Connect with us

Водещи новини

Неприятни трусове за Телец, фатално привличане за Стрелец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Сменяме времето, променяме някои навици и привички. Прекарайте този ден в почивка и комфортни занимания с личното си хоби. Не предприемайте важни стъпки в посока на лични и бизнес интереси. Релаксирайте както го разбирате, но без да се товарите с допълнителни ангажименти. Всичко да се прави бавно и без бързане. За борбеният Овен това е тежка задача, но в този ден е добре да възстановите и съхраните енергийния си потенциал, а не да го изразходвате за дреболии. Марс навлиза в Близнаци, подсигурете се двойно.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ограничете до минимум случайните контакти, ако не искате да преживеете неприятни трусове в отошенията и да плащате за чужди удоволствия. Не бързайте за нищо и за никъде. Препоръчва се спокойна разходка и приятни моменти сред природата. Постойте в тишина, обмислете живота и степенувайте личните си нужди. Добре е да се спазва диета, но не само на физически план, а и в мисленето. Не се лакомете. Не посягайте на чуждото и в любовта. Сънищата са тежки и мъчителни. И те са част от провокациите на деня.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ще се радвате на приятни и задушевни моменти с близки и приятели. Личната ви ативност нараства. Марс навлиза в Близнаци, стимулира интелектуалния и сексуалния ви живот. Не правете нов избор и ограничете страничните връзки. Търсете спокойствието и уединението сред най-близките си хора, където може да се отпуснеш, да не мислиш за нищо, да не внимаваш във всяка приказка и просто да релаксираш. Ден за приключване, а не за започване на каквито и да било инициативи. Препоръчтелна е диета.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден за тихи семейни занимания, за почивка на приятно и зареждащо място. Забравете за амбицията, отложете резговорите, които биха ви натоварили и не си поставяйте тежки задачи. Ден на презареждане. Не проявявайте излишна активност. Може да промените възприятията си в момент на пълно спокойствие и сливане със средата. Слушайте вътрешния си глас, избягвайте места, които ви настройват неприятно или усещате някаква враждебност. Тази вечер не закъснявайте. Утре е закъснялата ви среща с любовта.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ограничете контактите, не предприемайте нищо амбициозно. Правете нещата спокойно и без бързане. Овладейте нервите, независимо какво се случва наоколо и кой какви претенции предявява. Точно днес не се опитвайте да оправяте света. Не се месете в отношенията на околните и не давайте съвети. Проведете прочистващи тялото и душата процедури. Релаксирайте на приятно и усамотено място. Не посещавайте светски събития. Останете си у дома и сред свои. Довършете проект, който ще донесе ползи и облаги в следващите дни.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
В желанието да блеснете и прилечете погледите ще влезете в неприятни отношения с хора, които ще ви натоварят с проблемите си в следващите дни. Добре е да отказвате приятелски и роднински срещи, да се изолирате от светския шум и да намалите вероятноста за случайни запознанства. В живота ви може да се появи опасен дразнител. Очертават се изневери и рискови случайности, които ще ви натоварят с прекалена емоция и очаквания, които няма да се оправдаят. Ден за творчество на свой терен.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Не афиширайте дейноста си. Не позволявайте на странични хора и фактори да влизат в личното ви пространство. Ден на фатално привличане, което ще ви вкара в ограбващи връзки и изневери. Спазвайте диета на физическо и духовно ниво. Не е ден за обвърване, за старт на нов бизнес проект или съвместна дейност. Неблагоприятно за сключване на брак. В живота ви може да се появи опасен изкусител. Личната ви активност нараства, особено по отношение на страничните връзки. Изневерите носят компроматна атака.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден за релакс, почивка и размисъл преди старта на новите инициативи и творчески дейности. Не водете преговори, лесно може да бъдете подведени. Вървите към фатално привличане и в любовта, което ще ви отклони по пътя на изневерите и разделите. Не е ден за светски купони и престижни участия. Не проявявайте излишна активност, не търсете последователи и нови клиенти. Ще се правят опити за влизане в личното ви пространство и намеса в избора ви. Страстите обезсилват и ви карат да забравите дадените обещания.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. В живота ви може да се появи опасен дразнител, маскиран като приятел или евентуален бъдещ партньор. Денят е неблагоприятен за запознанства. Може да попаднете на фатално привличане и влияние, от които трудно ще се измъкнете. Прекратете връзката с хора, които ви притесняват, които ви се обаждат с искане за бързо взимане на решение. Денят е благоприятен за приключане и инвентаризация, а не за старт на нови дейности и връзки.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Изключете телефoна за непознати. Отделете достатъчно време на близките и децата и се съсредоточите над проектите, които трябва да представите и предадете в следващите дни. Не споделяйте планове и намерения. Не излизайте от местата, където се чувствате отпуснато и уютно. Поволете си покой, разтоварващи и релаксиращи процедури. Не бързайте, не позволявайте да ви притесняват със срокове и доставки. До вечерта приключете нещата, които трябва да предавате и показвате на утрешното събрание.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Не бързайте да огреете навсякъде, да давате съвети и предписания. Ако го сторите ще попаднете в капан за наивници, ще си загубите времето в незначителни срещи и дела и ще изпуснете най-важното за себе си. Ден на фатално привличане, на среща, която може да елиминира старите ви връзки и тотално да се настани в живота ви. На спокойствие и в тишина ще ви дойдат важни мисли, ще вземете окончателно решение за бизнеса и дейноста си и утре ще започнете с преустройствата. Денят променя мисли, цели и възприятия.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Вървете си по пътя, който сте съгласували с близките. Ако промените плановете си в движение може да попаднете на опасни срещи и връзки, които ще оставят в миналото спокойния ви и подреден живот. Ден на пасивност. Затворете кръга, не канете гости, останете в компанията на най-близките си хора. Не се товарете с несвойствени дейности, които може да предизвикат нервни и физически сривове. Доверете се на интуитивния си избор и ако чувствате някаква неприязън към определени хора, не се срещайте точно днес с тях.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2019
ПВСЧПСН
« авг.  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30