Connect with us

Водещи новини

Нов бизнес за Близнаци, криза за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Тръгващият ретроградно Нептун слага филтър на висшето вдъхновение, нарушава връзката с духовните сфери. На 25-и ще се активизира неговата долна октава Венера, която ще ни плени на чувствено и любовно ниво с приятни увлечения, а не с размисли за смисъла на живота. Лесно се отива към прекалявания в чувствата. Отпускате му края и може да направите доста нарушения.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Планетата на висшето божие вдъхновение Нептун тръгва ратроградно и ни връща към старите идеи, които така и не можахме да релизираме поради кризата. Задействайте нещата на ново ниво с нов поглед и осмисляне на ситуацията. Не стойте пасивни, всичко предприето в момента ще ви връща загубени позиции и личното ви реноме, ще помага да рестартирате стопирани производства и бизнес.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Добре е да се стартира нов бизнес и да се отвори ново заведение. Не се препоръчва пасивност и изчакване. Сега е момента за активни и целенасочени творчески дейности. Предприетото може да стане база за бъдещо надграждане. Настройте се и на активна самозащита. Във въздуха витае агресия, усещаме я с кожата си дори. Трябва да сте подготвени за нападения и атаки.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Добре е да се стартира нов бизнес и да се отварят нови търговски обекти. Конкуренцията ви също се активизира, така че опитайте да я изпреварите и да завладеете преди нея перспективните ниши. Не е време за изчакване. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и ще бъде изваден от играта. Подгответе се за битки на всички нива. Реализирайте големите си планове.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Нептун тръгва ретроградно. Върнете се към стари творчески идеи и се опитайте да ги реализирате. Търсете подходящите хора и места за работата, която предстои. Днес може да направите удобни за околните личните си намерения. Облегнете се на стара връзка, доверете се на проверени хора и се опитайте да изправите на крака това, което кризата е съборила и разрушила.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Нептун от вашия знак тръгва в ретроградна посока. Време е да реализирате старите идеи и хрумвания. Не се отказвайте независимо спънките по пътя. Днес може да рестартирате стара бизнес инициатива и да подновите стопирана търговска дейност. Само който не опита няма да успее. Бъдете настойчиви и все някъде ще ви се отвори парашута. Не сдържайте енергията в себе си.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Добре е да изчакате ходовете на конкуренцията. Шансовете ви за по-голям успех в начинанията са следобед, когато лесно ще излезете от зациклените положения. Съветът е да опитате да се справите с всичко сами, без чужда финансова или друга подкрепа. Днес не се знае откъде ще ти дойде помощта или вредата. Сами си вършете работата и нещата и сами определяйте правилата.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес печелят лидерите, тези които знаят как се работи с тълпата. Където се съберат дори и изявени мъжкари ще се оставят да ги водите за носа и ще имат женско поведение. Лесно правите приемливи за околните личните си намерения и амбиции. Днес вие определяте правилата и налагате условията на играта. Може да сключите перспективни за бъдещето си договори.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

До обед изчакайте ходовете на тези, от които зависите. Не се отказвайте от намеренията си, но се постарайте да изберете правилния момент за атака към целта. Днес не бива да си пасивен, но трябва да усетиш кога да настъпиш и кога да отстъпиш. До вечерта ще постигнете поне една важна цел и в следващите два дни ще имате много по-добри шансове за успех и лични постижения.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Край с изчаквателната политика, време е да се действа творчески и активно, да се подписват нови договори, да се стартират нови дейности и производства, да се търсят нови пътища за професионална и лична реализация. Увеличете натоварването, тренирайте тялото и духа. Канализирайте енергийния си потенциал в посоката, в която ще се развивате в бъдеще.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Важното уредете до обед. Търсете личен контакт. Постарайте се да не закъснявате за преговори и делови срещи. С напредването на деня ще срещате прикрита и открита опозиция. Не се разпилявайте с много задачи и за утре не планирайте съвмести делови начинания. Тази вечер може да ви се обадят с предложение, което ще върши работа на друг, а вас ще затрудни.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден за активни и целенасочени действия в посока на личната ви амбиция. Уредете документи, започнете нова дейност, излезте от рамките на ораниченията, които са ви действали до момента. Ще сбъркате, ако останете пасивни наблюдатели на случващото се, докато другите си гонят инитереса и си постигат целите. Нептун от Риби тръгва  в ретроградна посока. Върнете се към старите идеи.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement