Connect with us

Водещи новини

Неочаквани приходи за Козирог, ново начало за Рак

Публикувана

на

ОВЕН
Редувайте умствена работа с физическа и ще съхраните енергетиката си стабилна за целия ден. Сложните казуси, доколкото ги има, няма да са свързани с вас, а по-скоро с близките ви. Ще им се наложи да се справят с поредица проблеми и ще имат нужда от мнението ви. Изслушайте ги внимателно и подробно, без да коментирате. Установите ли причината за затруднението, ще намерите и начин за преодоляването му. Незначително на пръв поглед и неочаквано събитие ще ви накара да сравните старите си идеи с някои нови хрумвания.

ТЕЛЕЦ
Ще се убедите, че е за предпочитане да се откажете от реализация на някои замисли, но за постигнете бърз напредък с други. Деловите контакти ще са активни и е много вероятно отново да ви потърсят партньори, с които сте работили преди доста време. Предложението им ще е за участие в срочен, а не в постоянен проект, но такъв, който ще ви заинтригува и ще можете да разгърнете капацитета си. Избягвайте присъствието в шумни компании, не злоупотребявайте с алкохол и спазвайте стриктно дозировката на лекарствата, ако употребявате такива.

БЛИЗНАЦИ
Ще се наложи да взимате бързи решения в обстановка на напрежение и ограничено време. Имайте пред вид, че „бързи“ съвсем не означава импулсивни и необмислени. Прословутата ви проницателност ще се окаже изключително полезна в трудните моменти, но задължително потърсете и се запознайте и с наличната информация по въпросите, с които се налага да се справите. Приятните изненади ще засегнат преди всичко личния ви живот. Близките ще са изключително благосклонни и виждайки впечатляващата ви заетост, ще ви зарадват с импровизирано развлечение.

РАК
Предстои ново начало, с което по стечение на обстоятелствата ще се заемете ненадейно. Без външни подсказки или някаква специална мотивация, ще се досетите как да подредите етапите на работа и как да стигнете до набелязаната цел по най-краткия път. Не е изключено да довършите сделки, които са започнали преди време, но не се е стигнало до окончателна уговорка, както и да закупите при изгодни условия машини, оборудване или друг тип обезпечение, необходимо за осъществяване на работния процес и служебните задължения.

ЛЪВ
Ще намерите начин за преодоляване на съществуващо финансово затруднение, но е във ваш интерес да не говорите за напредъка си. Разберат ли за него, близките моментално ще ви поискат пари назаем. Звездите ще улеснят реализацията на плановете ви. Вслушвайте се в мнението и предложенията на близките ви или на по-опитни приятели, дори гледната им точка да се различава от вашата. Правете го най-вече, ако възнамерявате да купувате скъпи предмети или ви предстоят големи разходи на кредит и с дългосрочно издължаване.

ДЕВА
Споделяйте тревогите си искрено и ще получите повече помощ и разбиране, отколкото предполагате. Околните ще ви възнаградят с милото си отношение, доверие и желание за съпричастност. За вас остава само едно – да сте сигурни в себе си. Довършете въпросите, които отдавна отлагате. Онези, които се правите, че не забелязвате или които чакате да се „решат от самосебе си“. Случващото се напоследък е достатъчно убедителен аргумент да се заемете именно с тях. Допитайте се до мнението на близките си за избор и покупка на скъпи предмети като мебели, битова техника, спортни уреди.

ВЕЗНИ
Избягвайте разговорите на лични теми както за самите вас, така и за събеседници, които упорито се опитват да ви занимават с грижите си. Не е подходящо да обсъждате и изяснявате отношенията си с когото и да било. Съсредоточете енергията си върху най-важното и пренебрегвано до момента. Ще се справите без затруднения. Ориентирайте се към екипна работа. Ще навлезете в обстановката бързо и точно. Без значение дали сте се заели с нов или изостанал проект, ще постигнете нужните резултати буквално „за норматив“ и без да са ви необходими чужди съвети.

СКОРПИОН
Печелившата комбинация между опит и интуиция ще ви насочи към правилната схема на работа. Благоприятно решение ще получат финансовите въпроси, които са свързани не само с личните ви, но и с чужди парични средства, над които имате управление. Ефективно ще се справите с краткосрочните договори и с пътуванията на близко разстояние, независимо дали са от служебен или от личен характер. Ще проявявате по-голяма склонност да се отдавате на размишления и анализи, като причината за това вероятно ще бъде някакъв проблем в личния или в служебния ви живот.

СТРЕЛЕЦ
Може да задълбаете в проблем така, както не сте правили досега, да си дадете сметка как се е стигнало дотук и дори да откриете някои свои грешки. Макар че е нормално да съжалявате за нещо, извършено преди, няма как да върнете миналото, така че не прекалявайте. Ще имате възможност обаче да се поучите от грешките си и евентуално да коригирате поведението си. Недейте да се фиксирате върху хората, да ги обвинявате или да се опитвате да ги променяте – това ще бъде загуба на време и енергия. Концентрирайте се върху себе си и върху това, с което вие сте допринесли за ситуацията.

КОЗИРОГ
Днес ще извлечете нещо ценно за себе си, което да ви бъде от полза в бъдеще. Много подходящо време за освобождаване от излишното в най-общ план. Тези, които са водили някакви преговори, нека се концентрират върху това и да направят каквото е нужно, за да финализират процедурата – дори да не постигнете успех начаса, ще имате напредък и ще може да се поздравите с победа. Като цяло е благодатен за вас ден, що се отнася до парите и финансовите операции – ако се потрудите, ще имате и нужната ви подкрепа, за да постигнете целта си.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден интуицията ви ще бъде много изострена – при вас тя поначало е силна, но точно сега бихте могли да разчитате на нея особено много, за да взимате правилни решения и дори да предвиждате бъдещи събития. Така че ако имате някакво усещане за човек, за непроверена ситуация или дори за самите себе си, доверете му се – не е нужно да го обяснявате или да търсите разумни аргументи. Освен това ще бъдете по-креативни – може да ви хрумват интересни идеи, да ви осени прозрение или да се вдъхновите да сътворите нещо.

РИБИ
За да бъдете в синхрон със звездните влияния, опитайте се да правите нещата по различен начин, а не както винаги сте действали. Това важи не само за работата ви, но и за подхода ви към хората, и особено при разрешаването на проблемите. Денят предоставя възможности да правите всичко с размах, но има риск да си поставите непосилни задачи, които няма как да свършите. Съобразявайте се с възможностите си и не губете връзка с реалността. Ако искате да оползотворите времето си по-добре, четете повече или практикувайте самоанализиране на фона на нежна и приятна музика.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Advertisement

Популярни