Connect with us

Водещи новини

Овен- не взимайте крайни решения, делово предложение за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес природата се стреми към хармония в желанието да запази статуквото на отминаващото пълнолуние. Не взимайте крайни решения, не влизайте в непримирими отношения и двубои. Давайте го по-лежерно, опитайте да разберете другата гледна точка и да направите взаимни компромиси по пътя към любовта или съвместната работа и бизнес инициатива. Почивайте повече.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на равнопоставеност. Постарайте се да огреете навсякъде и разпределете екстрите поравно. Ограничете до минимум конфликтите и контактите с хора, които винаги ви предизвикват. Днес крясъците разболяват и отварят тайни рани в тялото и в душата. Постарайте се да запазите хармонията в отношенията. Не изневерявайте, съобразете се с желанията и нуждите на близките.

6

РАБОТА

6

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

6

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на богинята на човешката душа Психея, която често е изобразявана като пеперуда. Постарайте се поне в някои моменти настроението ви да е пеперудено, гледайте по-лежерно на проблемите и не отивайте в крайности. Не взимайте решения под въздействие на провокиращи разговори и преживявания. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Съветът за деня е да не нарушавате хармонията и установения ред, да се стремите към балансирани действия и компромиси. Опитайте да разделите неделимото преди. Безцеремонното поведение ще ни разболее. Символ на деня е умереността във всичките и форми и прояви. Забравете служебната амбиция и се усмихнете на конкуренцията. Заемете се с почистващи действия.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Денят изисква смирение. Опитайте да влезете в положението на другите и да разберете тяхната гледна точка. Може да се договорите за важна сделка. Всеки прави своята отстъпка и работата се урежда. Заемете се с почистване и с подредбата на дома. Разпределете роли и отговорности за празничните мероприятия. Обадете се на тези, с които отношенията напоследък са охладнели.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Разпределете по братски отговорности и придобивки. Разберете се с близки и приятели кой какво ще приготви за празничната трапеза. Разпределете и задълженията към родители и деца или ги съберете заедно, докато вие сте на гости у приятели. Тази вечер може да получите изгодно предложение, което утре ще се трансформира в покана за съвместна работа и дейност.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Чист и светъл ден, природата се стреми към баланс и хармония, направете го и вие. Противопоказно е да се предизвикват скандали и да се казват груби думи. Ден на човешката душа. Помислете добре преди да кажете нещо неприятно и обидно за човека до вас. Крясъците ще ви вдигнат кръвното и ще ви разболеят. Обърнете всичко на майтап, вместо да се сърдите за дреболии.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес духовете се успокояват. Тенденцията е да се намери път към всяко сърце и да се реши нерешимото преди. Може да се разберете по спорни имотни и наследствени въпроси. Време е за важни и равностойни съюзи, които ще ви осигуряват защита и оцеляване в кризата. Луната е в знака на хармоничния ви Рак, а той знае кога да настъпва и кога да отстъпва по рачешки в тангото на живота.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Тих и спокоен ден. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Постарайте се и вие да запазите добрия тон в отношенията, да изгладите недоразуменията и конфликтите и да направите нужните взаимни компромиси. Поне един проблем ще се разреши. Вечерта може да ви се обадят с важно делово предложение, обмислете и ако имате сили и възможности го приемете.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Старайте се днес да делите отговорности и придобивки поравно. Разпределете и ролите в семейството. Този ден изисква всеки да си свърши работата, да не лежи на чужд гръб, но и да не поема несвойствени ангажименти. В желанието да се покажете и представите на ниво може да си докарате проблеми и болки. Ден на човешката душа. Опитайте да разберете човека до вас.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес всичко на пръв поглед изглежда хармонично и спокойно, но под фасадата на усмивките бушуват страсти и желания, които е трудно да се удържат. Някъде ще има изблици на гняв и тормозещи чувства. Тази вечер не оставайте сами. Пълнолунието стимулира меланхолията и душевните кризи. Дано близките и приятелите ви са до вас, за да ви заредят с любов, увереност и сила.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес Коледният дух завладява сърцата. Ще се почувства някакво облекчение и ведрина в отношенията. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Бъдете малко по-отстъпчиви към нуждите и претенциите на околните, така и вашите ще бъдат удовлетворени. Луната ви стимулира в хармоничен аспект от знака на Рака. Всички мисли и усилия да се насочат към семейството и близките.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement