Connect with us

Лайфстайл

Новият съпруг на Людмила Путина на съд

Публикувана

на

Въпреки високия стандарт,  разточителния начин на живот, високите доходи и ценни имоти, които притежава новият съпруг на Людмила Путина е даден на съд. Младият Артур Очеретни не плащал издръжка за своя 11 -годишен син.

Бившата съпруга на Артур Анастасия Бочарова завела дело в съда и дори наела английски адвокат в очакване на безпристрастно правосъдие. Уви това не се случило.

Съдът не взел под внимание жалбата й и приел свидетелските показания на таткото за 100% верни, без да направи допълнителни проверки.  Артур отказал да подпише договор за издръжка, който съдържал и график за свиждания с 11 – годишния Максим. Съдебната сага продължава и през март.

Новият съпруг на Людмила Путина Артур Очеретни е ръководител на фондация „Център за развитие на междуличностни комуникации“. Личният живот на президента Путин и бившата първа дама е любима тема на руските медии, които не получават задоволителни отговори от Кремъл.  През април, когато за пръв път се появява новината, че Людмила Александровна е сключила нов брак, дори сериозните телевизии й отделят солидно внимание.

“Първо ще омъжа бившата си жена, след това ще помисля за себе си”, казва през 2013 г. руският президент, който обявил раздялата си в антракта на постановката на балета“Есмералда“.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни