Connect with us

Водещи новини

Неприятности за Стрелец, любовни трепети за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
До средата на деня не трябва да споделяте с никого идеите си. Разработвайте ги самостоятелно, без да търсите съвети от други хора. Усамотението ще ви помогне да разкриете как успешно да използвате своите способности. Огледайте се внимателно наоколо и при първа възможност хващайте смело късмета за ръката. Не се отказвайте да опитате нещо ново и необичайно. Ако получите оферти за работа, не пропускайте тези, които изглеждат най-интересни от професионална гледна точка. Осигурете си нов почасов договор, за да получавате допълнителни финанси.

ТЕЛЕЦ
Днес ще чувствате необходимост от духовно развитие и съзерцание. Всичко ще ви се получава, особено ако работата ви е свързана със света на изкуството. Ще бликате от добри идеи и бързо ще ги реализирате. Участвайте в колективни мероприятия. В приятна компания, извън стените на дома или офиса, ще ви бъде по-лесно да се освободите от психологическия стрес и да привлечете вниманието на околните. Отношения, които продължават повече от половин година, може да бъдат подложени на преосмисляне най-вече от ваша страна.

БЛИЗНАЦИ
Постарайте се днес да не взимате никакви важни решения, защото емоциите ще надделяват над разума ви. Ще ви се наложи да се вслушвате в мнението на другите, да изпълнявате нечии указания, невинаги добре осмислени, и да правите повече за другите, отколкото за себе си. Не е необходимо да се бунтувате и да се опитвате да се измъкнете на свобода. Просто се въоръжете с търпение и взимайте разумни решения. В края на деня ситуацията рязко ще се промени към по-добро. Погрижете се непременно за здравето си заради болка в ръцете.

РАК
Днес за вас ще бъдат успешни всякакъв вид преговори с клиенти и нови партньори. В този ден има смисъл да се сключват важни споразумения, особено с тези лица, които предизвикват във вас повишен интерес. Ако работите с чужденци, бъдете готови да се потрудите повече, но и ще постигнете големи успехи, подплатени с добри финансови резултати. Именно сега ще бъдете в състояние да им направите най-добро впечатление на новите си бизнес партньори. Опитайте се да намерите разумен баланс между работата и сърдечните дела.

ЛЪВ
Очаква се от вас да въведете ред в дома ви. Намерете сили да се отървете от старото и ненужното, да се разделите с материалните и нематериалните неща, които никога няма да ви потрябват, а само заемат място в килера. Предстои ви покупка на няколко необходими уреда за дома. Опитайте се да не харчите много пари и да не влизате в дългове, използвайте само налични средства. Днес ще се разкъсвате между семейството си и работата, приятелите и романтичния партньор. Вечерта обърнете внимание на половинката си, тя има нужда от вашето внимание.

ДЕВА
За да избегнете нервното претоварване, не забравяйте от време на време да обръщате внимание и на собственото си здраве. Душевното ви равновесие е нарушено заради многото приети напоследък от вас ангажименти в офиса, както и от всекидневния стрес, на който сте подложени както в работата, така и в дома си. Необходимо е да решите кои са приоритетите ви. Захващайте се смело с решаването на проблемите, но внимавайте да не надценявате своите възможности. Доверете се на разума си при вземането на решения.

ВЕЗНИ
Днес ще привличате към себе си активно вниманието на противоположния пол и ще провокирате към импулсивни действия някои от познатите си. Разбира се, за създаване на нова дълготрайна връзка не може да се говори. Но ще можете да се забавлявате, да изпитвате силни чувства и да се срещнете с интересни познати или непознати хора. Бъдете внимателни обаче – лекомислието може да ви доведе до разочарования, конфликти или други неприятности. Не започвайте нова любовна авантюра, за да не нараните половинката си с неразумно поведение.

СКОРПИОН
През днешния ден помислете за бъдещето, представете си желаните варианти за развитие на събитията, но се старайте да не витаете с неразумни мечти и очаквания в облаците. Ако започнете да мислите повече, отколкото да действате, много скоро ще изпитате дълбоко разочарование  от случващото ви се. Втората половина на деня ще ви предложи приятна отмора, която ще се редува с интензивен и доста тежък труд. В екстремни условия през днешния ден лесно ще ви идват прости и ефективни методи за решаване на създалите се проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Неприятностите, които са ви притеснявали в миналото, могат да се възобновят днес. Не се опитвайте да се преструвате, че нищо не се случва. Обсъждането на спорните въпроси обаче отложете за почивните дни. Тогава и ще успеете да намерите компромисно решение. Днес обаче може да направите своя дом по-уютен и красив. Съвместната работа, насочена към подобряване на жилището, ще укрепи отношенията с половинката ви и ще позволи на вашето семейство да заживее с пълна хармония. Ваш възрастен роднина ще очаква помощта ви, не я отлагайте.

КОЗИРОГ
Днес ще се наложи да сложите ред в делата си, да обмислите плановете си и по възможност да доведете започнатото преди дни докрай. Старайте се да не разпилявате енергията си напразно. Намалете комуникацията с определени хора и отделете повече време за себе си и за решаването на проблемите си. Поработете върху новия си имидж, това ще ви помогне значително да подобрите самочувствието си. Не започвайте нови творчески проекти. Най-вероятно няма да успеете да ги реализирате. Не споделяйте намеренията си пред непознати хора.

ВОДОЛЕЙ
Размишлявайте, правете планове, обсъждайте намеренията си с компетентни хора, но изчакайте по-благоприятен момент за реализацията им в някой от следващите дни. Шанс за успешното изпълнение на проектите ви ще имате в следващите дни. Сега ще е добре да отложите своите дела и да хвърлите всички сили за решаване проблемите на любимия човек. В тази трудна, но благородна задача ще ви помогне близък ваш роднина, с когото обикновено споделяте не само за успехите, но и за неволите си. Доверете се на съвет от ваш по-възрастен роднина.

РИБИ
Наскоро започнали отношения е малко вероятно да се окажат стабилни. Най-вероятно те ще напомнят на хитроумна игра, в която не вие ще разпределяте ролите и победителите. Допълнително объркване в случващото се ще внесат и многото неотложни ангажименти в офиса, и по-точно към колеги. Днес в никакъв случай не трябва да се ръководите по мимолетните си желания, меланхолията и апатията ще отминат, но с последствията от своето бездействие дълго ще се борите.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement