Connect with us

Водещи новини

Овен – не си създавайте врагове, флирт на работното място за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
Във ваша полза е да споделите грешките си и да коригирате тези, които ви блокират. Ще спечелите доверието на влиятелни хора, с които се познавате и имат нужда от вашата помощ. Въпреки че сте много амбициозни, ви предупреждавам да сте наясно, че няма безплатен или подарен успех. Стабилизирайте постигнатото в делови и личен план, а ако сте съсипали отношенията си с вашите колеги, не избирайте да смените работното си място. По-добре поднесете извиненията си и продължете напред. Не си създавайте врагове сред хората, които ви подкрепят. Има и такива ваши нови познати, които ви търсят за съвети.

ТЕЛЕЦ
Бъдете много предпазливи, когато давате непоискани съвети на близките си, както и в професионалните си партньорства. През деня нямате шанс да се радвате на стабилни любовни отношения, ако не сте обвързани. Причината е опитът ви да подреждате живота на избраника си, типично за вашата същност, но вие да не се лишавате от правото си на личен избор. Кой би ви изтърпял, си отговорете сами. Ясно е, че връзката ви трудно може да оцелее, а за брак да не говорим. Бъдете реалисти и се вслушайте в гласа на сърцето си. Денят ви подтиква към усамотяване, за да направите плановете си за следващите дни.

БЛИЗНАЦИ
Опитайте през днешния ден да анализирате и отстраните допуснатите преди време грешки. Решили сте на всяка цена да се обогатите с полезни знания и прекарвате часове пред компютъра или се ровите в библиотеката. Амбицията ви да сте на върха в професионалния живот и да изненадате с постиженията си вашите близки е похвална, но бъдете умерени и забравете прибързаните действия и заключения. Проверявайте внимателно цялата информация, която ще използвате, за да не ви подведат. Непрекъснато се притеснявате за себе си и току-виж сте се разболели от някоя незаложена ви и малко позната ви болест.

РАК
Денят ви позволява да печелите добре и да стабилизирате финансовото си състояние, но бъдете внимателни, защото сте типично за вас инертни и оставяте на другите да поемат инициативата. Рискувате да пропуснете предложения за работа, възможност да стабилизирате личните си отношения и да постигнете успех в отношенията си с ваши роднини, които в последно време сте развалили и изпитвате угризения на съвестта. С подобни внушения най-много да си докарате насила болежките, затова живейте както всички хора и ще бъдете здрави. Дори може да си позволявате всякакви удоволствия, но без да прекалявате.

ЛЪВ
Бъдете отговорни към всичко, което предприемате и е свързано с разходи. Постарайте се да бъдете умерено щедри и да не обещавате финансова помощ на ваши близки и приятели, особено ако вие самите не сте стабилни. По-добре, ако имате спестени пари в семейния бюджет, заведете близките си на почивка – и на вас ще се отрази добре. Пригответе се за удари и интриги от завистници, породени от ваши предишни успехи, които през тези дни имат своето материално изражение. Не бива да се вживявате и да реагирате с агресия, защото това ги озлобява повече. Спокойствието ви помага да вземете правилните решения с разума си.

ДЕВА
Звездните влияния изискват от вас днес да се занимаете с някои довършителни работи и дребни подробности. На моменти това може да ви дразни или отегчава, но по-добре свършете каквото е необходимо, за да приключите започнатото или за да го усъвършенствате. Онези неща, които ви се струват като незначителни детайли, може да се окажат доста съществени – ако се захванете с тях и нанесете нужните корекции, в бъдеще ще ви бъде по-лесно. Денят е благоприятен и за ремонтни дейности, тъй като ще бъдете доста прецизни и ще направите всичко възможно, за да постигнете максимално добър резултат.

ВЕЗНИ
Възможно е днес да имате склонност към перфекционизъм – нещо, което може да работи във ваша полза, но може да бъде и доста дразнещо за околните, ако станете твърде взискателни към тях. Като цяло обаче работните ви отношения ще бъдат хармонични – възможни са приятни раздумки на по питие след работа, както и да получите подкрепа от колега за някаква ваша идея. Някои може да заформят и флирт на работното място. Ако сте от хората, които си вършат работата и разчитат на професионализма и уменията си, за да изпъкнат, няма от какво да се притеснявате в работен план – старанието ви ще дава добри резултати.

СКОРПИОН
Денят може да започне за вас с някакво предизвикателство. Не се притеснявайте – ще бъде за кратко. Не е изключено обаче да имате трудност на работното място или да сте по-напрегнати заради някакви обстоятелства вкъщи. Не е препоръчително да държите на всяка цена да става на вашето или да упорствате прекалено – това може да направи нещата още по-сложни. Втората половина на деня е особено благодатен период за любовния ви живот – направете нещо специално за половинката си, ако сте обвързани, а ако не сте – излизайте по-често заедно.

СТРЕЛЕЦ
Доза търпение и смирение ще ви бъде необходима, за да не влезете в излишни противоборства или да не си „счупите главата в стената“. Днес ще ви бъде доста трудно да проявявате гъвкавост и ще бъдете по-крайни в преценките си – предпоставки за усложнени отношения и затруднена комуникация. Някои от вас може да изпаднат в униние заради някаква ситуация, която не могат да променят, а други да станат твърде войнствени и да влязат в битка срещу всичко онова, което ги ограничава и възпира. Проблемът е, че всичко това ще се случва в среда на вътрешен хаос, което не предполага правилни преценки и решения.

КОЗИРОГ
Опитайте да се успокоите и да направите стратегия за положителна промяна в ситуацията, в която се намирате, така че в крайна сметка да излезете на нов път. След средата на деня напрежението ще поотслабне и ще се радвате по-често на вътрешно спокойствие. Това пък ще ви даде възможност да постигате по-лесно разбирателство с околните дори когато сте на различни позиции. Независимо дали днес ще работите или почивате, опитайте се да правите повече неща, които обичате, в които сте добри и които ви носят забавление. Що се отнася до финансите, днес разчитайте на себе си и на собствения си труд.

ВОДОЛЕЙ
Ако почивате през днешния ден, е направо чудесно, защото точно сега ви е времето за релакс и развлечение, а защо не и да се върнете към някои хобита, за които иначе не ви остава време. Ако пък сте се захванали с работа, ще имате шанс да разгърнете максимално творческите си способности и да блеснете. Вашите дарби – да свързвате хората, да получавате и да предавате информация и знания – ще ви бъдат от особено голяма полза и ще ви помогнат да осъществите плановете и намеренията си. Възможно е обаче да изпитате трудност в общуването с друг човек – може да кажете нещо с добри намерения, но думите ви да не бъдат правилно разбрани.

РИБИ
Възможно е да останете неудовлетворени от собственото си представяне в някаква област – особено ако е свързано с говорене пред публика или писане. В следващите няколко дни също не е добра идея да изнасяте презентации или да водите лекции. В същото време обаче постигнатите споразумения и договорки може да са доста конструктивни и трайни, въпреки че постигането им може да изисква полагане на повече усилия или преодоляване на съпротива. През целия ден финансовите въпроси ще бъдат на дневен ред при вас. Може би ще трябва да уредите някакви стари сметки – да върнете пари или на вас да ви се изплатят.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement