Connect with us

Водещи новини

Нов бизнес и ангажимент за Овен, напрежение и трудности за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
За много от вас договореностите и начинанията ще са с положителни последствия за финансите и делата им. Свикнали сте да разчитате най-вече на себе си и това ви помага да запазите независимостта и авторитета си, както и досега. Умението ви да общувате на всички нива ще ви осигури добър прием, особено за онези от вас, които са устремени към върховете. По много причини, сред които професионализмът, организираността и стилът ви на работа, ще последват предложения и нови ангажименти, съвместни бизнес проекти, а при някои и политическа кариера.

ТЕЛЕЦ
С възможностите и качествата си няма да срещате непреодолими затруднения, напротив. Ще ви спори и ще се чувствате доволни от свършеното. Други от вас ще пътуват на почивка или служебно. Семейните да внимават в романтичната си обвързаност навън, възможни са изненади и разкрития. При много от необвързаните предстоят запознанства, които ще променят живота им. Предстоят ви изяви в професионалната сфера и във всичко, което трайно привлича интереса ви. Уверени в себе си и с желание да покажете качествата си, ще работите, както никога досега.

БЛИЗНАЦИ
Очакванията ви са основателни и в края на деня ще се поздравите с придобивки от различен характер. Измежду тях ще има оферти, предлагащи ви по-висока позиция, защото сте забелязани от овластените край вас. Не пренебрегвайте никого и нищо, съдбата крие изненади и от вас зависи те да са благоприятни и отвеждащи ви далече. Ще започнете организацията на събитие от обществен характер и няма да ви липсва внимание и подкрепа. Използвайте деня за осъществяване на идеите, които биха направили живота ви по-добър, вашия и на другите.

РАК
Бизнесмените ще се похвалят с реализирани търговски сделки, от които приходите им ще се повишат. Сред любимите си хора ще имате повече спокойствие и ще можете да почивате, радвайки се на споделени чувства. С партньора си ще изпитате взаимна наслада, преоткривайки отново чувствата си и вниманието, от което се нуждаете. Събитията около вас ще ви налагат да вземате бързи решения, често касаещи и други хора. Бъдете обективни и потиснете личните си предпочитания. Дава ви се възможност да покажете най-доброто от себе си, както в професионален, бизнес, личен и духовен план.

ЛЪВ
На бизнесмените им предстои успешно развитие на делата им. Ще подобрите организацията си на работа и ще създадете по-добри условия за изява на потенциала, който носите. Това ще повиши ефективността на труда ви и ще осигури добра материална основа за следващите ви ходове. Възможни са разногласия с близките ви, но не бива да ги упреквате във всичко. Търсете вина и в себе си, защото е ясно, че не сте съвършени. Подходящо време за почивка и пътуване. Подгответе предварително всичко, за да не хабите впоследствие енергията си.

ДЕВА
Приведете се в устойчивост на духа, защото ви очакват важни задачи. Хармонията, която ви е необходима, изисква да сте по-спокойни и съсредоточени в делата си. Близкото ви обкръжение ще ви помогне да се освободите от притесненията си и да се настроите положително към новостите, които вече напират. С професионален подход тръгнете към работните си проекти и не пропускайте да отбележите всяко мнение. Ще имате поглед от всички страни и ще си осигурите подкрепата на партньорите си. Няма да ви липсват предложения – кои добри, кои по-изгодни. Мислете бързо, няма да ви чакат.

ВЕЗНИ
Вроденият ви усет ще ви помогне, но също така ще дойде помощ и от човек, който милее за вас. Ще го разпознаете по близката и сродна енергия, която излъчва. Приоритети за много от вас ще са свързани най-вече със семейството, дома и решаване на фамилни въпроси. Няма да липсват трудности, най-вече от обективен характер, но вие сте силни и ще ги преодолеете. Повече напрежение ще ви създава нечие отношение и недобронамерено поведение, вина за което вие изобщо нямате. За това бъдете открити и говорете, ако не ви липсва желание за това.

СКОРПИОН
В професионален план и бизнеса ви е нужно да поддържате информацията актуална, за което можете да използвате интернет, медиите, специализираната литература и личните си контакти. Наред с това, ще инициирате действия, насочени срещу некоректното поведение на определени хора, с цел минимизиране на вредите от тях. Финансови нужди ще принудят много от вас да потърсят допълнителна работа за подобряване на бюджета им. Промени ще има и на работното място. В личния ви живот, както и навсякъде, са нужни отстъпки, за да вървят добре нещата ви.

СТРЕЛЕЦ
Започнете с новите си проекти, едва след като сте напълно убедени, че моментът е подходящ. Така ще насочите силите си в правилната посока, без да се разпилявате напразно. Решени ли сте вече за действия, не ги отлагайте. Работете и ще успеете. Бизнесът ви навлиза в нов етап от развитието си. Емоциите са изчистени и като истински професионалисти, пред вас стоят високи цели. Някои ще сменят работното си място с ново и ще започнат на чисто в отношенията си с колеги и началници. Покажете способностите си и не се жалете. Огромният ви потенциал се развива, осигурете му подходящата атмосфера.

КОЗИРОГ
В личния ви живот ви предстоят приятни изненади. Радостни вълнения ще изживеете от връзката си с постоянния партньор или от ново запознанство. Потвърждение за умението ви да ръководите и подобрявате условията на работа и живот на другите ще засилят желанието ви да продължите с промените. Общуването и резултатите от работата ви ще ви дават сили и увереност в собствените ви възможности. Ще преодолявате препятствия и ще откривате по-преки пътища до успеха. Хуманността и далновидността ви са отличителни качества, те ще ви изведат до лидерски позиции.

ВОДОЛЕЙ
Съсредоточено ще следвате намеренията си, абстрахирайки се от чуждото мнение. С възможностите си ще давате живот на чужди идеи, полезни за хората. Наясно сте с отговорностите, с които се обвързвате, но това не ви притеснява. Не допускайте крайности в мисленето и действията си, за да не изпаднете в само изолация и разочарования, ако постъпките ви станат причина за нечие страдание. Личност, към която не сте безразлични, ще ви напомни за себе си, предвид заетостта ви. Приемете го като покана за начало, бъдете активни и действайте. Ще се почувствате добре.

РИБИ
Без излишни приказки ще отхвърляте задачите си една след друга и все повече ще се доближавате до целите си. Такива и други светли мисли ще определят хода на делата ви през днешния ден. Новите развития ще са в няколко посоки, като за някои те ще са насочени в бизнеса, което включва и промяна на дейността. Съпътстващото го напрежение ще ви подтиква към търсене и на други възможности, запазвайки независимостта си и без да се обвързвате с хора или финанси. Това е вашият начин да минимизирате загубите си, но не се заблуждавайте, че без такива ще ви се размине.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement