Connect with us

Водещи новини

Нова връзка или работа за Телец, силен и успешен ден за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден за пътувания, за огледи на места и терени и за предприемаческа дейност на границата с риска. Може да уредите печеливша сделка и да влезете в нова среда. Рекламирайте се, постарайте се да осъществите перспективни връзки. Денят е благоприятен за съвместни инициативи и за подписване на колективни трудови договори. Ден на изцеление, може да намерите нужното лекарство.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Денят разкрива много възможности и варианти. Проблемът е какво да изберем. Пътувайте, преговаряйте на място, не ползвайте посредници. Може да се окажете в центъра на важни събития, които ще променят доста съдби и ще ви свържат с нужните хора. Не се страхувайте да направите нов избор, да започнете нова връзка и работа. Край със съмненията, вземете решение и действайте.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Един от дните на подем, на важно делово и лично обвързване и на шанс за постигане на амбициозни цели. Пътувайте, водете преговори, търсете съюзници и съмишленици и се разберете за предстоящите съвместни инциативи. Днес може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Може да пласирате изостанала или полуготова продукция. Правите изгодни сделки.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес може да се постигне непостижимото преди. Пътувайте, уредете срещи на място, преговоряйте по важни за бизнеса и семейните ви дела теми. Ще получите съдейтвие и ще сключите изгоден договор. Ден на революционни промени и възможности за преместване на по-добро място и в по-добра среда. В живота ви се появява спонсор. Ден на лични рекорди и върхови постижения.

3

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Едно пътуване ще донесе късмет и победа, ще ви позволи да разширите територията си на влияние и да влезете във връзка с доверени партньори и спонсори. Денят е добър за огледи на места и терени, за преместване в ново жилище или в нов офис. Финализирате изгодна сделка и пристъпвате към друга. Ще намерите нужните посредници и партньори за бъдещата работа.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Родените в третата декада ще изнесат на раменете си работата на колеги, близки и приятели. Ден на доброволната жертва, на отказа от собственост в името на близките и децата. Ще правите жертви, които малко хора ще оценят. Някой ще се смее зад гърба ви, но до дни и той ще опре до вас, така че ролите ще се сменят. Вечерта ви носи успокоение, изцеление и удовлетворение.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Един от силните ви и успешни дни по всички линии на живота. Символ е колесницата на победата. Ще привлечете спонсори и може да подпишете изгодни договори. Посетете пазари и панаири, направете поръчки и доставки и се опитайте да спечелите нови партньори, чрез които да затворите общия ви производствен и търговски цикъл. Ден на личния ви триумф и победа.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден за преговори, за провеждане на събрания и колективни инициативи. Подпишете нови договори, уредете нова сделка, влезте в нова среда и водете активна рекламна кампания. Може да получите изгодни предложения и от чужбина. Този ден ще отвори пред вас врати от възможности, които не бива да се пропускат. Защитете някого и ще си спечелите верен приятел и покровител.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ще се наложи да вземете важни, но болезнени решения. Правите компромиси при сключване на договори, при сделки и покупко-продажби. По един или друг начин падате от цената и давате някому нежелани предимства. Дано действията ви бъдат оценени. Денят подлага на проверка личните ви и приятелски връзки. И шефовете ще отказват някои повишения или обещаните екстри. Преговаряйте.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Изпозвайте максимално всяка възможност в днешния ден, защото утре може да останете на сухо в дейности и лични връзки. Ден за пътуване, за поставяне на лични рекорди, за предприемаческа дейност и за подписване на нови договори. Цената ви се вдига, правят ви реклама и получавате повишение. Но някой може да получи и рекламации. Трудно се влиза в кръга на доверените хора.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Родените в третата декада ще постигнат голям напредък в преговори и делови начинания. Може да сключите изгодни договори. Влизате в преспективна среда, където ще печелите и ще бъдете добре оценени. Не се самоограничавайте, направете крачката, за която се подготвяте от доста време. Ден за лични рекорди и постижения на границата с риска. Растат отговорностите, парите и амбициите.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на промени и пътувания, на ситуации, които ще променят средата и работната ви програма и ще ви вкарат в паралелни връзки. Вървите към изневери в момент, когато е важно да запазите партньорските си отношения и да бъдете верни на хората, които са ви подали ръка в труден момент. Не поемайте излишни рискове, но може и да ви се наложи. Бъдете чисти и справедливи.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement