Connect with us

България

Няма такъв правосъден министър: Скандален секс чат на адв. Момчил Иванов със студентка

Публикувана

на

Само ден след като „Има такъв народ“ представи кандидатите си за министри вече се вихри скандал около името на един от номинираните. Става въпрос за предложения за правосъден министър – Момчил Иванов. Анонимен сигнал до Novini.bg показва пикантна кореспонденция между преподавателя и студентка.

В редакционната си поща те са получили снимка от чат, чиято достоверност не е доказана. В него , Иванов пише: „В понеделник сутрин – на червения килим“, в коментар от дама получава отговор „нима имаш червен килим“, а скандалното идва с ответните думи – „слагай жартиерите и ще видиш“. В отговор той получава от студентката: „много смело предложение, за едни оценки… така ли оценявате вие“. Правистът и преподавател нагло отговаря: „давай смело“.

Вчера от „Има такъв народ“ официално представиха структурата и състава на кабинета си, а зам.-председателят на партията Тошко Йорданов категорично заяви, че „това са хората, промени няма да има“.

Иванов е адвокат (на 45 години), преподавател по търговско право във Великотърновския университет, областен координатор на партията „Има такъв народ“ в града. Данни от биография му не могат да бъдат намерени на страницата на „Има такъв народ“, за разлика от други депутати на партията. В представянето му в страницата на парламента графите „Професия“ и „Езици“ са празни.

Според негова визитка, представена в интервю за великотърновското издание, той е завършил история и право във Великотърновския университет. Между 2009-2012 г. е бил хоноруван преподавател в Стопанската академия в Свищов „Димитър Ценов“. Осем години е бил управител на „Спортни имоти“ в града, арбитър към Арбитражен съд Велико Търново, бил е и председател на сдружение „Млад юрист“.

Според публикации във великотърновски медии, Иванов има шарена политическа биография, преминавайки през различни формации – бил е местен активист на СДС, кандидат за общински съветник от РЗС, активст на ВОТ – консерватори (на бившия председател на СДС Пламен Юруков), водач на листата на „Република Бг“ (бил е неин кандидат депутат през 2014г.). През 2011 г. Момчил Иванов е вписан като адвокат. Има съвместно дружество с колегата си от Велико Търново Радослав Русев – „Кунчев, Русев и партньори“.

Преподавателят е и семеен с две деца.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement