Connect with us

Водещи новини

Остри сблъсъци на интереси за Лъв, Телец с изкусителни предложения

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес на всички нива природата се стреми да запази равновесието, а ние търсим примирието, което да запази крехкото равновесие в обществото и в личните ни връзки. Някъде може и да се получи, но там, където обстановката е назряла ще започнат необратими събития и раздели. Ден на човешката душа, а нея трудно може да разберем и оценим. Не се карайте с никого, крясъците ще ви разболеят.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Важното е да не се отива в крайности, но вие няма да издържите. Ще ви се предложи изкусителен вариант, който ще обещава много, но едва ли ще го получите. Делете поравно имоти. Не се опитвайте да преметнете тези, с които влизате в преговори или уреждате съвместни инициативи. Плановете ви може да се разкрият неочаквано. Пазете свои и чужди тайни и внимавайте къде какво оставяте.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Денят носи тенденция към омиротворение, напасване и нагаждане към променящите се условия на средата. Опитайте да разберете другата гледна точка и да се впишете в общата картина, в която всички сме важни действащи лица. Ще спечелят харата с дипломатично поведение, тези които не отиват в крайности, а се опитват да съчетаят и обединят двете крайни позиции.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на хармония между физическото и астралното ни тяло. Ще се постигне примирие, ще се вземат отговорни решения даващи еднакви предимства и възможности на заинтересованите страни. Не повишавайте тон, не се карайте. Търсете дипломатичния подход и компромисния за всички вариант. Днес мръсотията на всички нива лесно излиза. Почистете дома и спазвайте диета.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Препоръката е да започнете деня с упражнения носещи релакс и хармония. Очертават се остри сблъсъци на интереси. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите на никаква цена. Крясъците и безцеремонното поведение вредят на здравето. Стремете се към вътрешен комфорт. Сексът е противопоказен. Прояви на злоба, агресия и завист водят към падение и детронация.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Не си нарушавайте спокойствието и комфорта и не притеснявайте околните с претенции. Днес скандалите вредят повече отколкото може да си представим. Прояви на завист и агресия водят към падение. Сексът няма да е на ниво и може да ви създаде проблеми. И на работното място не проявявайте излишна активност, не притеснявайте шефове и колеги. Всичко да се дели поравно.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден за тихи семейни и домашни занимания. На работното място не влизайте в спорове, не взимайте страна и не предявявайте претенции. Не се съгласявайте да вършите работата на друг. Днес е важно да се разпределят равностойно работата, печалбите и екстрите. Не се престаравайте много, няма да ви оценят. Кръвта се обновява, започва и тенденция за обновяване на кръвните връзки.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес природата се стреми към хармония. Не  правете нищо на всяка цена. Крясъците ще ви разболеят. Постарайте се да разберете другата гредна точка. Направете съвместни отстъпки и компромиси. Използвайте посредници там, където директният контакт е невъзможен. Не убивайте птици и не яжте диворастящи гъби. Може да се продаде и купи непродаваемото до момента.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят изисква дипломатичност и разбиране за нуждите на другия. Стремежът е към хармония. Духовете се успокояват, намира се компромисно решение във всяко създадено положение. Не излизайте от рамките на добрия тон независимо как стоят нещата, колко сте изнервени или ощетени. Добре е за пътувания и за командировки даващи възможност за поглед от различна гледна точка.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес хватката се отслабва, води се равностойна битка, в която никой не успява да доминира. Не влизайте в конфикти и разправии. В тангото на живота правим крачка назад, за да може утре да направим две напред. Разчитайте на взаимни отстъпки и компромиси. Позволете на всеки да се защити и търсете нужните ви защити. Не убивайте птици и мечти, внимавайте с гъбите.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Луната от Водолей сключва перфектен аспект с Венера от Близнаци и конфликтен с Уран от Телец. В любовният ви живот ще настъпят благоприятни обрати. Ще потръгнат отношенията с партньори и близки, а някой ще направи и бебето. Ще получавате повече екстри, но и ще платите висока цена за това. Внимавайте с двойнствените връзки, за да не останете от два стола на земята.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден с хармонична и разведряваща енергетика. Не отивайте в крайности при преговори и срещи. От значение е да знаеш докъде може да стигнеш и къде да спреш. Стремежът е към вътрешен комфорт. Малко повече дистанциране и аскетизъм ще ви се отразят добре. Сексът е противопоказен. Добре е за пътувания, за посещение на пазари за животни и за купуване на домашен любимец.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

август 2020
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement