Connect with us

Водещи новини

Овен постига целите си, любовен импулс за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
В крайна сметка ще постигате целите си. Решени ли сте да действате, го правите. Увереността ви извиква във ваша подкрепа всички добри сили, отварят ви се възможности и перспективи. В професионалната сфера ще работите за овладяване на новостите, които налага пазарът и икономическите развития. Няма да са рядкост подобряване на финансите, а с тях и на битовите условия. Но не за всички, възможни са и съкращения, отново във връзка с изтъкнатите по-горе причини. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

ТЕЛЕЦ
Проявете повече яснота в действията си, за да останете разбрани и не на последно място, да получите нужната ви подкрепа. Можете и сами да се справите, но защо да стигате до крайности, когато с обединени усилия ще ви бъде по-леко и удобно. Подредбата на приоритетите е крачка към успеха, добрата ви ориентация е също малка гаранция, но основното си остава работата. С буден дух ще се насочите към прояви, водещи към целта, и в това няма съмнение. Използвайте интуицията си и силата на момента, от тях никой не може да ви лиши.

БЛИЗНАЦИ
В личния си живот не позволявайте натовареността ви да определя отношението ви към близките и по-специално към един човек. Работа и бизнес ще има и след време, но отминалото време никой не може да върне. Любовта ще ви дава сили да посрещате изненадите и да се справяте с всичко, което животът предлага. Макар и в движение, решенията ви няма да са лишени от находчивост и прагматизъм. Следвайки логиката на разума и интересите си, ще търсите най-доброто за себе си и за семейството си, което невинаги означава, че сте на прав път.

РАК
Днес бъдете внимателни, рискувате да не забележите и да омаловажите съществени подробности, ако егото ви нашепва, че сте прави във всичко. Няма безгрешни хора и е важно е да се поправим, когато грешим. Не стигайте до крайности в нищо, защото инерцията ще ви отдалечи от първоначалния замисъл. Това налага да промените част от мисленето си, ако искате да си спестите разочарования, а и за да станете психически по-устойчиви. Поради неотложно пътуване, ще прекъснете започната работа или друга, важна задача, което ще се отрази на плановете ви.

ЛЪВ
Общителните ще срещнат разбиране и сходни интереси в нови хора, което ще ги направи щастливи, но не пренебрегвайте онези, които са ви давали сигурност и подкрепа в отминало време. Предизвикателства и новости от различен характер ще занимават повечето от вас. Неотложни задачи ще ви натоварват с допълнителни проблеми, с риск да ви отегчат повече, но няма да ви отказват. Очакваните финансови постъпления ще направят трудностите по-възприемчиви и по-леко ще гледате на тях. Независимо от стреса край вас, ще стигнете до хармонични отношения с човек, който не спира да ви вълнува и днес.

ДЕВА
Любовният ви живот ще ви радва, внасяйки силни емоции и настроение в делниците ви. Самотните ще направят по-смела крачка в живота си и е възможно да сключат брак. Онези, чиито интереси са навън от семейството, да бъдат по-предпазливи, възможни са разкрития и главоболия. Ще издигнете авторитета си, ще успеете да изясните въпроси, които напоследък ви създават несигурност. Ще успеете да поемете контрола върху нещата в свои ръце, но ще трябва да внимавате за начина и тактиката, която ще прилагате. Ако действате егоистично, ще има риск по-късно да понесете съответните последствия.

ВЕЗНИ
Най-доброто, което можете да направите, е да действате дипломатично в определени ситуации, а не в абсолютен или внушителен стил. Ще изразявате желанията си с решителност, ще се утвърждавате по динамичен начин и няма да бъдете разочаровани. Възможно е да ви се разкрие истинското лице на една замаскирана ситуация. Вашият избор да запазите хладнокръвие ще бъде много правилен. Ако действате импулсивно, последиците от действията ви може да имат обратен ефект. Може би има някои планове, които няма да бъдат толкова лесни за изпълнение, също изглежда, че могат да донесат някои пречки.

СКОРПИОН
Новият човек, който ще срещнете, ще намери вратата на сърцето ви отворена, покажете интереса си без колебание, контактите, които ще започнете, ще обновят емоциите ви. Като цяло денят може отново да извади на преден план някои въпроси, които или не са уредени, или са уредени повърхностно и касаят работата или професионално партньорство. Вашето поведение или отношение към събитията ще бъде странно. Ще имате нужда от умствена почивка, за да се успокоите и да възстановите силите си. Партньорът ви ще разбере нуждите ви, ще ви даде нужното време и пространство.

СТРЕЛЕЦ
Преминавате през етап на спокойствие и емоционална сигурност. За да избягате от напрежението и да не натоварвате повече психиката си, ще изберете да се оттеглите от светлината на прожекторите. Вашият вътрешен свят ще има нужда от почивка. Сега започва много добър период за интроспекция и размисъл. Вслушването в мислите и чувствата ви е най-доброто нещо, което можете да направите, тъй като те ще ви помогнат да видите нещата, които са приоритетни за вас в този момент. На преден план излизат креативността, вдъхновението и въображението и помагат много за изразяване на чувствата ви.

КОЗИРОГ
Късметът ще работи във ваша полза. Предстои радостно събитие или новина, което ще ви извади от несигурността и застоя. Емоциите ще са интензивни, повече от необходимото. Ако имате връзка, опитайте се да запазите добро отношение към нещата, които я засягат. За вас това е време, в който професионални и социални въпроси ще ви занимават много. Опитайте се да ги управлявате или може да ви превърнат в хора без кауза и да се създадат търкания между вас и другите. Възможно е да се появят някои пречки, така че трябва да проверите някои подробности навреме.

ВОДОЛЕЙ
Въпросите, свързани с емоционалния сектор, отново ще излязат на преден план и може би ще бъдат преоценени. Може да почувствате, че някои хора на работа се опитват да ви управляват емоционално, така че в някои случаи не забравяйте, че разстоянията се считат за необходими. Приоритизирайте деловите въпроси и не ги оставяйте за последния момент. С течение на деня е възможно да се появят проблеми, свързани с лични отношения или семейни задължения, което ще създаде безпокойство за вас. Пожелали сте нещо от дълбините на душата си и то ще се сбъдне.

РИБИ
Може да се почувствате по-уязвими към проблеми, които идват от миналото, особено ако засягат областта на междуличностните отношения. Трябва да бъдете особено внимателни, ако възникнат конфликти с партньора ви, за да не допуснете тяхното развитие. Ако сте необвързани, нещо ще ви накара да преоцените фактите от миналото и е възможно да се събере отново с човек, с когото сте имали романтични отношения, но сте се отдалечили с времето. Може да се появят някои проблеми, които ще понижат малко нивото на настроението ви. Вашето желание ще бъде да дадете незабавен напредък на застояли ситуации.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни