Connect with us

Водещи новини

Овен-не лъжете, за да не паднете в капан, ден на затишие пред буря за Везни

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед не правете и не казвайте нищо необмислено и неподкрепено с факти. Не лъжете, дори и благородно, за да не попаднете в неприятна ситуация. По-добре си замълчете вместо да направите ненужни и рискови за вас изказвания. Насрочете за следобед срещите, на които смятате да стоплите отношенията си с партньори и да привлечете нови. Ще бъде полезно за връзките ви да си простите взаимно прегрешенията и да започнете на чисто. Добре е за командировки, за разговори на четири очи и преговори на място.

 

Работа4
Пари4
Любов5
Късмет4
Здраве4

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес чуждите грешки и издънки ще ви помагат да постигнете своето, да заемете мястото, към което отдавна се стремите и да отвеете конкуренцията. До обед оставете другите да действат и да се надприказват. Следобед с един ход ще постигнете максималното в ситуацията, ще привлечете нови клиенти и партньори. Ден на игра на нерви, която с голяма вероятност ще спечелите и ще осъществите замислите си. Не пропускайте добрата възможност за помирение с някой, който ви липсва. Може да си направите сами нужното лекарство.

Работа6
Пари6
Любов5
Късмет5
Здраве6

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ще изживеете тежки мигове на конфронтация. Днес Юпитер и Слънце образуват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 10 юни. Вероятни са проблеми със закона. Затягат се някои пълномощия, развяват се компромати, провокациите са на всяка крачка. Не влизайте в спорове, не водете дела и не подписвайте нови договори, особено ако с тях давате доста права на достъп на някой друг. Може да ви притиснат от няколко страни. Поне с едни от опонентите ви е добре да си стиснете ръцете.

Работа4
Пари5
Любов5
Късмет4
Здраве4

Рак 22 Юни – 22 Юли

В момента сте доста провокируеми, но и нападателни поради съвпада на Марс и Меркурий в Рак. Лесно може да обидите някого в желанието да се разпореждате у дома и на работното място. И най-добрите ви намерения в момента ще се сметнат за провокация и ще настроят някого срещу вас. Започвайте само такава работа, която бързо ще приключите. В следващите два дни може да бъдете уловени в капана на болезнени страсти и амбиции. Намерете начин да стопите дистанциите с хората, които ви обичат. Ще ви е нужна подкрепа.

Работа4
Пари5
Любов5
Късмет4
Здраве5

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят е силен за тези, които владеят вербалното изкуство. Пожелайте си нещо още със ставането и до обед поне в една посока работата ви ще се отпуши. Сега е момента да се водят преговори, да се разузнава в тила на конкуренцията и да се търсят съмишленици. Ще изживеете някакво приключение, което ще ви срещне с важни за бъдещето ви хора. Внимавайте къде какво оставяте, за да не си създадете сами компромат. Следобед се обадете първи на тези, с които отношенията са охладнели и ги подновете.

Работа5
Пари5
Любов5
Късмет5
Здраве5

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес Слънце и Юпитер са в точна опозиция образувайки кръст с Луната от Дева и Нептун от Риби. Очертават се остри конфликти и юридически битки по върховете. Подкрепете шефовете си, вместо допълнително да ги провокирате и разконцентрирате. Родените около 10-15-и септември са в по-рискова позиция и може да останат от два стола на земята. Не е време да си сменяте работата и да влизате в проблемни отношения със закона и с тези, от които зависите. Ще намерите лекарство и за най-тежките болести.

Работа4
Пари5
Любов4
Късмет4
Здраве4

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на затишие пред буря. Правите ход, който утре ще се изтълкува като намеса в нечии дела. Добре се подсигурете юридически в начинанията, които започвате. До обед се сбъдват благите пожелания, помолете се за нещо с вяра. Не отсъствайте от местата на личния ви интерес в следващите два дни. Сега е момента да пътувате, да направите огледи на места и терени, да осъществите връзки с посредници и брокери. Вечерта е благоприятна за подновяване на отношения и стопяване на дистанциите. Простете си взаимно греховете.

Работа5
Пари4
Любов6
Късмет5
Здраве4

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес пожеланията се сбъдват, лесно се постигат намерения и желания. Спазвайте закони и предписания и ще извлечете ползи от всяко свое действие. Пътувайте, преговаряйте, търсете начин да влезете в нова среда и да подновите стари контакти. Започват да действат енергии на фино ниво. До вечерта се изясняват положения, които някой умишлено е скрил, стопирал и засекретил . Това ще помогне да вземете своя дял от дела и сделки, в които правата ви са били нарушени. Каквото си повикал, такова ще се обади.

Работа5
Пари6
Любов5
Късмет5
Здраве5

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

В хороскопа ви се заформя кръст на планетни сили с център Юпитер от вашия знак. Това ще бъде ден на кармични награди и наказания. Молитвите ще се сбъднат. Съдбата ще въздаде правосъдие и ще помогне да получите това, за което сте водили битки. Нищо няма да ви се даде даром, но правото и законът ще работят във ваш интерес. Очертават се сблъсъци на интереси, отношения и мнения, опити да бъдете отстранени от перспективна и доходна дейност. Не започвайте дълготрайни проекти. Напредвайте с малки крачки.

Работа5
Пари5
Любов4
Късмет4
Здраве4

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Внимавайте, не влизайте в излишни спорове. Може да бъдете надприказвани и провокирани от хора без скруполи и чувство за отговорност. Прехвърляте проблемите от работното място у дома и обратното. Втората половина на деня ще донесе възможност да се сдобрите и помирите, да намерите път към едно сърце и да привлечете спонсори. Все пак ще са нужни и отстъпки от ваша страна. За следващите два дни не планирайте тежки физически натоварвания и преговори, за които не сте подготвени. Засилва се компроматната война.

Работа5
Пари4
Любов5
Късмет4
Здраве5

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не е ден за излишни приказки, а за отговорна и целенасочена работа. Каквото си пожелаете ще се изпълни до вечерта. Приемайте само такава работа, която ще приключите за часове. Работете на парче. Дълготрайните проекти може да зациклят. В следващите дни предстоят генерални промени в средата, в която смятате да се развихрите и да действате. Следобед ще доминира лечебна и стимулираща енергия. Може да намерите нужното лекарство и лечебно място и да подновите отношения, които в миналото сте прекратили.

Работа5
Пари5
Любов6
Късмет5
Здраве5

Риби 20 Фев – 20 Мар

Родените в третата декада ще срещат противопоставяне от страна на обединената опозиция у дома и на работното място. Ако добре сте се подготвили с факти и предложения може да спечелите тежка битка или водените дела. Ще си проличат хората умеещи да работят вербално. Добре е да си наемете адвокат. Ще ви оказват неочаквана подкрепа и хора, които като вас са се почувствали ощетени. Повярвайте в силата си, пожелайте си нещо и ще го получите. Денят сбъдва благите ни пожелания, но въздава и правосъдие.

Работа5
Пари5
Любов4
Късмет5
Здраве4

Ч.Р.Д

Личната ви година е единица. Концентрирайте се над важните си начинания и новият избор, който трябва да направите. Водете дела, търсете си правата, извадете документи позволяващи да стартирате нов бизнес или да подновите стария. Рекламирайте се, търсете спонсори и не се отказвайте от мечтите си.

Родените днес ще водят тежки битки със закона, ще се опитват да променят правилата в отношения и дейности. Дайте им добро образование и не ги спирайте в инициативите, които предприемат. Надарени са с остър ум и остър език. Може да оборят всяка теория и практика, но нищо няма да им се дава даром.

Заченатите днес ще бъдат борци за справедливост, лекари, учители и юристи. На всички нива в живота си ще се борят за повече права и свободи. Ще пътуват много, но ще имат и проблеми на път.

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement