Connect with us

Водещи новини

Нова любов за Дева, проблеми в работата за Стрелец и Риби

Публикувана

на

ОВЕН
Благоприятен ден за посещение на нови места, кратко пътуване, засилени комуникации с учреждения. Творческият ви подход към делата ви ще бъде приветстван с реални резултати. В личен план ще имате повече поводи за размисъл над собствените ви взаимоотношения. Не всички ще бъдат такива, каквито на вас ви се искат. Ще продължавате да работите върху проекти, които вече са отнели немалка част от времето и енергията ви. Това допълнително ще допринася за променливото ви настроение. Леко ще текат здравословните проблеми, но само в случай, че сте взели навреме мерки.

ТЕЛЕЦ
Много от сънищата ви ще са показателни, стига да вниквате в посланията им. Развитията в живота ви налагат изисквания и за да сте актуални и в крак с времето, ще развивате умения, съизмерими с тези на успелите. Целите се високо и успеете ли, ще повишавате доходите и стандарта си на живот. Говорете аргументирано и предлагайте идеите си в общуването с партньорите, без да злоупотребявате със слабостите им. Светците не са сред нас, затова, преди да насочим пръст към някого, трябва да се погледнем. Имайки предвид това, ще повишите авторитета си и ще се наложите като честни и коректни хора.

БЛИЗНАЦИ
С шанс за намиране на добра работа са онези, които я търсят. Ако считате, че ви е нужно, се консултирайте със специалисти по проблемите си, за да защитите по-добре интересите си. В общуването няма да ви липсват доверие и подкрепа, осигуряващо ви добър прием. Но вие не сте от хората с ниско самочувствие, имате го дори и когато другите ви спестяват чувствата си. Отворите ли сърцето си за любовта, ще превърнете мечтите в реалност. Творческите ви планове ще намерят реализацията си през следващите дни. Искрено ще пресъздавате вълнуващите ви мисли, емоции и чувства, които ще се възприемат и оценят.

РАК
Финансовите и лични въпроси ще провокират повече упорство и работа, но ще ги приключвате в срок и според очакванията си. Със същото внимание се отнасяйте и към околните, уважавайте труда и достойнствата им. Ще останете заинтригувани от едно предложение и ще го обмисляте, търсейки съвет и от близките си. За подготовката и реализацията му ще ви е нужно време, но ще се мобилизирате и в крайна сметка, ще се справите. Компромисите ще ви сближат повече, отколкото да ви конфронтират, и това ще си проличи, стига да сте с подходящата нагласа да ги направите.

ЛЪВ
Формулирайте ясно очакванията си към другите, за да елиминирате недоразуменията помежду ви. С приятно тържество ще отбележите нечий празник. Не се отпускайте, старайте се и ще направите кариерата си успешна. Въпреки умората ще продължите да се развивате и подобрявате уменията си. Не прехвърляйте отговорностите другиму, спазвайте уговорките, бъдете инициативни. Не спирайте да се стремите към съвършенството, вярвайте в себе си и търсете нови начини за изява. Такива ще ви се предложат много скоро. Така ще си осигурите издигане в йерархията и по-добро финансово осигуряване.

ДЕВА
В личния ви живот предстои промяна, което допълнително ще се отрази на работоспособността ви. Ще преодолеете едно трудно изпитание. Животът ще ви срещне с нови хора и е възможно отново да изпитате силни чувства. Пътуванията също ще внасят разнообразие в ежедневието ви. Продължавате своя успешен ход, както в професионален, така и в личен план. С рутина и постоянство преодолявате препятствията по пътя и се утвърждавате като професионалисти. Материални и финансови придобивки, възможни са служебно повишение или преминаване на друга работа.

ВЕЗНИ
Променените условия ще ускорят темпото ви на работа и живот, провокирайки умението ви да организирате и следвате изпълнението на целите си. Ще ви съпътства умора и често ще се чувствате отегчени, но трябва да запазите добрия тон. Това е условие за вашето благоприятно развитие. Нови срещи, някои от които ще преминат в сериозна връзка. Поставяне на общи партньорски проекти. Финансови договорености, защитаващи еднакво и двете страни и носещи повече шансове за успех. Привечер ще имате и възможност за отдих, развлечения и семейни сбирки в компанията на близки и приятели.

СКОРПИОН
Без да оставяте нищо на случайността, последователни и отговорни към всичко, ще се включите във времето, спазвайки срокове и обещания. Емоционалната ви стабилност е предимство, наред с усилията и професионализма, с които се отличавате. Няма да се противопоставяте на различното мислене и ще го възприемате като добра възможност да обогатите опита си, от което самочувствието ви няма да пострада. Бъдете благоразположени към околните и по-ведро се вглеждайте в детайлите около себе си. Любовта на партньора ви дава сили да срещате предизвикателствата спокойни и уверени в себе си.

СТРЕЛЕЦ
Пред вас ще излязат нови проблеми и ще ви изправят пред необходимостта от нови подходи. Повечето от вас ще преосмислят сегашните си позиции и в стремежа си да постигнат вътрешно съгласие в себе си, ще дадат приоритет на по-градивни действия. Ще се радвате на новости от битов, професионален и духовен характер. Ще се радвате на сбъднати мечти, което ще повиши вярата в собствените ви сили и добрата съдба. Необвързаните да не униват, с подобряващите ви се финанси ще задоволите част от желанията си и ще привличате повече хора около себе си.

КОЗИРОГ
Приоритетни за вас ще станат домът, семейството, партньорът и бизнесът. Бъдете обаче търпеливи. С нищо не изпреварвайте събитията, късметът ви следва собствения си хода и в бързането си може да го пропуснете. Дава ви се да имате повече събития, позволяващи ви станете по-добри и да повишите собствената си образователна осведоменост. Предстоят ви задачи, чийто срок не търпи отлагане. Поради изострената ви чувствителност няма да липсват и разногласия с околните. Не влизайте в конфликти, излишно ще се натоварвате, а и няма да постигнете нещо забележително, като настройвате някого срещу себе си.

ВОДОЛЕЙ
Няма да ви липсва късмет и ще ви се отдава да постигате по-лесно нещата, към които се стремите. Не се съмнявайте, че онова, което е за вас, ще го получите. Съдбата ще се погрижи, предстоят ви приятни изненади. Вие на свой ред ще се отнесете с внимание към някой, който се нуждае от вас. Пътувания и приятни емоции, срещи с роднини и приятели, нова любов и подреждане на желания. Всичко това може да ви се получи, ако сте разумни при взимането на решения. Потребността ви от чисто човешки взаимоотношения повече от всякога ще ви вълнува и ще ви кара да търсите контакти с любими хора.

РИБИ
Професионалните ви проблеми ще са не по-малко важни от духовните и често ще ги поставяте на преден план. Разумно е да погледнете по-прагматично и да подобрите организацията си. Смелите планове изискват обмислени ходове, за да ви носят печалби. Навлизате в период на промени от всякакъв характер. Това означава, че са възможни и грешки, от които трябва да извличате поуки. Във всяко нещо търсете мотивацията си и ако тя е достатъчно силна, то и успехът ви ще е гарантиран. Но силна мотивация означава безгранично да се отдадете на идеята си и да забравите друга алтернатива, освен печелившата.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement