Connect with us

Водещи новини

Неочаквани покани и оферти за Везни, Рак: не рискувайте

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Никъде на отивайте неглиже. В този ден трябва да изглеждате перфектно. Ще ви оглеждат и преценяват навсякъде, където отидете. Променете прическа и визия, търсете начин да привлечете погледите в средата, в която се движите. До вечерта може да получите изгодни предложения и покани. Денят е благоприятен за делово и лично обвързване, но вечерта е заредена с агресия.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на пръстена и колелото. Ситуацията се променя във ваша полза. Сега е момента да се обвържете с нов договор, да привлечете съмишленици и да направите предложение. Тествайте нов козметичен продукт, идете на фризьор, уредете важни и представителни срещи. Ако се постараете да изглеждате добре, ще получите най-добрите и изгодни оферти.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден, в който всичко полезно лесно се усвоява, кръвта се обновява, а и мислите ни текат гладко. Проведете оздравителни процедури, ползвайте повече полезни продукти, тествайте нова козметика. Луна и Марс облъчват Венера от Близнаци в хармонични аспекти. Ще намерите лесно точните думи, ще подновите и сложите в ред отношенията, които кризата е поставила на изпитание.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Не си правете планове в днешния ден, когато тенденцията е всичко да се обърка и да тръгне в непредвидена посока. Ден на колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре, изплува от кризата и безисходицата, а което е доминирало губи позиции и тръгва надолу. Не рискувайте, не бързайте с действията, обмислете възможностите си в създалата се ситуация. Здравето е нестабилно.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес не може да си позволиш да изглеждаш неглиже. Предстоят важни преговори и срещи, на които ще ви оглеждат и преценяват. Първото впечатление ще е особено важно. Облечете се така, че да изпъкне царствената ви осанка. Ще доминирате в средата си. Ще го разберете, ако ви посочат централното място при преговори. Получавате особено важна и ценна информация.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

В този ден от първостепенно значение е как изглеждаш. Направете се красиви, променете нещо във визията си. Това ще привлече различен тип хора и ще ви създаде нови връзки. По външността ще ви посрещат и по ума ще ви изпращат. Може да получите чудесно предложение и в утрешния ден да подпишете изгоден договор. Вървите към престижна работа в нова и перспективна среда.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Облечете се представително, защото денят ще ви предложи и представителни срещи. Може да получите неочаквани покани и предложения, които ще ви помогнат да влезете в престижна среда. Ще ви оглеждат и преценяват от всички страни и по различни начини. В момента сте подложени на тест по пригодност. Включете в действие целия си наличен арсенал от личен чар и обаяние.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден свързан с колелото на съдбата. Нещо подтиснато и пренебрегнато излиза на преден план, а актуалното до момента губи позициите си. Пригответе се да реагирате адекватно на промените, които ще ви засегнат в следващите дни. В този ден е благоприятно да се обвързваме с доказани във времето партньори, да търсим своята половинка в бизнеса и в личните отношения.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят изисква и налага личностна трансформация. Един от дните, в които всяка промяна във външния ни вид ще се отрази на вътрешно ниво. Някой се подстригва и по някакъв начин скъсява и връзките си. Един разпуска косата и се разпилява в много дейности, а друг я връзва на опашка и се концентрира над точно определени начинания и цели. Нищо вече не е същото.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на полезните продукти, мисли и отношения. Доверете се на интуитивния си избор. Тествайте нов лечебен или козметичен продукт. Направете си сами лекарство или мехлем и се поровете в старите бабини рецепти. Не товарете кръста и бъбреците. Щадете здравето и чувствата на партньора. За родените в третата декада предстоят два дни на проблеми в отношенията и личните връзки.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес лесно с усвояват нови знания, полезни вещества и уроци. Ще се появи стар проблем, но бързо ще го решите. Намирате нов подход и сменяте визията си в унисон с настъпващите промени в работата и в отношенията с околните. Нужен е и нов тоалет за предстоящите визити. Не отклонявайте покани за делови и лични срещи. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Благоприятен ден за всякакъв тип козметични процедури. Време е за промяна на външно ниво, която ще предизвика и промяна на вътрешното ви усещане и личен светоглед. Погледнете на всичко по нов начин, от различен ъгъл и гледна точка. Ще намерите безболезнен вариант за действие в следващите дни и ще привлечете качествени партньори. Ден на пръстена. Колелото се завърта.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement