Connect with us

Водещи новини

Неуредени финансови отношения ще притеснят Рак, нов проект и печеливши сделки за Овен

Публикувана

на

ОВЕН
Ще сте на любовна вълна и ще се стремите с всички сили да докажете привързаността си на любимия с думи, с мили жестове и дела. В професионален план най-много ще се раздвижат работите ви по нов проект. Тогава най-ясно ще проличат качествата и способностите ви. Възможно е да сключите печеливши сделки и важни споразумения. Старайте се да избягвате многословието, вашият труд ще бъде оценяван по конкретни резултати. Дори и да чуете критика от околните, това ще ви бъде от полза.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да имате проблеми и неразбирателства с хора, с които имате общи дела. Не е изключено да реагирате изключително емоционално, ако другите имат различни от вашите виждания за отмятане на задачите. Много е вероятно да направите голяма инвестиция, която да ви донесе печалба впоследствие. Важно е да сте внимателни към семейството и партньора си и да им отделите нужното време и внимание, защото в противен случай има риск да се почувстват пренебрегнати.

БЛИЗНАЦИ
Ще имате нужда от разбиране и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща във връзка с професионалната ви реализация. Ако се заемете с решаването на комерсиални въпроси, то бъдете внимателни при работа с клиенти, защото те във всеки един момент могат да променят позицията си в нежелана от вас посока. Що се касае до вашето финансово благополучие, причини за безпокойство няма. Дори ще се появи възможност да спестите известна сума за непредвидени разходи

РАК
Ще ви притесняват неуредени финансови отношения или други спънки. За младите жени ще е важен ден в любовта – начало на нова връзка, развитие към по-сериозно обвързване на създадена вече такава. Ще ви се наложи да се погрижите за здравето на роднина. Вероятно грижите ще бъдат в дома, където живеете, ще успеете да се справите с домашно лечение. Ако пътувате, бъдете внимателни с документи и пари. Платете предварително и не оставяйте изненади да ви сварят неподготвени.

ЛЪВ
Възможни са проблеми с личен автомобил, които да изискат разход на средства за тяхното разрешаване. Конфликт с жена ще продължи кратко време, но ще бъде много емоционален, с размяна на обиди и обвинения и дори със заплахи. Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да бъде това, което вие искате. А това, което вие искате, няма да се случи нито през този, нито през следващия ден. Колкото по-реално гледате на нещата, толкова по-малко негативни емоции ще акумулирате.

ДЕВА
Хубавите събития през този период ще се случат в семейството ви, ще са свързани с финансови приходи или печалба от семеен бизнес. Годеж или сватба също са възможни в кръга ви от роднини. Ще трябва да се погрижите за баща или дядо, който ще има нужда от помощ от по-млад и активен човек. Ще вложите голяма част от енергията си в разрешаване на най-важните за вас бизнес проблеми. Вероятно ще се чувствате доста изморени, затова намерете време за отдих и релакс.

ВЕЗНИ
Много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало, в края на деня ще има за какво да се чувствате горди и удовлетворени. Сега обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени, но не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно амбиция. Мнозина от вас ще са в очакване развитието на планове или проекти, свързани с наследствен имот или стопанство.

СКОРПИОН
Нещата се развиват бавно, но успехът нe е далеч от вас. Изненадите сега ще дойдат чрез вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, задоволство от постигнати резултати или постижения. Може да използвате този ден за представяния, за интервю за нова работа и др. Най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации, за които вашата защита като родител няма да е достатъчна.

СТРЕЛЕЦ
Малко непредвидимо ще се развият събитията при младите мъже, които ще трябва да коригират ангажименти или обещания. Ако направите тези неща внимателно и добре обмислено, никой няма да бъде обиден, излъган или ощетен. Ще преживеете най-различни изненади, свързани с приятели, които са близо до вас. Сега може да създадете и нови познанства при неочаквани обстоятелства. Денят ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни.

КОЗИРОГ
Сега ще може да се зарадвате на регулярните си доходи, на допълнителни пари или неочаквана печалба. През този ден ще имате планове, свързани с пътуване предимно по семейни причини. Мнозина ще посрещнат гости от друг град или държава, предимно родственици, с цел гостуване. Каквито и планове или очаквания да имате в този план, те ще се развият благоприятно и емоционално за вас. Притеснение може да възникне около жена, която ще попадне в трудна ситуация или инцидент.

ВОДОЛЕЙ
През този период не всички ваши контакти и познанства ще се развият в градивна посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни хора. Внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния интериор. Съобразявайте се с мнението на другите, със съветите на професионалисти и най-вече с реалните си нужди. Много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа, манипулация или хитрост.

РИБИ
Жените над 35-годишна възраст ще имат моменти на страх или силно безпокойство, свързано с неочаквана промяна, трудно решение или ще преживеят някаква човешка драма, свързана с човек от семейството. Предстоят ви повече ангажименти, свързани с по-възрастен от вас мъж. Те могат да са свързани със здравословен проблем или с разрешаване на друга неприятна ситуация. Отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неприятно развитие.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement