Connect with us

Водещи новини

Нови източници за доходи ще зарадват Лъв, романтична връзка за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените ви думи, разбиране и т.н. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В работата си трябва да покажете професионализъм. Не са изключени кожни проблеми или алергии.

ТЕЛЕЦ
В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около вас щастливи. Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите загуби, които ви развалят настроението.

БЛИЗНАЦИ
В главата ви се въртят най-различни планове и идеи. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия есенен период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат голяма изненада. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквато няма да липсва. За вас започва изключително благоприятен период по отношение на вашите финанси.

РАК
Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около вас щастливи. В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В семейството ви настъпва мир и хармония. Активно се заемате с реализирането на свой план. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Жените може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план.

ЛЪВ
Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски. В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В бизнеса ви може да има промени. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Имате приятни преживявания с любим човек. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

ДЕВА
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. В работата може да ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Най-красивите ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се. Важно за вас събитие ще ви създаде повече вълнения, но с хубав край.

ВЕЗНИ
Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако обстоятелствата ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В близкото ви обкръжение има хора, които ви стимулират да се развивате, но може също да ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават. Възможно е да се сблъскате със затруднения. В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин.

СКОРПИОН
Ако имате пораснали деца, те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Има риск от главоболие. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви. Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В края на деня хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече.

СТРЕЛЕЦ
Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

КОЗИРОГ
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на днешния ден. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди. Ще се натъкнете обаче на затруднения, които може да ви се сторят непреодолими. Не бързайте, но и не се отказвайте от намеренията си. Ще се наложи да проявите упоритост и старание, за да попълните и стабилизирате семейния бюджет. Съобразявайте се с възможностите си и не поемайте повече ангажименти от тези, с които можете да се справите.

РИБИ
С каквото и да се заемете, ще ви се получава от първия път, ако не обсъждате с никого намеренията си. В сложни моменти ще получите съдействие от влиятелна личност, която не е задължително да познавате. Промените в професионалната сфера ще са положителни, ако обмисляте действията си и не разчитате на късмет. През втората половина на деня обстоятелствата рязко ще се променят и ще са подходящи за всякакви видове пътувания, преговори, уточняване на условията по споразумения. Не се колебайте да се запознавате с нови хора и да прекратявате вече изчерпалите съдържанието си връзки.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement