа на личния ви интерес.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес учителят си намира ученици и обратното. Всяка получена информация ще ви е от полза. Търсете първоизточниците, не се задоволявайте с преразказаното. Постарайте се да получите точни информации и данни в посока на преките ви задачи и отговорности. В този ден работейки за друг работите и за себе си. И в сънищата ви ще има важни данни и знания изкарани от подсъзнанието.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Родените в третата декада са на прага на губещ и рисков ход. Направете проучвания, не тръгвайте неподготвени за изпити, срещи и разговори, от които зависи бъдещето ви, работата или личните отношения. Вземете решение за повишаване на личната квалификация. Запишете се за нов образователен или професионален курс. Спазвайте закона, уредете нужните документи.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на тайното знание, на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. До обед сте в силна позиция. Може да постигнете максималното в проведените преговори. От обед навлизате в период на обтегнати отношения с колеги, клиенти и работодатели. Спонсорите се отдръпват. Тази вечер може да получите неприятно съобщение. Влизате в преразход на средства.

5

РАБОТА

6

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден за опипване на почвата, за проучване на пазара, на фирми и университети, в които смятате да кандидатствате. Ще спечелят тези, които получат информация от първа ръка. Добре е да се запишете за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е момента да решите какво е нужно да се доучи и постави на дневен ред. Търсете учители или ученици за работата, която предлагате.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на проучване и претегляне на възможните варианти за бъдещите ви действия и инициативи. Меркурий вече върви в директна посока, но за вас е важно да изчакате ходовете на околните и тогава да действате. Родените в третата декада може да направят прибързан ход, с който да си докарат неприятности. Печелят тези, които получат точна и навременна информация в желаната посока.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

До обед направете някои проучвания и сами давайте консултации. Постарайте се да стигнете до основата на всеки проблем. Потърсете среща с капацитети в нужната ви област. Търсете допълнителна информация и не се ограничавайте само с най-необходимото. Ден на тесните специалисти и на прецизно извършената работа. Включете се в нова образователна програма.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ако проучите добре нещата и получите допълнителни данни по интересуващите ви въпроси може да спечелите много. Не пренебрегвайте нито едно предложение и покана. Съобразете се с нечии желания и с опитайте да стигнете до основата на проблема, който ви вълнува. Навлизате в тридневен печеливш период, в който ще се похвалите с успешна сделка и придобивка.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

август 2020
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement