Connect with us

Водещи новини

Неприятна новина за Овен, неочаквана среща за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден може неприятно да ви изненада новина, свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Опитайте се да давате надежда, да правите позитивни коментари и не подсилвайте страха на другите хора. Притесненията ви или нервността ви най-вероятно ще имат отношение към важен договор или финансов документ. Доверете се на интуицията си. В края на деня мнозина ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости в дома на приятели, роднини, съседи. Денят ще благоприятства новите запознанства в любовта.

ТЕЛЕЦ
Младежите и девойките ще се стремят към реални успехи и напредък в своите дела и цели. Може да преживеете нещо романтично благодарение на мястото, където учите или работите. Това ще бъде благоприятен ден за разговори с хора, които заемат висока позиция. Мъжете ще имат важни преживявания, свързани с пътуване или с хора, които живеят далеч от тях. Ще ви се наложи сериозно да размишлявате относно дела, свързани с вашата професия или с пари. Ще оценявате идеите си от гледна точка на практическата им полза.

БЛИЗНАЦИ
Жените ще имат откровени и задълбочени разговори с важни за тях хора. Ще обсъждате теми от живота, свързани с любовта, работата, семейството, паричните ви дела и др. Ще получите кореспонденция, телефонни разговори или ще пътувате във връзка с важни дела и задачи. През деня може да очаквате развитието на положителни за вас събития, предимно от финансов характер. Може да очаквате и получаването на пари чрез документ. Ще бъде благоприятен ден за подписването на документ, с който ще получите пари или по-високо заплащане в близко бъдеще.

РАК
През днешния ден ще вземете решение, свързано със събиране, предстоящо гостуване или среща. Причина за това ще бъдат неочаквани събития в живота на хора, с които имате такива планове.
Всяка информация, колкото и да ви изглежда странна и несериозна, може да се окаже съвсем различна и положителна в действителност. Няма да бъде грешка, ако запазите резервираното си отношение, но проверете добре нещата, преди да отхвърлите нещо.

ЛЪВ
Предстои ви неочаквана среща или неочаквано гостуване. По този начин може да получите важна новина или информация за нов бизнес проект. През деня ще преживеете няколко изненади, които ще дойдат чрез хора, които вече познавате. Ще бъде и благоприятен ден за романтични запознанства и срещи. Младежите и девойките ще бъдат емоционално чувствителни. Жени ще изиграят важна роля в паричните ви дела. Ще изпитате силно желание да подобрите или измените семейните или домашните условия.

ДЕВА
Мъжете ще се наслаждават на много активен социален живот. Ще имате срещи с интересни и полезни за вас хора от най-различни населени места. Ще имате засилени емоционални връзки с жени или с членове на семейството си. Жените ще вложат повече чувства и енергия в любовния си живот. Възможно е да усетите, че някой друг изпитва сериозен интерес към вашия партньор. Избягвайте конфронтации или прояви на сила, защото в любовта това не носи успех. Външни вълнения ще дават отражение на вашите намерения.

ВЕЗНИ
Като цяло днешният ден ще бъде един неспокоен и пълен с изненади за вас. Ще ви натовари необходимостта да вземете едно много трудно решение. От него ще зависи развитието на някои събития в семейството ви или в работата ви. Ще имате възможност да развиете нови професионални или бизнес контакти. Възможностите, които ще ви се дадат сега, ще бъдат перспективни и не бива да ги пренебрегвате. С внимание следете разговорите, които някой умишлено напоследък се опитва да проведе с вас по повод нови бизнес проекти.

СКОРПИОН
През днешния ден ще се случат неочаквани събития, свързани с работа или документи на непознати хора. Това ще бъде важен знак за вас за необходимост от някаква добра подготовка или нагласа за това, което ще е истинската цел на тези разговори. Възможно е да получите покана за участие в обществено мероприятие, културна проява и др. Мнозина ще изпитат съжаление за нереализирано старо желание в личен или в професионален план. Дори да възникне нова такава възможност, обстоятелствата като цяло са променени и не зависят от вашите решения.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден може да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо. Това ще бъде една успешна инициатива за тези от вас, които са производители или търговци. Може да имате неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: размествания, покупка на нова мебел или техника и др. Може да поканите гости, без да имате специален повод за това. Младежите и девойките ще бъдат импулсивни. Ще се занимавате интензивно с физическа работа или спорт. Ще бъдете инициативни в работата или в това, с което сте ангажирани.

КОЗИРОГ
При мъжете могат да възникнат проблеми, предизвикани от агресивно поведение, импулсивност, опити да се наложи собствената воля – всичко това може да предизвика негодувание и да доведе до неприятни конфликти. Жените могат да очакват приятни изненади, ако са ангажирани с някаква творческа работа. За много от вас денят ще предостави необичайни възможности за осъществяване на личните ви работни проекти. Може да изпитате желание за романтични авантюри, но внимавайте да не нараните половинката си.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден ще възникне ангажимент, свързан с имот или с вещи на роднина, който не живее с вас. Това ще бъде благоприятен ден за лечение, за възстановяване след боледуване, за разрешаване на трудни проблеми в семейството. Ще имате нужните възможности и обстоятелства да стабилизирате домашните си дела. Това касае вещи или техника в жилището или в офиса ви, уреждане на отношения със съседи или наематели, узаконяване на собственост, която сте закупили, и др. Денят е благоприятен за възстановяване на прекъснати приятелски или роднински отношения.

РИБИ
За вас ще бъде важно да поддържате активни отношения с хората около вас, тъй като именно чрез тях ще получите полезна за вас информация. Може да срещнете приятели или познати на неочаквани места или по неочаквано време. Ще имате обаче и сложни отношения или ще преживеете разочарование, свързано с дете. Отношенията ви с по-младото поколение ще са сложни поради опита, който вие имате и искате да им наложите, и тяхното голямо желание запазят своята независимост. Във финансов план ще имате един благоприятен за доходите ви ден.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement