Connect with us

Водещи новини

Печалби за Риби, Телец – грижете се за здравето

Публикувана

на

ОВЕН
Във възможностите ви е да приключите започнато в срок и по начин, който ви удовлетворява, стига да сте последователни в действията си. Също така е възможна промяна в обстоятелствата, която да ви подтикне към нестандартни решения. С тях ще изпреварите онези, които мислят постарому, но най-важното – ще сте полезни на повече хора. Очертава се с повече усилия да постигате желанията си. Вниманието ви да бъде утроено, когато слагате подписа си под документи. Съществува опасност от измами и последващи главоболия. В този смисъл сте предупредени и да внимавате какво говорите, а също и когато мълчите.

ТЕЛЕЦ
Ще имате срещи с високопоставени личности, които ще допринесат за вашия материален възход. Предстоящо пътуване налага изчистване на детайлите по него. В здравословен план са възможни провокации при страдащи от високо кръвно, а също и от сърце. Отнасяйте се с повече грижи към здравето си. За много от нещата, които ви вълнуват и ви разочароват, търсете причините в себе си. Те са поправими, стига да бъдат осъзнати. Благодарение на добрите си взаимоотношения с околния свят ще получите допълнително стимул да се развивате и показвате най-доброто от себе си.

БЛИЗНАЦИ
Новостите ще следват активността ви, или обратното, но във всички случаи ще се оказвате на точното място в точното време. Вслушвайки се в препоръките на уважавани специалисти в сферата, която ви интересува, ще вземете правилните решения за себе си и с това ще ускорите възхода си. Целеустремеността ви се толерира и ще получите шанс за блестящи изяви, с каквито не всеки може да се похвали. Ако работните ви проекти ви поставят в нетрадиционна за вас обстановка, не се противете, напротив. Постарайте се да внесете нещо свое, запомнящо се и оценяващо се по важност от другите.

РАК
С новаторските си виждания и подход на работа ще приобщите много хора около идеите си и заедно ще ги осъществите. Животът ви ще се обогатява с различни възможности, стига да гледате на тях така. Ще започнат промени и в интимния ви свят. Засилвайки общуването си с приятни хора, ще търсите по-често компанията им и в тази връзка са възможни нови обвързвания. Щастието е при вас, не го търсете встрани. Финансова обвързаност може да постави някои от вас зависими от нечие поведение и едностранчиви решения. Това ще повиши чувствителността ви и провокира към по-импулсивни действия.

ЛЪВ
Не допускайте личните ви затруднения да възпрепятстват общуването ви с околния свят. Всичко е преодолимо, стига да подобрите организацията си. Дайте предимство на онези дела, които бързо ще ви изведат до успеха. Потърсете съдействие и от хора, които уважавате и с чиято подкрепа бихте постигнали повече. Гледайте позитивно на живота си, предстоят ви толкова хубави моменти, заради които си струва да преодолеете препятствията. При много от вас ще настъпят промени в бизнеса и в личния им живот. Новостите ще ви зарадват и направят по-добри и успяващи.

ДЕВА
Погрижете се за почивката си и се възползвайте от привилегиите, които ще получите. С поглед напред, ще довеждате идеите си докрай, постигайки най-доброто за себе си, или поне към това ще се стремите. Събитията ще следват едно след друго и ще се отразяват на всеки различно, за това е сигурно, че няма да скучаете. Ако ви предстои смяна на работното място, не се притеснявайте, ще бъде за добро. В търсене на решения, бъдете обективни, като изхождате от даденостите. С находчивостта си ще успявате навреме да овладявате ситуацията, усвоявайки наред с това и уроците си в движение.

ВЕЗНИ
Работейки за интересите си, не пренебрегвайте чуждите, ако не искате товарът им да се стовари върху вас. Такъв е начинът за постигане на целта, трудностите са неизбежни, но преодолими. Контролиращи емоциите си, ще се изправите срещу изкушенията и внушавайки сила, ще парирате всеки опит да бъдете манипулирани и използвани. Издигнете се над дребнавото, в повечето случаи превъзхождате околните. Грижете се за духа и здравето си. Ще подчините мисленето си на практичната страна на живота си и бързо ще осъществите намеренията си.

СКОРПИОН
Дръзновението ви ще ви изведе далече напред, с качествата и последователните си действия ще привличате интереса на много хора върху себе си. Уважавани сте сред колегите си, търпеливо и успешно градите авторитета си и това неминуемо ще ви издигне в йерархията. Най-добре от всички умеете да защитите интереса си и да не позволите на никого да ви употреби за лични цели. За съжаление няма да ви липсват натоварващи ситуации, които могат да ви изнервят и натоварят психически. Търсете по-често компанията на хора, които цените, и ще да излезете по-бързо от това ви състояние.

СТРЕЛЕЦ
Финансови затруднения и други ограничения могат да нарушат покоя ви, но не изпадайте в паника. Не страдайте и ако човека, когото обичате, е изгубил интереса си към вас. Скоро ще срещнете друг, с когото ще изживеете силна любовна връзка. Родителите и децата имат нужда от вниманието ви, не ги пренебрегвайте. Чувството ви на неудовлетвореност от работа, семейство и обкръжение ще ви накара да се замислите повече над живота си. Ще се радвате на повече внимание и взаимност, ако промените нагласата и мисленето си. Не винете другите, търсете отговорността в себе си.

КОЗИРОГ
Какво значение има, че някой друг е виновен, когато вие сте тъжни и страдате. Вземете нещата си в свои ръце и действайте, бъдете себе си. С по-ведър поглед, настроение и удвоени сили ще се погрижите за материалната си осигуреност, очаквайки живота ви да стане по-спокоен и добър. Възможности няма да липсват, най-вече там, където имате интереси и влагате енергията си. Нещата, които харесвате и ги притежавате, ще запълват липсата на онези, които не може да имате. Разбирането ви за това говори за духовна зрялост и ако имате такава, то вие сте сред първенците.

ВОДОЛЕЙ
По всички въпроси, създаващи ви напрежение, ще получите отговорите, които търсите. Отнасяйте се към заобикалящите ви с нужното уважение, рискувате да предизвикате загуба на интерес към личността ви, ако имате повърхностно отношение към тях. В повечето пъти водите аргументирани спорове, но изпадате в крайности и това ви пречи да оцените момента. Разбиранията ви за свобода се разминават с общо приетите, вътрешното ви състояние е объркано и това не ви помага. Със сигурност бихте постигнали просветление в живота си, ако формулирате ясно желанията си.

РИБИ
В отношенията ви с интимния ви партньор бъдете внимателни. Напрежението между вас не е преодоляно. Покажете му, че го цените и сте благодарни на съдбата за възможността да бъдете заедно, ако това наистина е така. За разлика от интимния ви живот, бизнесът ви ще се развива според желанията ви и ще ви носи печалби. Разумът и вътрешното ви усещане за нещата ще ви насочва към градивни действия. Трудностите са естествена част от ежедневието, без да оказват негативно въздействие върху психиката и живота, помагат да усвоим знанията и опита, липсата на които би ни причинило провал.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement

Популярни