Connect with us

Водещи новини

Нова работа за Дева, неочаквани пари за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

От днес и планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към старите разпореждания. Строгите мерки и ограничения ще се сменят с по-поносими. Всеки на своето ниво ще намери вратичката в закона, през която да се промъкне и да рестартира определена дейност или инициатива. Ще проличи кой си е научил урока. Ден за повишаване на личната ви квалификация.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Планетата на правото и закона Юпитер тръгва ретроградно в знака на Козирога. Подновяват се дела и юридически процедури спрени в миналото. Търсете учители, консултанти и специалисти, които ще ви помогнат в овладяването на непозната материя и в уроците на децата. Проведете нужните консултации и не се хвърляйте да се справяте сами със задачите, които си искат професионалист.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Тръгващият ретроградно Юпитер ни връща към законите от миналото. Стремежът е да се върнем на нивото преди кризата. Добре е да си припомним някои уроци. В този ден лесно се усвояват знания, правят се нужните паралели и връзки и се осъществяват контакти със специалисти в нужната област. Подновете тренировки и обучаващи курсове. Намерете учител за децата.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на тайното знание. Постарайте се да получите нужната ви информация директно от първоизточника, за да бъдете актуални и да действате в правилната посока в утрешния ден. Подновете образователната си програма, намерете учители и треньори за децата и изисквайте допълнителна информация за условията по предлаганите договори и работни програми.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Посветете този ден на проучвателна работа в посока на важните за вас цели и интереси. Не предприемайте нищо съществено преди да сте се консултирали с проворени хора, които са и доказани специалисти в съответната област. Опреснете знанията си, явете се на изпити и конкурси. Всяка получена информация ще се окаже навременна и ценна при взимане на отговорни решения.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес може да намерите работа като консултант, треньор или преподавател. Включте се в нов тип обучаваща програма. Може да намерите и детегледачка или сами да потърсите такъв тип заетост. Помагаме си по съседски в кризата. Всяка подадена или получена информация ще ви е от полза. Не се прибирайте късно вечерта и не планирайте пътувания и срещи за утре сутрин.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден за проучване на условия и материали, особено по отношение на нови дейности и начинания, за които е нужна стабилна подготовка и технически познания. Не започвайте нещо, за което не сте подготвени. Потърсете специалисти, проведете нужните консултации и повишете личната си квалификация. Този ден не носи успех на лаиците и на действащите прибързано.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Всичко, което направите без предварителна подготовка едва ли ще издържи проверката на времето. Ден за консултации със специалисти и хора вещи в занаята, за който самите вие не сте подготвени, но ви се налага да работите. Сега е момента да започнете нов квалификационен курс, да намерите майстори за ремонта у дома и учители за децата. Набавете си и нужните помагала.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес вашата управляваща планета Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към проблемите с образованието и юридическите постановки по отношение на бизнеса и промените в икономически план. Сега е момента да се променят законите, които не работят, да се отстранят пропуските в старите нормативни документи и наредби. Уредете отлагани юридически дела, процедури и плащания

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Залегнете на ученето, повишете личната си квалификация, постарайте се да разберете в каква посока ще действа конкуренцията както на работното ви място, така и в живота. Започнете нова учебна и тренировъчна програма. Посетете учителите си. Консултирайте се по въпроси, за които не сте компетентни и не се опитвайте сами да откривате топлата вода. Утре ви чакат тежки битки.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да спечелите и то добри пари от консултантска и прогностична дейност. Влизате в ролята на учител и психолог, помагате на някой да влезе в час, а на друг да открие вярната посока. Доверете се на интуитивните си възприятия. Добре е сами да повишите знанията и уменията си с включване в нови групи по интереси. Запишете се за нов квалификационен курс, влезте в нова среда.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Време е за премисляне и пренареждане. Посетете специалист в нужната ви област и се консултирайте по въпросите, които не разбирате. Добре е да получите информация от два независими и несвързани помежду си източника. Поровете се в стари справочници и ще намерите решение на технически проблем. И сънищата от тази сутрин носят решение на проблемите ви.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2020
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement