Connect with us

Водещи новини

Опасни приключения за Скорпион, Телец – очаква ви прекрасен ден за срещи

Публикувана

на

ОВЕН
Набрали сте инерция и не можете да се спрете. Дори да няма за какво, вие ще намерите тема за спор. В крайна сметка винаги има и противоположна гледна точка, нали? Все някой трябва да обърне внимание върху това. Благоприятен ден за бизнес, запознанства и нови увлечения. Творческите ви пориви могат съществено да повлияят на вашия живот. Пред вас се откриват нови простори, за които преди само сте си мечтали. Но не бива да се надявате на помощ от приятели или роднини.

ТЕЛЕЦ
Ден само за празници и срещи, за колективни занимания и общуване. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо предимно сами. Неочаквана постъпка от ваша страна е възможно да усложни хармоничните служебни или семейни отношения. Денят е благоприятен за разходки и физическо натоварване. Покупките ви също са сполучливи, с изключение на придобиване на бижута.

БЛИЗНАЦИ
Наложително е да посветите времето си на неща, свързани с дома и семейството. Не изяснявайте отношенията си и не влизайте в конфликти. Ще очаквате да разрешите някои свои проблеми по един начин, но всичко ще се развие съвсем различно. Ще сте чувствителни към мнението на околните. Не се поддавайте на емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки. Бъдете предпазливи, за да не похарчите пари за излишни неща.

РАК
Ще имате повече неща за вършене от вчера. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си. Като цяло негативната тенденция е свързана с неполучени пари или с финансовите ви дела. Чувствате излишък на енергия и оптимизъм. Но въпреки това няма да може да се справите с неотдавнашните ви грешки, пропуски и неразбории в служебен план.

ЛЪВ
Малко повече разходи ще имате днес, но това няма да ви е неприятно, защото ще са все за ваши любими неща. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото може да ви разберат криво и после дори прошката няма да оправи работите. Независимо от тези ситуации резултатите ще бъдат благоприятни за вас. Могат да възникнат емоционални недоразумения в дома ви по повод действия, които смятате да предприемете в близките дни. Затова е необходимо да привлечете съмишленици.

ДЕВА
Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия. Не допускайте черни мисли да ви разстроят. Проявете уважението си към по възрастните, но не само мислено. Не е нужно да се концентрирате в интимните си проблеми. Най-полезното е да се занимавате с индивидуален труд и любимото си хоби. Творческото начало, което проявявате, отчасти компенсира противоречивите ви лични преживявания. Вашата привлекателност ви е в помощ и за служебно израстване.

ВЕЗНИ
Този ден може да бъде благоприятен за вас във всяко едно отношение. Имате възможност да блеснете с творческите си способности. Планомерната ви дейност е възнаградена и печалбата от това създава хармонични отношения. Ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Трудно ще избягате от нещата, които ви ограничават, така че просто ги променете, вместо да страдате. Ако всичко се подреди както трябва, може и да се поздравите с лични успехи.

СКОРПИОН
Вълнуващ ден, омаен, нетърпелив, като балсам за вашата вечно търсеща, неспокойна душа. Някак отвътре ще ви гори едно огънче. Готови сте да се впуснете в опасни приключения. И може би наистина си струва да разчупите модела, да направите нещата различно. Интуицията също може да ви помогне. Време за активен творчески труд, физическо натоварване и нови познанства. В свободното си време може да поставите в ред документите си или да завършите малък ремонт вкъщи.

СТРЕЛЕЦ
Денят преминава под знака на мъдростта и справедливостта. Не бива обаче да проявявате алчност и себичност. Ще е благоприятен и за нови бизнес планове, едри придобивки и досег с културните ценности. Служебните пътувания ще са успешни. Вероятно е да се срещнете с интересни хора. Общуването с тях в крайна сметка може да се окаже плодотворно. Не се занимавайте обаче с рисковани дейности и авантюри. Денят е подходящ също така за спорт и физическо натоварване.

КОЗИРОГ
Днешният ден е благоприятен за сключване на брак. Очакват ви изненадващи известия. Финансовите проекти на повечето от вас се реализират не така, както сте желали. Парични проблеми няма да имате, но нещата едва ли може да доведат до печалби. Случайна среща или събитие може да ви попречи да изпълните намисленото. В сутрешните часове можете да очаквате приятни известия и събития. Вечерта си отдайте на общуване и срещи с приятели. Обърнете внимание и на желанията на най-близките ви хора.

ВОДОЛЕЙ
Имайки особен магнетизъм, вие действате неотразимо на представителите от противоположния пол. Затова е възможно зараждането на нова интригуваща любовна връзка, която да доведе в бъдеще до брачен съюз. Благоприятен ден за предприемачите и бизнесмените. Звездите ви предричат успех дори в рисковите дейности. Главното е да не изпуснете вашия шанс. Заетост и нуждата от активност при координиране работата на много хора може да ви изведе от равновесие. Доверете се на интуицията си.

РИБИ
Този ден е белязан с повишаване на жизнените ви сили. Освен това обаче мнозина от вас чувстват негативно влияние от страна на недоброжелатели в бизнес отношенията. По-добре е пасивно да наблюдавате ставащото, защото иначе може да се окажете уязвими. Дошло е време да се учите от своите грешки и да извличате полезна информация от миналия опит. Новите познанства може да ви създадат множество проблеми. Необходимо е да бъдете изключително внимателни на пътя.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement