Connect with us

Водещи новини

Неочаквани предложения ще зарадват Скорпион, внезапен обрат във финансите за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Не всичко ще се развива според желанията ви, но не бива да правите драми от това. Моментът е подходящ да се самообразовате. Прекалено много сте затънали в решаване и търсене изход от битови проблеми. Погледнете по-ведро на живота и ще забележите изхода, който стои до вас. С освободено мислене ще постигнете повече. Ревнивото ви отношение към интимния партньор ще усложни и без това задълбочаващата се криза. Имайте повече вяра в него, защото го заслужава. Съсредоточете се върху нещата, нужни ви за бъдещите проекти. Излишни са всякакви демонстрации, те само биха ви навредили, отколкото да ви помогнат.

ТЕЛЕЦ
С умението си да стоите над хорското несъвършенство, печелите преднина в една битка. Стъпили сте здраво на земята и това ви помага да преодоляват по-леко сътресенията по пътя. В професионалното си развитие ще посрещнете с ентусиазъм предизвикателствата и ще работите за утвърждаване на авторитета си. Паралелно с него ще нарастват и претенциите ви. Скоро ще имате увеличаване на доходите, но не бъдете самонадеяни в желанието си да ускорите процеса. Добрите ви предчувствия ще се сбъднат и в края на деня ще може да се похвалите с реализираните си краткосрочни проекти.

БЛИЗНАЦИ

Настъпва момент, в който трябва да бъдете по-инициативни, а защо не и да направите нововъведения. Преди всяка стъпка се съветвайте с деловите си партньори, за да разберете и тяхното мнение. Водени от материалните си интереси, ще продължите както и досега да защитавате позициите си с цената на всичко, оставяйки на заден план чувствата и душевния комфорт на околните. Разбира си, умеете да правите и жестове, но в последствие съжалявате заради проявената си щедрост. Търговските ви дела изискват да покажете коректно отношение към партньорите си, в противен случай няма да получите очакваните пари.

РАК
Умението ви да се контролирате ще бъде провокирано, ще спечелите, ако отвърнете без излишни вълнения. Предстои ви успешна професионална изява. В личния ви живот ще започнат да се случват приятни неща, за които винаги сте мечтали. Не спирайте да работите върху себе си, духовната страна на живота ви се нуждае от усърдие да вникнете в дълбочината на нещата. Мислите си, че знаете всичко, но всеки отказ да възприемете новото ще ви връща назад. Домашни задължения или бизнес ангажименти ще възпрепятстват някои от вас да се отдадат на хобито си. По-напористите ще се включат във времето и то ще им стигне за всичко.

ЛЪВ
Съобразявайки се нови хора и детайли в работата си, ще продължите и занапред да работите усърдно по делата си. С намерение сте да успеете и няма да се спрете пред нищо, а най-малко ще ви откаже от намеренията ви нечие мнение, несъвпадащо с вашето. При много от вас ще възникнат нови отговорности, предвид обхвата на проектите, с които сте ангажирани. В тази връзка ще разширите сътрудничеството си с полезни за делата ви хора. Подборът им ще направи възможно да отделяте еднакво добре време и енергия за служебните си и обществени ангажименти, без това да се отразява на семейството ви.

ДЕВА
Добрите взаимоотношенията с близките ви хора ще ви помогне да починете в домашна среда и да съберете сили за предстоящите си ангажименти. Доброто ви настроение внася ведрина и създава уют на околните. Предложение за пътуване, което може и да отклоните, ако почивката ви харесва повече. Отговорността за вземане на управленски решения ще бъде ваша, но вие сте подготвени. Очаква ви повишение, гарантиращо финансова стабилност и престиж. Отнасяйте се с търпение и добронамерено чувство към онези, които сега започват своя професионален път.

ВЕЗНИ
Ориентирайте се в ситуацията на работното ви място и с другите институции, ще имате верни хора до себе си. Наред с това избягвайте общуването със съмнителни и с недобра репутация хора, за да не навредите на своята. Впечатляващо представяне на изпити, конкурси и светски изяви. Не се отпускайте, старайте се и ще направите кариерата си успешна. Въпреки умората ще продължите да се развивате и подобрявате уменията си. Не прехвърляйте отговорностите другиму, спазвайте уговорките, бъдете инициативни. Не спирайте да се стремите към съвършенството, вярвайте в себе си и търсете нови начини за изява.

СКОРПИОН
Някои добри предложения ще ви се предложат, за да постигнете успех в начинанията ви. Така ще си осигурите бързо издигане в йерархията и по-добро финансово осигуряване. Дори веднага да не се наблюдават резултати, не се обезсърчавайте. Благоприятният момент ще дойде, но бъдете подготвени. Погълнати от професионалните си задачи, не обръщате необходимото внимание на семейството си, с което ги огорчавате. Делова среща ще стане повод за размисъл и ще ви подтикне към планове за бъдещето. В личния ви живот предстои промяна, което допълнително ще се отрази на работоспособността ви.

СТРЕЛЕЦ
Ще преодолеете едно доста трудно изпитание. Животът ще ви срещне с нови хора и е възможно отново да изпитате силни чувства. Пътуване също ще внесе разнообразие в ежедневието ви. Събитията ще бъдат интересни, а всекидневието ви – доста динамично. Възможни са внезапни обрати – най-вече във финансовата област. Може да получите пари, които не сте очаквали, но нищо чудно и импулсивно да ги изхарчите за нещо и после да съжалите за постъпката си. При всички случаи събитията в тази сфера ще бъдат доста изненадващи и всичко ще се случва много бързо.

КОЗИРОГ
На някои от вас ще им се предложат добри възможности за професионално израстване, които не бива да се пренебрегват. Притесненията ви скоро ще отпаднат и ще останете удовлетворени от оценката за работата и приноса ви към проектите, върху които работите. По отношение на съмненията си – професионални и здравословни – се консултирайте със специалист. Макар че едва ли ще имате време за размисъл, ако нещата зависят от вас, не е зле добре да ги обмислите. Преди да купувате каквото и да било, помислете дали ви е необходимо – така ще си спестите някои разочарования.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте любители на лотариите, пробвайте си късмета – може да бъдете изненадани приятно. Внимавайте обаче с хазарта – заложите ли крупна сума, вероятността да изгубите е също толкова голяма, колкото и тази да спечелите. Благоприятен ден за дейности и практики, ориентирани към здравословния начин на живот и излекуването на тялото и душата ви. Ако не сте пробвали да медитирате, бихте могли да опитате – дори кратки дихателни упражнения ще ви се отразят добре и ще постигнете душевен баланс. Опитайте да спазвате здравословен режим на хранене, отбягвайте мазните храни.

РИБИ
Не взимайте важни решения през целия днешен ден – има вероятност да го направите на базата на невярна или изопачена или недостатъчна информация, а също така и под въздействие на страхове и неоснователни безпокойства. Някои днешни събития ще насочат вашето внимание към сферата на връзките и партньорствата, най-вече в семейството ви. Акцентът ще пада върху тази тема за вас и през голяма част от следващите дни, така че обърнете внимание на проблемите, които излизат на дневен ред сега – те ще продължават да бъдат актуални доста дълго време.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement