Connect with us

Водещи новини

Нов старт за Близнаци, двойствени връзки за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва в директна посока и отпушва деловата и търговска инициатива. Гответе се за подписване на нови договори, за преговори с нови партньори и фирми. Ден на преобразяването. Маските падат, ще се действа вече открито и без задръжки. Ще видите някого в истинската му светлина, а и вашите намерения лъсват.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на двуликия Янус. Едно се говори, друго се подразбира, а трето се прави. Ще срещате ледени сърца и ще чувате объркващи сигнали. Дано успеете да свалите маските на тези, с които ви сблъсква живота. Околната действителност отговаря на това, което става в сърцата ни. Навън ще духа и ще вали, ако се карате или разплаквате някого. В този ден се получава по заслуги.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди мисли, мнения и предписания. Меркурий тръгва директно. Направете усилие, излезте от илюзията, прекратете нереалните отношения, в които ви е вкарала кризата. Луната от Близнаци е в конфликт с Нептун от Риби. Не е време за мечтание и за старт на нереалистични проекти. Съобразете се с нуждите на момента.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес не се знае кой за какво отговаря и какво управлява. Предстои преобразяване и промени в деловите връзки. Меркурий тръгва в директна посока. Зациклените от доста време положения до няколко дни ще намерят своето разрешение. Не бързайте, постарайте се да разберете мотивацията в поведението на важните за вас хора. Тенденцията е да се сложи край на маскарада. Ще е болезнено.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на неочаквани обрати и трансформации. Меркурий тръгва в директна посока, но до утре вечер не се препоръчва да избързвате с новите инициативи. В момента едно се говори, друго ще се прави и предлага. На всички нива ще действат хитреци, които ще се опитват да се възползват от чуждото предоверяване. В този ден всеки ще получи по заслуги и ще си намери майстора.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на кривите огледала. Сблъсквате се с реалностите, които до момента не сте забелязвали или сте се старали да избягвате. Ще промените мнението си за даден човек и то няма да е в положителна посока. Ден на предателства и прояви на студенина и неразбиране. Не очаквайте да ви влезат в положението колеги и близки. Сами трябва да се справите с всичко. Предстои преобразяване.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес всеки трябва да си знае мястото и да го защитава. Откажете се от някои илюзии, вижте се отстрани и коригирайте поведението си. Ще извлечете полза от сближаването с един и дистанцирането от друг. Дано не объркате човека и отново да се хванете на хорото с неподходящия партньор. Ще се случват събития, които ще ви показват кой колко струва и за какво става.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес лагерите се оформят. Получавате не само предложения, но и напомняния и предупреждения. В този ден всеки ще получи това, което е заслужил и за което се е постарал. Ще лъснат слабите ви места и веднага някой ще опита да се възползва и да ви извади от играта. Ден на леденото сърце. И в любовта отношенията са на ръба поради странични игри и двойнствени връзки. Бъдете внимателни.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва в директна посока и постепенно отпушва затегнатите мерки, давайки възможност на бизнеса да си отдъхне и да направи крачка напред. При вас ситуацията не позволява да действате извън колектива, в който работите поне до 5-и. В момента картите се пренареждат, появяват се нови закони, предписания и играчи. Добре е да се изчака.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес се получава по заслуги това, което си изработил, което си натрупал като плюсове и минуси в отношенията и деловите връзки. Околната действителност е сякаш отражение на това, което става в душата ви. Намръщени ли сте и времето ще се смръщи. В такъв ден не може да претендираш много. Съобразете се със ситуацията, в която сте попаднали и търсете пътя на компромиса.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Ден на преобразяването. Виждате и околните в истинския им облик. Ще разберете кой и доколко ви е приятел и може да му се доверите. Правите важни разкрития, които ще сложат край на една връзка и ще ви върнат към реалностите. Време е за инвентаризация в работата и в личните дела. Сложете край на двойнствените игри и отношения. Препоръчва се диета и пречистване на душата.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ще получавате преки или завоалирани откази. Днес разбирате кой и доколко държи на вас. Ще получите и болезнени уроци, напомняне за стар дълг или желания, които трудно ще удовлетворите. Усещате, че връзките ви носят загуба на енергия, пари и време. Вложените от вас чувства не се оценяват. Луната е в конфликт с Нептун от Риби, а това ви прави подвластни на илюзии и фобии.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement