Connect with us

Водещи новини

Нова работа ще зарадва Рак, кратко пътешествие с приятели за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Предстоят важни събития като промяна на работа, на местоживеене, на отношения. Ще се наложи да действате разчитайки предимно на интуицията си. Бъдете готови да приемете новото, навлизащо в живота ви, но имайте пред вид, че все още сме в „коридора на затъмненията“, което малко или много деформира фактите и представите за тях. Няма да ви е излишно да направите малко реклама на постиженията си и да привлечете вниманието на околните. Ще се окаже печеливша тактика за реализация на дългосрочните ви планове. Не прибързвайте с важните решения, но и не пропускайте изненадващите възможности.

ТЕЛЕЦ
На фона на динамичните събития на глобално ниво вашето ежедневие ще е повече или по-малко спокойно и ще можете без напрежение да се приспособявате към обстоятелствата. Много хора, включително абсолютно непознати, ще разчитат на емоционалната ви подкрепа и съпричастност. Изненадващи събития, засягащи семейството ви или близки роднини, може да ви принуди да промените плановете си, но няма да е фатално. Лесно ще възстановите изразходваната за решаване на чужди проблеми енергия, ако си организирате кратко пътуване към място, което към момента не сте посещавали.

БЛИЗНАЦИ
Заниманията ще са разнообразни и на моменти ще ви е трудно да прецените степента им на важност. Опитайте се да намалите темпото и да подредите програмата си, доколкото е възможно, да се освободите от съмненията си, да дефинирате целите. Твърде често ще разполагате с минимално количество информация и няма да е лесно да намерите онова, което ви е нужно. Не залагайте на очевидното и не разчитайте на лесните отговори. Мислете, анализирайте, сравнявайте и търсете скрития смисъл на обстоятелствата, при които сте поставени.

РАК
Презентирайте уменията си винаги където и когато е възможно. Споделяйте намеренията си със семейството и близките приятели. Ще се удивите, осъзнавайки колко много държат на мнението ви и как са готови да съобразят замислите си с вашите предпочитания. Ако търсите работа, е много вероятно да попаднете на подходящи предложения, удовлетворяващи изискванията ви. В случай, че позицията, на която сте, е напълно приемлива за вас, то ориентирайте усилията си към маркетингови проучвания и издирване на нови пазари, дори тази дейност да е свързана с известен риск. Ще попаднете на подходящи оферти.

ЛЪВ
Ангажиментите ще са доста и ще ви е трудно да се съсредоточите върху едно-единствено занимание, но все пак е препоръчително да ги подредите по някакъв устойчив критерий за важност. Така ще си изясните с кои наистина трябва да се заемете и от кои можете да се откажете временно или изцяло. По този начин ще си осигурите време за дейностите, които предпочитате или които умеете най-добре и ще се справите с тях качествено. Обстоятелствата ще са благоприятни да възстановите сътрудничеството си със стари приятели, партньори.

ДЕВА
Обстоятелствата ще ви предоставят поредица удобни възможности за изява. Ще са толкова много, че на моменти ще ви е трудно да направите избор и да вземете решение. Често ще се намирате в центъра на вниманието и ще получавате одобрение. Много е вероятно да се промени характеристиката на някои отношения като деловите преминат в лични или обратно. Романтичното настроение понякога ще пречи на концентрацията ви, но с типичното си обаяние ще успеете да си осигурите нужното съдействие и да се справите с набелязаните задачи.

ВЕЗНИ
Пътуванията ще са кратки, но наситени с впечатления, нови запознанства и екзотични усещания. По различен начин ще се подреждат събитията в зависимост от това дали професията ви е свързана с творчество или с точни науки. Що се отнася до творческите личности, те ще се намират буквално в епицентъра на бурята. Ще бъдат заобиколени с поредица потенциални партньори, ще могат да извлекат максимална полза от всичко, случващо се около тях. Желателно е, обаче, да си наложат умерено темпо на работа, защото прибързаните решения ще се окажат погрешни.

СКОРПИОН
Обмисляйте плановете си подробно и не надценявайте възможностите си, ако искате да постигнете очакваните материални резултати. Не си поставяйте твърде амбициозни планове, разпределете времето и силите си така, че да преминете от думи към дела плавно и без сериозни затруднения. Ситуацията ще е малко по-различна при любителите на точните науки, работещите с финанси, изчисления и анализ на данни. На тях може да им се стори, че целият свят се е превърнал в едно хаотично и не особено уютно място, но за щастие, усещането ще е временно и кратко.

СТРЕЛЕЦ
Постарайте се да предвидите евентуалните спънки, на които бихте могли да се натъкнете, за да си изработите резервни варианти, да си осигурите допълнителни ресурси или просто да разпределите цялостната дейност на подходящи за изпълнение етапи. Не преминавайте позволените или реално възприети граници на процесите. В професионален план ситуацията е нестабилна. Заемете наблюдателна позиция и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Ако ви предложат нова длъжност с по-високо заплащане, но и свързана с повече отговорности, не бързайте да давате отговор, а още по-малко – съгласие.

КОЗИРОГ
Опитайте да си осигурите време за обмисляне и набавяне на допълнителна информация, даваща яснота на предстоящото поне в средна времева перспектива. Що се отнася до личните преживявания, те ще са повече от приятни. Не е изключено да ви поканят да споделите кратко пътешествие с приятели, което ще ви зареди с енергия емоционално, духовно, а и физически. Обстановката ще е динамична, често напрегната и нееднозначна, защото ще се налага да се занимавате с няколко несъвместими една с друга дейности. Помислете дали не е възможно да отложите сложните и изискващи максимална концентрация занимания.

ВОДОЛЕЙ
Част от днешните ви задачи ще са свързани с пътуване, публични изяви, общуване с много хора или присъствие на места, където има струпване на много хора като панаири, изложби, професионални конференции или семинари. Разнообразието ще ви тонизира, но и леко изтощи. Честото ви отсъствие от дома може да създаде разногласия в семейните отношения. Въздържайте се от решения с перспективен характер. На този етап информацията, с която разполагате, е доста оскъдна. Не се надявайте на скоростен напредък. Ще ви е нужна последователност, за да реализирате замислите си.

РИБИ
Непредвидени проверки, финансови проблеми, изненади, свързани с документи, ще ви принуждават да променяте плановете си от време на време, да отлагате някои срещи или пътувания и тъй като няма да можете да въздействате върху обективната действителност, във ваш интерес е да я приемете. Не се заемайте с нови проекти, ако се съмнявате в готовността си. Отделете време за попълване на липсващите знания. Въздържайте се от излишни разходи, разпределяйте финансите си пестеливо. Прекалените претенции може да навредят на отношенията от всякакъв характер.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement

Популярни