Connect with us

Водещи новини

Неочаквани приходи ще зарадват Овен, проблеми и кризи за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Особена роля в живота през днешния ден ви изиграят хора, които са ваши роднини. Очаквайте пари, които ще получите чрез документ, договор или по споразумение. Възможно е да направите покупка чрез документ, на изплащане или чрез банков кредит. Благоприятен ден за уреждане на документи, свързани с договор, продукция и други важни неща. Ще се ангажирате с едно сериозно и отговорно обещание, което ще има връзка с човек извън вашия дом. Ще очаквате новини, свързани с уреждане на финансови отношения.

ТЕЛЕЦ
Ще имате повод да се зарадвате на настоящи или предстоящи неочаквани добри парични постъпления. Благоприятен ден да намерите разумно и практично разрешение на една неприятна ситуация в личния си живот, която отдавна ви притеснява. Младежите и девойките ще имат нужда от хармония около себе си, от домашен уют и усещане за безопасност. Възможни са различни сериозни задачи, свързани с някакъв вид домашна работа или ремонт. Всъщност може да бъдете много по-чувствителни и уверени по семейните въпроси.

БЛИЗНАЦИ
Самоуверени и доволни от себе си сте. Успехите в личния живот и професионалната сфера ви дават основание за това. Мъжете ще са на прага на важен период от живота си, който ще определи развитието им в едно по-далечното бъдеще. Възможно е да установите приятелски отношения с енергични и важни хора. Възможно е да поемете по-голяма отговорност в едно ново начинание. Жените ще направят някои подобрения в дома си, което ще ги направи горди и щастливи от свършената работа. Преди всичко трябва да се отбележи късметът, който ще ви съпътства навсякъде.

РАК
През днешния ден ще получите възможности за постигане на благоприятни за вас финансови резултати. Възможни са допълнителни доходи, които ще ви помогнат да развиете ваши планове и идеи. Ще можете да постигнете много при една добра организация на времето и ресурсите си. В следобедните часове обаче ще възникне недоразумение или напрежение с човек от кръга ви приятели, колеги или клиенти. Тази ситуация може да бъде вследствие на личните проблеми на тази личност, които са причина за лошото му настроение или сприхавия му характер.

ЛЪВ
През днешния ден ще се ангажирате без желание с разрешаването на битов проблем в дома ви. На работното ви място могат да възникнат технически затруднения, проблеми с продукция или стока. През целия ден бъдете предпазливи в покупките си, особено ако струват повече пари. Търсете гаранция за качество и отзиви за съответните продукти или услуги. Възможно е след обяд да обмисляте възможности за промени в дома си, но това по-скоро ще бъде като идея, която вероятно ще реализирате в бъдеще. Ще получите помощта, която ви е нужна, защото сте доказали своята коректност.

ДЕВА
Младежите и девойките ще преживеят разочарование, свързано с невъзможността да реализират свое желание сега, когато то е важно за тях. Възможно е различни обстоятелства да изискат изчакване, търпение, което на вас определено ще ви липсва. Пазете личните си вещи и документи от загуба или кражба. Денят ще се запомни с важна среща или разговор, свързан с мъж над 35-годишна възраст. Това ще бъде благоприятно време за разговори по въпроси, свързани с договор или споразумение, което може да ви донесе някакви доходи в следващите дни.

ВЕЗНИ
Мъжете ще имат очакване за постигане на конкретни резултати във важни за тяхната кариера или бизнес планове. Ще сте амбициозни и неотстъпчиви, ако някой се опита да ви влияе със съвет или по някакъв друг начин. Може да запомните деня с една покупка лично за себе си. В дома си ще имате неотложна задача, чието игнориране може да предизвика емоционална буря с останалите членове на семейството ви. Жените има опасност да се забъркат в неприятности, които да касаят само тях или да са свързани с приятели.

СКОРПИОН
Избягвайте импулсивни и често неразумни действия, които се базират само на доверие, особено ако са свързани с хора извън семейството ви и най-близките ви приятели. Разочарованията ви днес ще касаят вашата любов и скрити чувства, които изпитвате към една определена личност. Млада жена от кръга ви приятели или роднини ще привлече вниманието ви с важно събитие или преживяване в нейния живот. През целия ден ще имате интересни разговори и преживявания с колеги, ръководители или клиенти на работното си място.

СТРЕЛЕЦ
Като цяло през днешния ден работата или бизнесът ви ще бъдат вашият приоритет, като това ще се дължи на развитието на събития, които ще са важни за бъдещите ви дела. През деня ще се влияете в действията и решенията си от съветите или информацията, която ще получите от жена. Важни за развитието на вашите лични дела ще бъдат контактите ви с хора, които представляват държавна институция, банка, данъчно управление и др. Едно ново запознанство ще ви срещне с интересна личност, от която ще има какво да научите.

КОЗИРОГ
Единствено вашият навременен самоконтрол ще може да ви предпази от неприятни ситуации и конфликти. Може обаче да ви изненада неочаквана придобивка в семейството ви. Младежите и девойките ще преминат през много активен ден, с множество ангажименти, срещи и разговори. Изненадите ще идват от най-различни места и от хора, които познавате и които тепърва ще се появят в живота ви. Предстои ви интересно преживяване с жена над 35-годишна възраст от кръга ви приятели. Доверете се на интуицията си.

ВОДОЛЕЙ
Мъжете ще преживеят емоционално лична драма или инцидент, свързан с жена или с момиче. Някои събития ще ви покажат важността на всеки един ден от живота ни и неговата уникалност и неповторяемост. Не се страхувайте да вземате важни решения, но те не бива да бъдат ваша самоцел, а добре премислени и обсъдени с близките ви хора. Жените ще вложат енергия и усилия в различни битови дела, подобрения и ремонти на вещи в дома и др. Ще правите много смели планове за бъдещето си. Ще търсите с определена цел контакт или среща с човек роден под знака на Рак.

РИБИ
Момче или млад мъж от кръга ви роднини, приятели или познати ще бъде повод за събиране или специално преживяване. През деня обаче ще преживеете и някои неочаквани събития, свързани с родственици предимно от женски пол. Тези събития вероятно ще имат връзка с техния личен живот, но ще ви ангажират по някакъв начин. През деня може да очаквате интересни срещи или разговори с хора от кръга ви приятели, съседи или колеги. Привечер ще присъствате на важно събитие от семеен или обществен характер. Бъдете готови за всякакви изненади.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement