Connect with us

Водещи новини

Нови хоризонти за любов и печалби за Риби, Овен разчиства стари сметки

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към неизплатените задължения, данъци и такси. Време е да се разчистят сметките и след това начисто да се тръгне в нова посока. Обадете се на колеги и партньори от чужбина, уточнете бъдещите си действия и намерения. Ще ви връхлитат идеи, които не бива да споделяте в суров вид, а грижливо да обмислите и подготвите за внедряване и използване. Не се оплаквайте, нещата са такива, каквито трябва да бъдат.

Телец 21 Апр – 21 Май
Денят ни връща към старите сметки и равносметки, към старите дейности, връзки и приятелства. Уточнете отношенията си, обадете се на клиенти и представители в чужбина, разплатете се и започнете да обмисляте новите идеи. Време е да се правят огледи, да се чистят задължения, да се изпълняват обещания и след това да се поемат новите отговорности. Не е време за недоволство, а за отговорна работа и подготовка. Може да подновите договори и участия в печеливша дейност. Доверете се на интуицията.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Тръгващият ретроградно Юпитер в знака на опозицията ви Стрелеца ви подсеща, че е време да се платят задълженията към държавата, да се подават данъчните декларации, да се разчистват сметките с партньори и клиенти. Може да попаднете в неприятна ситуация, в която да задлъжнеете допълнително поради некоректни към вас платци. Преговаряйте, търсете начин и за разсрочване на задълженията си. Ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. В труден момент ще намерите на кого да се опрете.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Родените във втората декада ще се събудят с някакво особено чувство на вдъхновение и прозрение. Харата на изкуството може да създадат своя шедьовър. Тръгнете в посоката, която интуитивно усетите за правилна. Засилват се телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Една отдавна уговаряна сделка ще получи развитието си. Тръгнете в посока на разплащане и изчистване на задлъжения и поръчки. Освободете си място за новото, което идва и в любовта. Направете резервации за пътувания.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Навлизате в период за изчистване на сметки и задължения. Финализирайте договори и поръчки, обадете се на евентуални клиенти и партньори от чужбина. Добре е да се действа на два фронта, да не се подминават дребните поръчки и инвестиции, защото точно от тях може да се печели дълготрайно. Ще ви станат ясни отношения, които в миналото не сте разбирали или са се прокрадвали лъжи. Откривате истинския смисъл на една връзка. Край със заблудите и с изчакването. Време е да вземете решение с кого и накъде ще вървите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
За родените в третата декада денят носи проблеми на работното място. Някой ще си препише вашите заслуги или ще използва идеите ви без дори да ви попита. Не се оплаквайте, ако сами сте си виновни и сте се предоверили. Този ден подлага на проверка отношенията ви с околните, дава насоки за бъдеща работа и изисква да се прекратят някои губещи за вас връзки. Не бива да недоволстваш, а да действаш. Всичко, което оставите на чужда грижа няма да се развие с полза за вас. И сънищата ви показват с какво трябва да се приключи.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден за уединение и смирение. Насочете вниманието си към работи и дейности, които сте обещали да приключите в срок и от които може да имате придобивки и постъпления в бюджета. Ще почувствате особено силно кои са вашите хора и от къде вече трябва да бягате, ако не искате да стане напечено. В следавщите дни клюката ще провали някои ваши връзки и ангажименти. Ако мислите за някого непремено му се обадете. Резервирайте си място, ако ще пътувате по празниците. Обаждат се приятели от чужбина. Чакайте покани.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден за пророчества и телепатични контакти. Интуицията ви се изостря. Може да разберете нещо, за което не сте си давали сметка. Подсъзнателно ще напипате вярната посока в общуването с околните и ще извлече полза от всеки проведен разговор. Навлизате в силен и стабилизиращ период. До два дни ще уредите проблем, къйто отдавна ви мъчи. Доверете се на предчувствията си, обадете се на хората, които усещате, че ще ви бъдат от полза. Обхваща ви творческо вдъхновение, работата ви потръгва.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
От днес Юпитер, намиращ се във вашия знак, тръгва в ретроградна посока и ви подсеща да се издължите пред закона и държавата. Уредете данъци и такси, вадете документи и разрешителни, за да стане по-лесно преминаването ви на нова служебна или социална позиция. Преди да разчистите терена на връзките не давайте пълномощия и не започвайте нищо важно. Сега е момента да направите болезнен избор и в любовта. Не продължавайте губеща връзка. Някой готви заминаване в чужбина.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Не е време за недоволство, а за активна работа и уреждане на изостаналите дейности. Опитайте да свършите неотложното и важното, не отлагайте за следващите два дни преговори и споразумения. Този ден ви дава възможност да излезете победители в неравностойна игра и сделка, която ви притеснява. Каквото оставите за утре ще тръгне с конфликти и може да ви докара проблеми в отношенията у дома и на работното място. Днес може да намерите пролука, през която да се измъкнете без много шум от нещо неприятно.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес и при вас просветва, уреждат се проблеми и задачи, за които дълго не сте намирали време или начин за действие. Получавате енергийно зареждане и подтик за действие. Поне един проблем ще се разреши, а след него и другото ще започне да се оправя. Ще направите правилен избор, ще усетите как да продължите в работата и в личните връзки. Интуитивно предугаждате някои събития и нечии действия и това помага да направите изпреварващ ход. Доверете се на предчувствията си. Ден на телепатичните контакти.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Един вдъхновен и дълбоко интуитивен ден. Венера е в съвпад с Нептун в знака на Рибите. Този еспект ще предизвика бум на открития, прозрения, пророчества и артистични постижения. Хората на изкуството може да създадат своя шедьовър. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея. Доверете се на инстинктите, обадете се на тези, за които мислите. Чакайте покана и обаждане от чужбина. Утрешният ден ще ви отвори нови хоризонти за развитие, любов и печалби. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930